![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ας τους ακουσουμε, οι παραπανω κυριοι (Gemara, Stukas) ξερουν πραγματα παραπανω απο εμας που ειμαστε στην απεξω κι ερμαιο των παραπανω ''παλιων καθεστωτικων'' διοτι αυτοι τα ζουνε απο ''μεσα''!! Φιλτραρετε αυτα τα παραπλανητικα που διαβαζετε και οχι μονον να τα πιστευετε και να τα αναπαραγαγετε επειδη συμπιπτουν με την ''αγανακτηση'' σας!! Ειναι γνωστο σε ολους οτι θιγομενα συμφεροντα 10ετιων φερνουν ανυπακοη και προστριβες με την οποια κυβερνηση δεν συνεχιζει να κανει αυτο που ολες αυτες οι κοινωνικες ομαδες με θιγομενα συμφεροντα ειχαν συνηθισει να γινεται!! Κι ετσι διαβαζουν σε καποιο blog οτι ''κατεβαινει ο στρατος να επιβαλει την ταξη'' και...ουουουου ολοι στους δρομους να διαμαρτυρυθουν για την ''δικτατορια'' που ειναι καλυμενη με την λεξη Δημοκρατια!!!! Λιγη λογικη και φιλτραρισμα δεν θα εβλαπτε!! Last edited by GeorgeP; 08-02-2011 at 09:05. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η καταστολή του πλήθους είναι άσκηση και εκπαίδευση στα πλοία του ΝΑΤΟ. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τώρα θα ανοίξουμε άλλη συζήτηση για το θέμα. Η δέχεσαι μια κατάσταση η την αφήνεις να αιωρείται. Οι Ολλανδοί και οι Άγγλοι έχουν μεγάλο πρόβλημα όταν πάνε σε λιμάνια. Εμείς που είμαστε μαζί τους θα μείνουμε αμέτοχοι. Λες και ο διαδηλωτής η ταραξίας θα πει (αυτό είναι Ελληνικό) μην το πειράξουμε. Προσωπικά πάντως την εύρισκα σαν άσκηση διασκεδαστική και πάντα ήμουν στο πλήθος. Η μεγαλύτερη φάση ήταν όταν κάναμε επίθεση όλο το πλήρωμα σε Αγγλικό. Εκεί έκανα και ατιμίες (σφεντόνα) το λέγαμε στο χωριό μου… |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να το δούμε αλλιώς ….Εάν μάχιμες μονάδες εμπλέκονταν στο Αφγανιστάν με τις τακτικές αντιμετώπισης <<ατάκτων>> του Ελληνικού στρατού το 1988 (που με μάθανε και μάλιστα ακολούθως δίδασκα στους νέους σαν Ε.Α).….κλαφτα τα παλικάρια …γλέντι θα φτιάνανε τα ταλιμπανια… *Γι΄αυτό μιλάω για ασπίδες ,θώρακες και χημικά ,που είναι βασικός εξοπλισμός. Τέτοια δεν είχε ο στρατός και πιστεύω ούτε το ναυτικό το 1980+ + + + … Υ.Γ. Το σχέδιο ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ ,και η κοινωνική συνεισφορά του στρατού δεν έχει καμία σχέση με την αποκατάσταση της τάξης .Εάν φτάσουμε σε σημείο κήρυξης στρατιωτικού νόμου, σημαίνει ότι δρουν άνευ ελέγχου ΕΝΟΠΛΕΣ συμμορίες και αποσχιστηκα παραστρατιωτικά σώματα (π.χ.όπως Κοσσοβο:΄΄ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ΄΄ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ - CNN!!! ) και εννοείται ότι σε τέτοια κατάσταση το τελευταίο που θα σκεφτούμε είναι οι δημοκρατικοί θεσμοί , τα ανθρώπινα δικαιώματα και αλλά τέτοια <<ειρηνικά>>. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
οχι ολοι....
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=gemara;311482].....Τώρα όσον αφορά το αρχικό δημοσίευμα του Δημήτρη, επειδή έτυχε επί τριετία να ασχολούμαι με τέτοια θέματα, οι ασκήσεις αυτές απορρέουν από τις υποχρεώσεις μας προς τη συμμαχία του ΝΑΤΟ και την συγκεκριμένη υποχρέωση να παρέχουμε σε ετήσια βάση μια στρατιωτική δύναμη "πιστοποιημένη" σε ποικίλες αποστολές. Μια από αυτές τις αποστολές είναι η λεγόμενη "καταστολή του πλήθους" γιατί στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες για παράδειγμα, κάθε χρόνο μαζεύονται απ' έξω οι θερμοκέφαλοι της περιοχής με πανώ, πλακάτ και τα τοιαύτα και τριγυρίζουν τη μάντρα του στρατοπέδου......QUOTE]
Μεγάλη απορία (????????) γεννήθηκε… Στο Βέλγιο…Βρυξέλλες… την προστασία των Νατοϊκών (κτιρίων και ανθρώπων) έχει η Βελγική αστυνομία ΄η τα στρατιωτικά σώματα (ταχείας αντίδρασης) του ΝΑΤΟ . Εάν γίνει (π.χ.)μια διαδήλωση Ευρωπαίων ακτιβιστων …αυτοί θα βρεθούν απέναντι από στρατιώτες (ίσως και Έλληνες) ΄η σε Βέλγους αστυνομικούς ???? ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
[quote=TEOSS;311822]
Απόσπασμα:
Παρ' όλα αυτά, ο διοικητής του κάθε στρατοπέδου έχει την υποχρέωση να είναι αυτόνομος σε τυχόν ανάγκη. |
|
|
|||
|
|||
|
Απο τα 3 λεπτα και μετα....Τα ΜΑΤ του Στρατού σε δράση. Βίντεο από την άσκηση στο Κιλκίς!
|
|
|
|||
|
|||
|
αυτό που είδα εγώ δε μοίαζει με στρατιωτική εκπαίδευση πάντως.
Και για τις αποστολές στο Αφγανιστάν και το Κόσσοβο δεν νομίζω ότι πήραν μαζί τους απίδες. Η εκπάιδευση αυτή είναι για αστυνομικά καθήκοντα. Δεν ξέρω για ποιό λόγο χρειάζεται, αλλά εμένα προσωπικά δε μου άρεσε αυτό που είδα. Δε φτάνουν τα ΜΑΤ στον Παπουτσή; Τέλος πάντων ας ελπίσουμε ότι έχουν κάποιο πραγματικό λόγο που κάνουν τέτοια εκπαίδευση. Οσο για τους Ολλανδούς κι Αγγλους που έχουν πρόβλημα, έτσι το αντιμετωπίζουν; Μάλλον έχουν προτεταμένα τα όπλα, όλα τα άλλα είναι παραμυθάκια.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έχει χρειαστεί σε αποστολές και υπάρχει λόγος υπό κάποιες συνθήκες (αναφέρομαι στις αποστολές βεβαίως) |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ''Πλημμύρισαν'' τα χωράφια από στρατό γιγαντιαίων αρουραίων | gsmaniac | Περιβάλλον | 7 | 20-11-2010 09:50 |
| Να καταργήσουμε το στρατό; | gsmaniac | Ελλάδα | 16 | 21-09-2010 16:42 |
| Ο νόμος που δεν σε υποχρεώνει να πας σε εξουσιοδοτημένο | vabu | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 12-08-2010 11:50 |
| Μπορει να μην ειναι μελος , μπορει να μην τον ξερουμε , αλλα αξιζει συγχαρητηρια!! | sansiro.sugata | Ταξίδια στο εξωτερικό | 18 | 12-04-2010 22:41 |
| Αίτηση απαλλαγής από το στρατό | Alext | Χιούμορ | 9 | 21-05-2009 09:11 |