Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Αν το εκανε θα τον λεγαμε δειλο, τωρα που δεν το εκανε το δειραμε και βγαλαμε το αχτι μας και τουτ ην λεμε κιολας!!!!! Ειμαστε Ελληνες με τα ολα μας!!!!!
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩς ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!
Και να συμπληρωσω, ''επεφημωντας ξυλοδαρμους πολιτικων που εκαναν άλλοι οντας οι ιδιοι κρυβωμενοι''!!!!!
|
Αναρωτιέμαι αν αυτά που γράφεις, τα γράφεις γιατί τα πιστεύεις ή απλά για να τα γράψεις.
Και το έγραψα και σε άλλο ποστ. Εσύ έχεις τη δυνατότητα να σχολιάζεις και να κατακρίνεις, εγώ απλά βλέπω το μέλλον που φαντάστηκα για μένα και την οικογένειά μου όχι μόνο να απομακρύνεται, χάνεται εντελώς φίλε μου.
Εχοντας ζήσει σε καλά χρόνια, και σε ζηλεύω με την καλή έννοια, δε μπορείς ή δε θέλεις να αντιληφθείς ότι μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας, κι εγώ μαζί, χανόμαστε. Γράφω κάθε χρόνο στη μηχανή χιλιάδες χλμ προσπαθώντας να ζήσω, απλά να ζήσω φίλε μου, και τώρα χωρίς να ευθύνομαι πάνε 10 χρόνια και 3 πτυχία στράφι. Κι επειδή από τα 18 πάω σε όλες τις εκλογές και ψηφίζω, μακρυά από ιδεολογίες, αλλά αυτό που πιστεύω ότι τη δεδομένη στιγμή είναι το καλύτερο, έχω κάθε δικαίωμα να είμαι οργισμένος.
Το τελευταίο που έγραψες μέσα στα εισαγωγικά,είναι ανάξιο σχολιασμού. Τις "ευφυείς" προσβολές καλύτερα να μην τις γράφεις.