View Single Post
Παλιό 07-03-2011, 23:37
Capitain Ο/Η Capitain βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: 2005 R1200RT
Προεπιλογή Απάντηση: Το GS Forum κόβει την πίτα του και στη Βόρεια Ελλάδα στις 5-6-7/3/2011

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από princess Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμεις ευχαριστουμε για τη φιλοξενια σας,την υποδοχη σας,τα δωρα σας,τους κοπους σας και οσα κανατε για να μας ευχαριστησετε.Οι επιλογες ηταν αριστες,αλλωστε φημιζεστε για το γουστο σας,ξενοδοχειο φαγητο ολα τελεια.Δυστυχως δεν σας χαρηκαμε οσο θελαμε αλλα ο καιρος ειχε αλλα σχεδια.Γνωρισαμε νεους φιλους,ξαναειδαμε παλιους,γελασαμε και αν και ηταν λιγο,ηταν πολυ καλο.Επλιζω να μην αργησουμε να ξαναβρεθουμε.Πολλα φιλια σε ολους σας.
Όπως έχουμε πει πολλάκις, ο σκοπός είναι το ταξίδι,όχι ο προορισμός....
Ζήσαμε μια εμπειρία σπάνια για μας τους αταξίδευτους, και το θέμα ήταν ότι είχαμε τη σπίθα που μας προκάλεσε, το
GSforum....
Ταλαιπωρηθήκαμε,ναι, μας αποκάλεσαν ριψοκίνδυνους, αλλά είχαμε ανάγκη από ταξίδι.....
Χάσαμε την Πίτα, αλλά είχαμε δώσει το παρών, ξέραμε ότι δεν είμασταν μόνοι στην κακοκαιρία, οι Σαλονικιοί ήξεραν ότι είχαμε κάνει 500+ χλμ για να είμαστε κοντά στην προσπάθειά τους.....
Μου αρκεί να ξέρω ότι είμαι μέλος μιας κοινότητας που θέλει να προσφέρει...
Τα φιλιά μου σε όσους αξίζουν.
Και για μένα αυτοί που αξίζουν είναι αυτοί που προσφέρουν χωρίς αντάλλαγμα σε όσους ψάχνουν τη γνώση ως πλούτο.

Reply With Quote