View Single Post
Παλιό 06-04-2011, 17:05
gepol Ο/Η gepol βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: Honda ST 1300 Pan European
Προεπιλογή Απάντηση: Λέω να πάω για IDEAL...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Sotos_ Εμφάνιση μηνυμάτων
Συναρμολογει εδω η Ideal (Πατρα).

Εχω το intergrator (γυρω στο 800αρι κανει)

το αγορασα το 06. το 09 μου σπασε ο σκελετος. το πηγα πισω να δω τι θα κανω.
Στειλανε τον σκελετο στην Πατρα (εργοστασιο) δεν ξερω με τι ακτινες τον τσεκαρανε, αλλα βρηκαν κατασκευαστικό προβλημα στο αλουμινιο στο σημειο που εσπασε, και μου τον αλλαξαν με καινουριο χωρις καποια χρεωση. Επισης χωρις χρεωση και η εργασία στο εξουσιοδοτημενο IDEAL μαγαζι (Πεντελης, Χαλανδρι)

Ειναι ενας απο τους λόγους που ειμαι πιστος στην IDeal, και αγορασα και γι αγυναικα και για ανηψια κλπ

Αν αγοραζα τωρα κατι, θα κοιταγα και TREK που εχει πολυ συμφερουσες προτασεις στην χαμηλη κατηγορία.

Πιστευω οτι για να παρεις κατι, να σου μεινει και να αντεξει Γιώργο, θα πρεπει να ανεβεις λιγο ακόμα στην τιμή.

Επισης θα σου ελεγα και εγω να κοιταξεις trekking πρωτα, να συμβουλευτεις πωλητες που ξερουν την δουλεια τους και να προσεξεις πολυ την επιλογη στο μεγεθος σκελετου.

Welcome to the club!
Οι πωλητές Σωτήρη μου είναι χωρισμένοι στα 2 και έχω μπερδευτεί κάπως. Αυτός στην Πεντέλης για παράδειγμα, αρνείται σχεδόν να μου πουλήσει ΜΤΒ, και επιμένει στο trekking. Ενας άλλος στην Κηφισιά, αλλά και ακόμα στον Αγ. Στέφανο λένε ΜΤΒ επιμόνως.

Ακόμα θέλει ψάξιμο. Όσο για την τιμή, δεν θέλω να ανέβω ακριβώς γιατί το "Welcome to the club" που είπες, μπορεί να μην με κάνει μέλος, εννοώντας ότι αν δεν ασχοληθώ τελικά, η δεν μου αρέσει, η δεν τα βγάλω πέρα, θα έχω πετάξει ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσόν. Προτιμώ λοιπόν να πάρω μια τέτοια χαμηλή σχετικά σειρά, και αν φάω κόλλημα, θα πάρω μπόξερ
Reply With Quote