View Single Post
Παλιό 19-12-2010, 23:22
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Αρχισαν τα οργανα.....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Αναρωτιέμαι αν αυτά που γράφεις, τα γράφεις γιατί τα πιστεύεις ή απλά για να τα γράψεις.
Και το έγραψα και σε άλλο ποστ. Εσύ έχεις τη δυνατότητα να σχολιάζεις και να κατακρίνεις, εγώ απλά βλέπω το μέλλον που φαντάστηκα για μένα και την οικογένειά μου όχι μόνο να απομακρύνεται, χάνεται εντελώς φίλε μου.
Εχοντας ζήσει σε καλά χρόνια, και σε ζηλεύω με την καλή έννοια, δε μπορείς ή δε θέλεις να αντιληφθείς ότι μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας, κι εγώ μαζί, χανόμαστε. Γράφω κάθε χρόνο στη μηχανή χιλιάδες χλμ προσπαθώντας να ζήσω, απλά να ζήσω φίλε μου, και τώρα χωρίς να ευθύνομαι πάνε 10 χρόνια και 3 πτυχία στράφι. Κι επειδή από τα 18 πάω σε όλες τις εκλογές και ψηφίζω, μακρυά από ιδεολογίες, αλλά αυτό που πιστεύω ότι τη δεδομένη στιγμή είναι το καλύτερο, έχω κάθε δικαίωμα να είμαι οργισμένος. .
Φιλε μου Γιατρέ εσυ βλεπεις το μελλον που φανταστηκες για σενα και την οικογενεια σου να απομακρυνεται και να χανεται εγω τι να πω που το εχτιζα, το θεμελιωνα, το ειχα σχεδον τελειωσει, επι 30 χρονια εργαζομενος, εκανα κι ενα παιδι, και στις 19/03/10 ολο αυτο γκρεμιστηκε και δεν εχω τιποτα?? Ποιος ειναι σε χειροτερη μοιρα εγω που πρέπει να ξαναχτισω αυτα τα 30 χρονια ¨η εσυ που μολις αρχισες???? Κι ομως δεν βαραω κανεναν και δεν βριζω κανεναν!! Γιατι? γιατι αναγνωριζω την δικια μου συμμετοχη στην καταντια αυτης της χωρας!!!!
Εγω φιλε μου ΔΕΝ εχω την δυνατοτητα ΠΙΑ να γραψω χιλιαδες επι χιλιαδων χιλιομετρων οπως εκανα μεχρι περυσι!!! Εσυ εχεις!!! Κι ομως ζω!!! και ζω αξιοπρεπως!!!
Αν μπορουσαν και ηθελαν να το κανουν ολοι αυτο τοτε θα βαζαμε το κεφαλι κατω θα δουλευαμε και θα σταματουσαμε να ζηταμε και μονον να ζηταμε!! Θα δουλευαμε και μαλιστα περισσοτερο απο πριν για να ανασανουμε γρηγοροτερα!!! Χωρις απεργιες και στασεις εργασιας επιβαρυνοντας ολους τους αλλους επαγγελματιες και μη!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Το τελευταίο που έγραψες μέσα στα εισαγωγικά,είναι ανάξιο σχολιασμού. Τις "ευφυείς" προσβολές καλύτερα να μην τις γράφεις.
Φιλε μου, οσο γραφονται υβριστικα σχολια προς το προσωπο μου (δες σχετικα προσφατα ποστ στα μηχανολογικα), οσο γραφονται ρατσιστικα σχολια για αφγανους και πακιστανους πεινασμενους απο αυτους που δεν εχουν πεινασει ποτε αλλα τους ενοχλει και κρινουν μονο απο το χρωμα της φυλης προσβαλλοντας εμενα σαν Ελληνα και την χωρα ολοκληρη τοτε φιλε μου θα γραφω οτι θελω και οπως το θελω!! Αν καποιοι θιγονται απο αυτα που γραφω να ανακαλεσουν τα παραπανω ρατσιστικα και θα ζητησω κι εγω δημοσια συγνωμη απο ολους αυτους!!!
Και που΄σαι, οτι γραφω στο πληκτρολογιο το λεω και face to face στους καφεδες και στις λιγες εκδρομες που λαμβανω πια μερος......δεν κρυβομαι σαν μερικους μερικους!!
Reply With Quote