08-02-2011, 18:28
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS
R 51/3
CB250RS
|
|
Απάντηση: Ετοιμάζουν τον στρατό να επιτεθεί σε διαδηλωτές ;;;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo
Τώρα θα ανοίξουμε άλλη συζήτηση για το θέμα. Η δέχεσαι μια κατάσταση η την αφήνεις να αιωρείται. Οι Ολλανδοί και οι Άγγλοι έχουν μεγάλο πρόβλημα όταν πάνε σε λιμάνια. Εμείς που είμαστε μαζί τους θα μείνουμε αμέτοχοι. Λες και ο διαδηλωτής η ταραξίας θα πει (αυτό είναι Ελληνικό) μην το πειράξουμε.
Προσωπικά πάντως την εύρισκα σαν άσκηση διασκεδαστική και πάντα ήμουν στο πλήθος. Η μεγαλύτερη φάση ήταν όταν κάναμε επίθεση όλο το πλήρωμα σε Αγγλικό. Εκεί έκανα και ατιμίες (σφεντόνα) το λέγαμε στο χωριό μου…
|
Μάλλον κάτι έχει γίνει λάθος*. Αν κανείς τον κόπο και διαβάσεις το πρώτο ποστ μου ,θα καταλάβεις τι γίνεται. Η <<εκπαίδευση>> που υπήρχε δεν έχει σχέση με αυτή των τελευταίων χρονών. Η αναποτελεσματικότητα φάνηκε στον άγιο Ούρο. Αυτό γιατί ήταν τυπική διαδικασία για τους στρατηγούς, που για μια ακόμα φορά δεν έδειξαν προνοητικότητα .Αντίθετα στην αστυνομία που επιβαλλόταν η ουσία (αποτελεσματικότητα) εξέλιξε και τροποποίησε πολλές φορές τις τακτικές και τον εξοπλισμό της. Εμπειρία που πέρασε σε στρατιωτικές μονάδες τα τελευταία χρόνια. Μονάδες που λόγω των αποστολών στο εξωτερικό, βρίσκονται σε θέση να εκτελούν αστυνομικά καθήκοντα σε περιοχές που δεν υπάρχει ΄η είναι ελλιπής η αστυνόμευση.
Να το δούμε αλλιώς ….Εάν μάχιμες μονάδες εμπλέκονταν στο Αφγανιστάν με τις τακτικές αντιμετώπισης <<ατάκτων>> του Ελληνικού στρατού το 1988 (που με μάθανε και μάλιστα ακολούθως δίδασκα στους νέους σαν Ε.Α).….κλαφτα τα παλικάρια …γλέντι θα φτιάνανε τα ταλιμπανια…
*Γι΄αυτό μιλάω για ασπίδες ,θώρακες και χημικά ,που είναι βασικός εξοπλισμός. Τέτοια δεν είχε ο στρατός και πιστεύω ούτε το ναυτικό το 1980+ + + + …
Υ.Γ. Το σχέδιο ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ ,και η κοινωνική συνεισφορά του στρατού δεν έχει καμία σχέση με την αποκατάσταση της τάξης .Εάν φτάσουμε σε σημείο κήρυξης στρατιωτικού νόμου, σημαίνει ότι δρουν άνευ ελέγχου ΕΝΟΠΛΕΣ συμμορίες και αποσχιστηκα παραστρατιωτικά σώματα (π.χ.όπως Κοσσοβο:΄΄ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ΄΄ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ - CNN!!! ) και εννοείται ότι σε τέτοια κατάσταση το τελευταίο που θα σκεφτούμε είναι οι δημοκρατικοί θεσμοί , τα ανθρώπινα δικαιώματα και αλλά τέτοια <<ειρηνικά>>.
|