![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οκ... αλλά όπως σου είπα... φαντάσου σε μία ώρα από τώρα.. στις 15:30 ακριβώς... 300 άνθρωποι να ανοίξουν από ένα thread με τίτλο... "η ζωή μου"... "τα βιώματα μου"... "πως έφτασα ως εδώ"... κλπ...
Επαναλαμβάνω... θα χαθεί το τόπι !!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και εσενα ρε φιλαράκι τι σε βαλαμε διαχειριστη του φορουμ αν δεν σου αρέσει αγνοησέ το.Αν χαθει το τόπι υπαρχουν αλλοι να το κρινουν και στο κατω κατω αυτες ηταν 2 δικες σας αποψεις μπορει οι υπολοιποι 3000 να γουσταρουν |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Καλησπέρα σε όλους,
Η Γιαγια Αρκούδα ανέβασε ένα θέμα στην Ενότητα:ΓΕΝΙΚΑ και Υποενότητα:ΔΙΑΦΟΡΑ-ΓΕΝΙΚΑ, όπου φιλοξενούνται θέματα κάθε άλλο παρά μοτοσυκλετιστικά. Το αν το topic είναι "φιλικό" με την αισθητική μας ή αν διαφωνούμε/συμφωνούμε είναι άλλο θέμα και βέβαια απόλυτα σεβαστό για τον καθέναν μας. Δεν πολυκαταλαβαίνω άπόλυτα την ένσταση. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν και δε μου αρέσει το ύφος που χρησιμοποίησες, ούτε και αυτά που γράφεις, θα προσπαθήσω να κρατήσω χαμηλά τους τόνους !!
ΝΑΙ φιλαράκι.... με ενοχλεί να ψάχνω ένα εκδρομικό ή έναν καφέ ή μία έκτακτη βολτίτσα για στροφιλίκια με το siraxanz 5 σελίδες πίσω... γιατί οι πρώτες 4 είναι απομνημονεύματα !!! Και στο forum φιλαράκι... δε με έβαλες εσύ... μόνος μου μπήκα... |
|
|||
|
|||
![]()
είναι πράγματι φαινόμενο που τυγχάνει διερεύνησης και ψυχιατρικής μελέτης να εμφανίζονται αυτόκλητοι υπερασπιστές της διοίκησης που διεκδικούν να μιλούν εξ΄ονόματός της.
Ευγενική δε αυτή, κρατάει αποστάσεις και προσδοκά το ξεφούσκωμα του θέματος με τις λιγότερες δυνατές απώλειες... Δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω τα πονήματα τρίτων σε υποκατηγορίες "γενικά" κτλ κτλ....εξάλλου εκτιμώ, ότι τα κείμενα καταναλώνουν πολύ λιγότερα kbs χωρητικότητας (άρα και χαμηλότερου κόστους συντήρησης) από το να γεμίζουμε τα threads με φωτό από κwλους και δαχτυλάκια... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στέλιο, από την πλευρά μου εξήγησα ποιο ήταν το θέμα που είχα... θέλω 70% ουσία και 30% διάφορα στο φόρουμ... όχι 70% διάφορα και 30% ουσία...
|
|
|||
|
|||
![]()
Οταν το τόπι πάει να χαθεί ή να ξεστρατίσει η κουβέντα, επεμβαίνουν οι admin ή moderators που επαναφέρουν την τάξη. Αυτοί και μόνον αυτοί.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και δεν με ενδιαφέρει πως μπήκες στο φορουμ απλα να εκφράζεις απόψεις μονο δικές σου και όχι 'αν μπουν 300 και γράψουν τα ίδια τι θα κανουμε' και το συγκεκριμένο φόρουμ όντως είναι μοτοσυκλετιστικο αλλα είναι και ανθρώπινο και εχει γινει απο κάποιους με αγαπη και αλλιώς πολλες ενοτητες δεν θα υπήρχαν τα γραφόμενα μου δεν ειναι απόψεις της διοίκησης αλλα δικές μου σας ευχαριστώ spam off ![]() Last edited by mario; 03-02-2011 at 15:38. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όταν χάνεται το τόπι των προσωπικών μου απαιτήσεων από το φόρουμ και βάσει των δικών μου κριτηρίων (σύμφωνα με τα οποία έχω επιλέξει να είμαι μέλος), επεμβάινω μόνος μου!!! Απλώς για να εκφράσω ότι κάτι το οποίο διαβάζω δε μου αρέσει...
Και αν θέλει κάποιος να με φιμώσει αυτός δεν είναι κανένας άλλος από τους υπεύθυνους... Υ.Γ. Που είσαι φίλε Πάνο?? Σε χάσαμε... Όλα καλά?? |
|
|||
|
|||
![]() Όσοι θυμάστε σε προηγούμενο νήμα του Γιαγιά αρκούδα κάποια παλικάρια αναφερθήκανε-με στη ορθογραφία τον γραπτον του , έτσι ο Γιώργος βρήκε αυτή την βροχερή μέρα μην έχοντας να κάνει τίποτα είπε (κάτσε να δικαιολογήσω αυτό που μου είπανε πριν ένα μήνα).Αυτός είναι ο λόγος του νήματος αυτού....Τώρα εάν ενοχλεί κάποιους ας το προσπεράσουνε χωρίς να αφήσουν την πινελιά τους και σε αυτό το thread……
Last edited by commander; 03-02-2011 at 15:40. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δημοσκόπηση για την επιλογή GPS !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πλοήγηση - Hardware και Software | 83 | 02-10-2013 23:24 |
Να χαρώ επιλογή !! | Carduelis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 05-07-2010 14:25 |
SOS - Επείγουσα ανάγκη αίματος !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 5 | 16-01-2010 13:29 |
Ecoriding , ανάγκη ή …μόδα; | riko46 | Διάφορα | 2 | 19-10-2009 23:00 |
Δύσκολη επιλογή! | dim | Νέα μοντέλα BMW | 9 | 20-08-2009 00:29 |