View Single Post
Παλιό 03-02-2011, 15:07
mario Ο/Η mario βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: R1200GS Adv.
Προεπιλογή Απάντηση: αγράμματος από επιλογή η από ανάγκη?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gepol Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω αποφασίσει εδώ και καιρό να μην σχολιάζω θέματα σε αυτό τον χώρο που δεν έχουν αμοιγώς μοτοσυκλετιστικό/τουριστικό/εκδρομικό χαρακτήρα, και άντε και κάποια θεματάκια "πιο ΄κει" πχ κινητά πληροφορικής κλπ.

Τα καυτά θέματα της πολιτικής/οικονομίας με ενοχλούν αφόρητα, αλλά δύσκολα μπορεί να σχολιάσει κανείς μιας και η διαχείριση του φόρουμ τα επιτρέπει αλλά επίσης είναι και θέματα που καίνε όλους μας, και στο κάτω κάτω δεν μου πεφτει και λόγος, είμαι φιλοξενούμενος εδώ....

Το θέμα αυτό πέραν του ότι δεν έχει καμμία σχέση με τον τίτλο, μου θυμίζει πρωινή εκπομπή των καναλιών, η οποία έχει σκοπό να προκαλέσει τον οίκτο των αναγνωστών εδώ.

Γιώργο (γιαγιά) σόρρυ για το σχόλιό μου, δεν σε ξέρω, μια φορά σε είδα σε κάποια συνάντηση και ούτε έιχα την χαρά να συνομιλήσω μαζί σου, αλλά το κάναμε πρωινή εκπομπή εδώ, και εμένα προσωπικά με ενοχλεί.

Λυπάμαι......
φιλε μου αν είχες προβλημα να μην το σχολιασεις καν.να δειξεις ανωτεροτητα και να το προσπερασεις δεν μπορω να καταλάβω τα γραφώμενά σου οπως δεν μπορω να καταλάβω γιατί λυπάσαι(για τον γιώργο για αυτα που περασε-γιατι τα ειπε ως παραδειγμα οχι για δανεικα-για εμας που θα τα διαβασουμε) εξηγησε μας σε παρακαλω

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Οκ... αλλά όπως σου είπα... φαντάσου σε μία ώρα από τώρα.. στις 15:30 ακριβώς... 300 άνθρωποι να ανοίξουν από ένα thread με τίτλο... "η ζωή μου"... "τα βιώματα μου"... "πως έφτασα ως εδώ"... κλπ...

Επαναλαμβάνω... θα χαθεί το τόπι !!!
και εσενα ρε φιλαράκι τι σε βαλαμε διαχειριστη του φορουμ αν δεν σου αρέσει αγνοησέ το.Αν χαθει το τόπι υπαρχουν αλλοι να το κρινουν και στο κατω κατω αυτες ηταν 2 δικες σας αποψεις μπορει οι υπολοιποι 3000 να γουσταρουν
Reply With Quote