View Single Post
Παλιό 11-03-2011, 00:49
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95
Προεπιλογή Απάντηση: Κούλουμα στο Ναύπλιο !!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Μια χαρη... καποιος εμπειρος χρηστης Zumo, μπορει να μου πει πως να κανω export ενος κομματιου της διαδρομής κ´ να το βαλω πανω σε χαρτη;; Το ειχα κανει καποια στιγμη παλιοτερα αλλα δε θυμάμαι πως...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz Εμφάνιση μηνυμάτων

Κωστή με τρόμαξες με την περιπέτεια σου, τέλος καλό όλα καλά, προσοχή παιδιά,

Λοιπόν το 550 που έχω και νομίζω δεν έχεις, μπορεί να μετατρέψει μια διαδρομή σε route και να την σώσεις
για πάντα νομίζω, βρίσκοντας την κάθε φορά από την επιλογή routes που εμφανίζεται σαν υπομενού όταν προσπαθούμε να το βάλουμε να μας πάει στο κλασσικό
where to?>routes.

Τώρα αν θες αυτό (που ίσως ταιριάζει και στο 660 που νομίζω έχεις) γίνεται ως εξής:

Από την κύρια οθόνη πατάμε το εικονίδιο με το "γερμανικό κλειδί" κατω δεξιά>user data>manage trip log>save as route>στο σημείο αυτό το 550 έχει σαν log file σωσει τις τελευταίες διαδρομές που έχουμε διανύσει, εμείς τις βλέπουμε χωρίς όνομα απλά εκεί θέλει λίγο φαντασία για να βρείς πιά διαδρομή θέλεις, σε κάθε αρχείο όμως μας λέει δεξιά τα χιλιόμετρα ας πειραματιστείς λίγο και θα κάνεις ότι θέλεις.
Πατώντας λοιπόν σε κάποιο από τα αρχεία αυτά το 550 αρχίζει να το μετατρέπει σε διαδρομή σε χάρτη το οποίο έχει preview, share, edit.
Με το preview βλέπεις αν είναι ο χάρτης σου και με το edit τον ονομάζεις (η και τον διαγράφεις)
και έχεις την διαδρομή που θέλεις σωσμένη στα routes.

Πιστεύω να βοήθησα.

Κώστα, τελικά δούλεψε το zumo η δεν ταιριάζει η φιλοσοφία του 550 με το 660 software?
Reply With Quote