![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δε διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες... κι εμένα ο πατέρας μου στα 14 ξεφόρτωνε νταλίκες.... και στα 16 του ασχολήθηκε με το εμπόριο και συνεχίζει ακάθεκτος...
Το ότι δε σπούδασε ΔΕΝ τον εμπόδισε σε τίποτα ώστε να μου μεταφέρει αρχές... Πάντως συνεχίζω να μην καταλαβαίνω το σκοπό του thread... ![]() Anyway, αυτό που έχω εντοπίσει εγώ στατιστικά από την εμπειρία μου (και λόγω του ότι έζησα και το δημόσιο και το ιδιωτικό σχολείο, αλλά και ζώντας κοντά σε οικογένειες εφοπλιστών, κλπ...)... είναι ότι γενικότερα παιδιά πλουσίων οικογενειών.... ΔΕΝ έχουν αρχές... γιατί δυστυχώς... ΔΕΝ τις παίρνουν... για τον απλό λόγο, ότι οι συγκεκριμένοι πατεράδες/μανάδες, έχουν τους ακόλουθους κύριους στόχους: 1/ To παιδί τους να φοράει το επώνυμο ρούχο και παπούτσι 2/ Το παιδί τους να έχει το ακριβότερο αυτοκίνητο 3/ Το παιδί τους γενικότερα να "δείχνεται" 4/ κλπ κλπ κλπ... Αυτά λοιπόν τα παιδιά φίλε Γιώργο... είναι για λύπηση... και ΔΕΝ μπορείς ΟΥΤΕ εσύ ούτε και κανείς να τα βοηθήσει... είναι πλέον αργά... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δημοσκόπηση για την επιλογή GPS !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πλοήγηση - Hardware και Software | 83 | 02-10-2013 23:24 |
Να χαρώ επιλογή !! | Carduelis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 05-07-2010 14:25 |
SOS - Επείγουσα ανάγκη αίματος !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 5 | 16-01-2010 13:29 |
Ecoriding , ανάγκη ή …μόδα; | riko46 | Διάφορα | 2 | 19-10-2009 23:00 |
Δύσκολη επιλογή! | dim | Νέα μοντέλα BMW | 9 | 20-08-2009 00:29 |