View Single Post
Παλιό 31-12-2010, 10:50
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Είναι δυνατόν να υπογράψανε κάτι τέτοιο;;;;;;;;;;;;;;;;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από teo71 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε σεις θα με τρελάνετε τελείως…

Τι στρουθοκαμηλισμός είναι αυτός???

-------------------------------------------------------------------
Θα μπορούσα να γράφω μέχρι το πρωί, άλλα νύσταξα….

Και κουράστηκα…..

Από την υποκρισία…
Και νομιζα οτι ημουν μονος μου!!!!!!!

Θεοδωρα, οταν ο άλλος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να δει δεν θα δει!! Παει και τελειωσε! Ασε λοιπόν τους εθελοτυφλουντες να γκρινιαζουν και να παρακινουν σε εξεγερσεις, μονοι τους ειναι και λιγοι. Ξερεις γιατι? διοτι οι περισσότεροι, αυτοι δηλαδη που πληρωναν απο παντα γιατι δεν μπορυν να ξεφυγουν και υπομενουν τα τεκτενομενα υπομονετικα, λενε ''επιτελους ξημερωνει και δεν θα πληρωνω ΠΙΑ τα παντα εγω, κι αν ειναι να υποφερω ΚΙ ΕΓΩ δεν πειραζει''
Φωναζουμε για άλλες χωρες τι καλα που ειναι αλλα μην τυχον και παμε να γινουμε σαν κι αυτες!!!!!!!! επανασταση!!

Ετσι ειναι ο Ελληνας μολις τον ταρακουνησουν απο την λήθη του ξεσηκωνεται!!!

φωναζουνε για εθνικη κυριαρχια και άλλα συναφη αλλα κανεις δεν εγραψε μια αραδα διαμαρτυριας στο παρακατω μου!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελος η Εθνικη Κυριαρχια κε ''Εθνος'' ειναι στην θεση της και δεν παραχωρειται με μνημονια!
Μονον σκεψου οτι οταν χρειαστεί να την υπηρετησεις τι δικαιολογια θα βρεις για να ΜΗΝ το κανεις φροντιζοντας τον δικο σου κ@λ@ οπως εκανες τοσα χρονια σε ολα τα παραπανω!!!!
Ειναι τραγικο φιλε μου, προκειμενου να μην ξεβολευτουμε δεν μας νοιαζει κι αν βουλιαξουμε, αυτο επικρατεί δυστυχως! Δεν βλεπουμε την μυτη μας Θεοδωρα!!!

Last edited by GeorgeP; 31-12-2010 at 10:52.
Reply With Quote