![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Απίστευτοι οι Ιάπωνες!
Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά τον σεισμό, την επόμενη ημέρα έβλεπα ΣΚΑΙ και είχε σύνδεση με έλληνα στην Ιαπωνία μέσω SKYPE ο οποίος έλεγε ότι την επόμενη του σεισμού είδε τον ταχυδρόμο να μοιράζει κανονικά γράμματα.
Απίστευτο.... Στην Ελλάδα, όχι γράμματα, αλλά γ(ρ)άμματα Όταν ρώτησε ο δημοσιογράφος τον Έλληνα τι μέτρα πήρε αυτός για τον σεισμό, είπε ότι έκλεισε εισιτήρια μετά από μία εβδομάδα να φύγει, και για μέχρι τότε πήγε σουπερ μάρκετ, και εφοδιάστηκε με κονσέρβες, νερό, ξηρά τροφή και τρία καφάσια μπύρες. και τότε κόπηκε η σύνδεση |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() περα απο την εργατικοτητα τους και την πειθαρχια,οι τυποι ειναι και πολυ μακακες......
![]() με την ζημια του πυρηνικου εργοστασιου, εχουν δολοφονησει αρκετες γενιες ....... ![]() αυτοι συνεχιζουν να δουλευουν λες και δεν συμβαινει τιποτα.... ![]() πρεπει να τους εχουν κανει λοβοτομη.........ελεος και ημαρτον ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το ίδιο βράδυ θα είταν έτοιμος. Έχουμε τζαμπατζή Υπουργό φίλε μου. Ρέμμος ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Τη Μαλακάσα λες εσύ? Για ρώτα το Jefe να σου πει για εκείνη την περιβόητη γέφυρα λίγο πριν την Πάτρα... (Αίγιο ήταν...? Δε θυμάμαι...)
![]() Για ένα σημείο συνολικού μήκους 20μ. απαιτήθηκαν χρόόόνια και χρόνια..... Και γινόταν παράκαμψη από την Παλαιά Ε.Ο... και ήθελες 30'-60' μόνο για την παράκαμψη... ![]() Σε περίοδο δε καρναβαλιού............. ΔΕ θέλεις να ξέρεις!!! Αααα... και για να απαντήσω και στο thread... 6 χιλιετίες !!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορώ να μάθω γιατί τα δικά μας δεν διαμαρτύρωνται...
Έλεος πια. Μια μικρή λακουβίτσα και χαλάτε τον κόσμο ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Δηλ. έκαναν ζημιά στον αντιδραστήρα με πρόθεση απ' ότι καταλαβαίνω κι έπρεπε κατά τα δικά σου λεγόμενα να τα παρατήσουν όλα στην τύχη τους (όπως θα έκαναν στο Ελλαδιστάν) και να σηκωθούν να φύγουν??? Αλλά είπαμε είναι μακάκες που δουλεύουν ακόμα σε τόσο τοξικό περιβάλλον για να περιορίσουν (όσο αυτό είναι δυνατόν) την ζημιά. Αν φίλε μου συνέβαινε στην Ελλάδα αυτό το ατύχημα, θα έφταιγαν όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς, μη σου πω ότι και τα κόμματα θα είχαν ευθύνη, δεν ξέρω ίσως κι οι πεθαμένοι μας πρόγονοι. Ένα είναι σίγουρο, άλλοι θα έβγαζαν τα κάστανα από τη φωτιά. Κι επειδή τη γνώμη μας γράφουμε, σου λέω ότι για μένα είναι λαός με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και μόνοι τους σκουπίζουν τα "#####" στην αυλή τους, χωρίς να περιμένουν αιώνες μέχρι να δημιουργηθούν "εξεταστικές των πραγμάτων επιτροπές". |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εγω αναφερθηκα στην συμπεριφορα τους μετα την ζημια........τους δολοφονουν και αυτοι το δεχονται σφυριζοντας αδιαφορα....
![]() οταν σαν ιαπωνικο κρατος εχεις 50 πυρηνικους αντιδραστηρες,δεν μπορεις να σκουπισεις τα ##### σου.... ![]() οι τυποι δεν σεβονται το περιβαλλον και εχουν πολυ ασχημο παρελθον και με την αλιεια......ολα για το κερδος και την υπερπαραγωγη και μηδεν σεβασμος για την φυση.... ![]() φυσικα και δεν συγκρινονται με το μπ@υρδελακι μας......αλλα αν με δηλητηριαζαν και σκοτωναν τα παιδια μου, θα με επιανε μια υστερια ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αυτοί είναι οι Τούρκοι:Απαγόρευση της χριστουγεννιάτικης λειτουργίας στα Κατεχόμενα! | ckalfas | Μου τη δίνει που ..... | 11 | 28-12-2010 07:54 |
Που είναι οι Γιώργηδες ;; | Carduelis | Διάφορα | 16 | 18-08-2010 12:38 |
Προκλητική διαφήμιση του S1000RR προς τους Ιάπωνες... | vtheo | Νέα μοντέλα BMW | 22 | 10-01-2010 22:03 |
Ποιές είναι οι ενδείξεις του Stress | skippybi | Υγεία | 2 | 11-11-2009 07:40 |