![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά είναι μπράδερσ, εγώ είμαι μακρινός ξα.....
|
|
|||
|
|||
![]() Επιστρέψαμε κι εμεις μετα από μια οδηγική περιπετεια η οποια λόγω φύλακα Αγγέλου, τύχης και ψυχραιμίας οδηγού κ´ συνοδηγου δεν εξελίχθηκε σε τραγική... ...![]() ![]() ![]() Αυτά προς το παρόν... Μια χαρη... καποιος εμπειρος χρηστης Zumo, μπορει να μου πει πως να κανω export ενος κομματιου της διαδρομής κ´ να το βαλω πανω σε χαρτη;; Το ειχα κανει καποια στιγμη παλιοτερα αλλα δε θυμάμαι πως... Last edited by CPretenteriS; 07-03-2011 at 16:52. |
|
|||
|
|||
![]() Κι ενώ βρισκόμαστε στην Εθνική οδό Κορίνθου-Αθηνών λίγο μετά τα διόδια της Κορίνθου, αντικρίζω μπροστά μου μακριά αυτοκίνητα μαζεμένα να κόβουν... να ανάβουν αλάρμ... κι ένα ζώο (σκύλος) να περιδιαβαίνει αριστερά δεξιά με απότομες κινήσεις...
Βγάζω αλάρμ... κόβω και φρενάρω (όχι απότομα γιατί δεν είχαμε χιλιόμετρα)... περνάω το σκύλο αναίμακτα... κι εκεί που νομίζω ότι όλα έχουν τελειώσει... ####### με περικεφαλαία ερχόμενος από την αριστερή λωρίδα... "σκάει" πλαγιομετωπικά στην αριστερή μου βαλίτσα... Ευτυχώς δεν τα χάνω... ούτε εγώ ούτε η Ειρήνη με την οποία μιλάω με την ενδοεπικοινωνία... |
|
|||
|
|||
![]() Αφού κάνει έναν ελιγμο (δεξιά-αριστερά) η μηχανή και προσπαθώ να την κρατήσω...μου ξύνει... ο ίδιος ####### με την ίδια περικεφαλαία την αριστερή χούφτα και το προστατευτικό του αριστερού κυλίνδρου...
Όλα αυτά με ταχύτητες γύρω στα 70-90 χλμ... Και το αποκορύφωμα...??? Ανοίγει γκάζι να φύγει... Μες στον πανικό... ανοίγω γκάζι χωρίς να σκεφτώ τη σκισμένη - στα 2 - βαλίτσα... μπαίνω μπροστά του και μετά από περίπου 5 χιλιόμετρα τον φέρνω σιγά-σιγά δεξιά και τον υποχρεώνω να ακινητοποιηθεί... |
|
|||
|
|||
![]()
Δόξα τω θεώ...Κωστή που είστε και οι δύο καλά....
![]() Μας ανησύχησες με το συμβάν....Καλή ξεκούραση... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παλι καλα που δεν πεσατε ρε κωστη....πραγματικα αγιο ειχατε!!!Ο μ@λ@κ@ς τι ειπε,οτι δεν καταλαβε τιποτα????
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παλι καλα φιλαρακι που δεν πεσατε.Τι σου ειπε ο τυπος???
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κωστή με τρόμαξες με την περιπέτεια σου, τέλος καλό όλα καλά, προσοχή παιδιά, Λοιπόν το 550 που έχω και νομίζω δεν έχεις, μπορεί να μετατρέψει μια διαδρομή σε route και να την σώσεις για πάντα νομίζω, βρίσκοντας την κάθε φορά από την επιλογή routes που εμφανίζεται σαν υπομενού όταν προσπαθούμε να το βάλουμε να μας πάει στο κλασσικό where to?>routes. Τώρα αν θες αυτό (που ίσως ταιριάζει και στο 660 που νομίζω έχεις) γίνεται ως εξής: Από την κύρια οθόνη πατάμε το εικονίδιο με το "γερμανικό κλειδί" κατω δεξιά>user data>manage trip log>save as route>στο σημείο αυτό το 550 έχει σαν log file σωσει τις τελευταίες διαδρομές που έχουμε διανύσει, εμείς τις βλέπουμε χωρίς όνομα απλά εκεί θέλει λίγο φαντασία για να βρείς πιά διαδρομή θέλεις, σε κάθε αρχείο όμως μας λέει δεξιά τα χιλιόμετρα ας πειραματιστείς λίγο και θα κάνεις ότι θέλεις. ![]() Πατώντας λοιπόν σε κάποιο από τα αρχεία αυτά το 550 αρχίζει να το μετατρέπει σε διαδρομή σε χάρτη το οποίο έχει preview, share, edit. Με το preview βλέπεις αν είναι ο χάρτης σου και με το edit τον ονομάζεις (η και τον διαγράφεις ![]() και έχεις την διαδρομή που θέλεις σωσμένη στα routes. Πιστεύω να βοήθησα. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο (Δρέπανο - Τολό - Κονδύλι - Βιβάρι) | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 52 | 26-07-2010 18:33 |
Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο... | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 28-06-2010 19:48 |
ΚΑΦΕΣ(λέμε τώρα) στο Ηράκλειο 2 Ιουν στο ΤΕΝΝΙΣ | Albatros | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 05-06-2010 10:27 |
"Κλασσικά" Χριστούγεννα στο Ναύπλιο! | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 13 | 02-01-2010 19:01 |
Το GS Forum γιορτάζει τα Κούλουμα!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 06-03-2009 11:22 |