View Single Post
Παλιό 03-02-2011, 14:07
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή Απάντηση: αγράμματος από επιλογή η από ανάγκη?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από γιαγια αρκουδα Εμφάνιση μηνυμάτων
κωστα κοιτα φιλε γυρο σου τους νεους του τωρα και τους ανθρωπους τις ηλικιας μου και πες μου αν αυτοι οι νεοι θα μπορουσαν να καταφερουν αυτα που κατορθωσαμε εμεις. και σε στελνω στο ποστ του φιλου που αναφερετε στους πατεραδες μας.......μηπως πρεπει να κανουμε κατι? μηπως να τους βωιθησουμε? μηπως να τουσ δειξουμε οτι ολλα δεν ειναι μπιγμπραδερ και φειμ στορη η ζωη ειναι αλλιως καιαν δεν την δουνε με την σωστη ματια δεν εχουνε μελον?
Δε διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες... κι εμένα ο πατέρας μου στα 14 ξεφόρτωνε νταλίκες.... και στα 16 του ασχολήθηκε με το εμπόριο και συνεχίζει ακάθεκτος...

Το ότι δε σπούδασε ΔΕΝ τον εμπόδισε σε τίποτα ώστε να μου μεταφέρει αρχές...

Πάντως συνεχίζω να μην καταλαβαίνω το σκοπό του thread... Φαντάσου ο καθένας να αναπτύξει την ιστορία του.. γιατί όλοι έχουν μια ιστορία... Ας μην ξεχνάμε ότι είναι βασικά ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ... θα χαθεί το τόπι αν ανοίξουν αλλα 300 (όχι 3.500) τέτοια threads...

Anyway, αυτό που έχω εντοπίσει εγώ στατιστικά από την εμπειρία μου (και λόγω του ότι έζησα και το δημόσιο και το ιδιωτικό σχολείο, αλλά και ζώντας κοντά σε οικογένειες εφοπλιστών, κλπ...)... είναι ότι γενικότερα παιδιά πλουσίων οικογενειών.... ΔΕΝ έχουν αρχές... γιατί δυστυχώς... ΔΕΝ τις παίρνουν... για τον απλό λόγο, ότι οι συγκεκριμένοι πατεράδες/μανάδες, έχουν τους ακόλουθους κύριους στόχους:

1/ To παιδί τους να φοράει το επώνυμο ρούχο και παπούτσι
2/ Το παιδί τους να έχει το ακριβότερο αυτοκίνητο
3/ Το παιδί τους γενικότερα να "δείχνεται"
4/ κλπ κλπ κλπ...

Αυτά λοιπόν τα παιδιά φίλε Γιώργο... είναι για λύπηση... και ΔΕΝ μπορείς ΟΥΤΕ εσύ ούτε και κανείς να τα βοηθήσει... είναι πλέον αργά...
Reply With Quote