![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Tην Παρασκευή(4/3) το πρωί, έφυγα από το ανεμοδαρμένο Ρίον, γιά να ανέβω Θεσσαλονίκη γιά την πίτα. Το πορθμείο Ρίου-Αντιρρίου κλειστό, κ μόνο η γέφυρα λειτουργούσε, την οποία πέρασα με 8 Βeaufort.
Mετά το Μεσολόγγι, άρχισα να απολαμβάνω την διαδρομή, ώσπου μετά το Μενίδι της Άρτας είχε κλείσει ο δρόμος.... Ένα φορτηγό είχε ένα ατύχημα.... ![]() ![]() ![]() ![]() Ανέβηκα λίγο πρίν τα Ιωάννινα κ μπήκα στη Εγνατία οδό, όπου ο καιρός άρχισε να αγριεύει, μέχρι που άρχισε να πέφτει το πρώτο χιονόνερο, μετά λίγο χιονάκι, ομίχλη, κ η θερμοκρασία από 0-2 βαθμούς... ![]() ![]() ![]() Έφτασα στην Θεσσαλονίκη ασφαλής, μπήκα κέντρο, έκανα τα ψώνια μου(γιά να τιμήσω την πόλη ![]() ![]() Αφού ήπιαμε το τσιπουράκι μας κ πήγα να πάρω την μοτό, το RDC με προειδοποίησε γιά χαμηλή πίεση του μπροστινού ελαστικού... ![]() ![]() Αυτό ήταν το τελευταίο της ημέρας... ![]() ![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα σε στειλω εγω και μπλουζακι να φορας χαρλεαδικο Ντινο! Mε σταμπα στην πλατη if you can read this the bitch fell off.. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο ρε παιδια!!!!Και οι φωτογραφιες σουπερ!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Τριγωνακια πηρες μαζι σου η τα'φαγε ολα ο commander??? |
|
|||
|
|||
![]()
τυχερά τα κοτοπουλάκια! γλύτωσαν το μαχαίρι για καμιά μέρα...
εκτός και αν περάσει απο εκεί ο Αργύρης ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ωρες ώρες έχω την εντύπωση οτι μας βλέπει όλους κοτόπουλα επάνω σε gs!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
To GS Forum κόβει την πίτα του το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 764 | 22-03-2011 10:44 |
Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 21:12 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 21:07 |