Θέμα
:
Αυτοί είναι οι Ιάπωνες
View Single Post
#
20
30-03-2011, 19:30
gsmaniac
Senior Member
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Απάντηση: Αυτοί είναι οι Ιάπωνες
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από
vaska
Δηλ. έκαναν ζημιά στον αντιδραστήρα με πρόθεση απ' ότι καταλαβαίνω κι έπρεπε κατά τα δικά σου λεγόμενα να τα παρατήσουν όλα στην τύχη τους (όπως θα έκαναν στο Ελλαδιστάν) και να σηκωθούν να φύγουν???
Αλλά είπαμε είναι μακάκες που δουλεύουν ακόμα σε τόσο τοξικό περιβάλλον για να περιορίσουν (όσο αυτό είναι δυνατόν) την ζημιά.
Αν φίλε μου συνέβαινε στην Ελλάδα αυτό το ατύχημα, θα έφταιγαν όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς, μη σου πω ότι και τα κόμματα θα είχαν ευθύνη, δεν ξέρω ίσως κι οι πεθαμένοι μας πρόγονοι. Ένα είναι σίγουρο, άλλοι θα έβγαζαν τα κάστανα από τη φωτιά. Κι επειδή τη γνώμη μας γράφουμε, σου λέω ότι για μένα είναι λαός με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και μόνοι τους σκουπίζουν τα "#####" στην αυλή τους, χωρίς να περιμένουν αιώνες μέχρι να δημιουργηθούν "εξεταστικές των πραγμάτων επιτροπές".
εγω αναφερθηκα στην συμπεριφορα τους μετα την ζημια........τους δολοφονουν και αυτοι το δεχονται σφυριζοντας αδιαφορα....
οταν σαν ιαπωνικο κρατος εχεις 50 πυρηνικους αντιδραστηρες,δεν μπορεις να σκουπισεις τα ##### σου....
οι τυποι δεν σεβονται το περιβαλλον και εχουν πολυ ασχημο παρελθον και με την αλιεια......ολα για το κερδος και την υπερπαραγωγη και μηδεν σεβασμος για την φυση....
φυσικα και δεν συγκρινονται με το μπ@υρδελακι μας......αλλα αν με δηλητηριαζαν και σκοτωναν τα παιδια μου, θα με επιανε μια υστερια
gsmaniac
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): gsmaniac