![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Συναρμολογει εδω η Ideal (Πατρα).
Εχω το intergrator (γυρω στο 800αρι κανει) το αγορασα το 06. το 09 μου σπασε ο σκελετος. το πηγα πισω να δω τι θα κανω. Στειλανε τον σκελετο στην Πατρα (εργοστασιο) δεν ξερω με τι ακτινες τον τσεκαρανε, αλλα βρηκαν κατασκευαστικό προβλημα στο αλουμινιο στο σημειο που εσπασε, και μου τον αλλαξαν με καινουριο χωρις καποια χρεωση. Επισης χωρις χρεωση και η εργασία στο εξουσιοδοτημενο IDEAL μαγαζι (Πεντελης, Χαλανδρι) Ειναι ενας απο τους λόγους που ειμαι πιστος στην IDeal, και αγορασα και γι αγυναικα και για ανηψια κλπ Αν αγοραζα τωρα κατι, θα κοιταγα και TREK που εχει πολυ συμφερουσες προτασεις στην χαμηλη κατηγορία. Πιστευω οτι για να παρεις κατι, να σου μεινει και να αντεξει Γιώργο, θα πρεπει να ανεβεις λιγο ακόμα στην τιμή. Επισης θα σου ελεγα και εγω να κοιταξεις trekking πρωτα, να συμβουλευτεις πωλητες που ξερουν την δουλεια τους και να προσεξεις πολυ την επιλογη στο μεγεθος σκελετου. Welcome to the club! |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
θα πάω F-1 Τουρκία | lefteris-kal | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 21 | 10-05-2011 11:42 |
ΠΟΔΗΛΑΤΟ IDEAL NERGETIC 21'' | ANASTAZ | Πωλήσεις γενικώς | 6 | 09-10-2010 12:57 |
Πρέπει να μας το πουν οι ξένοι για να το καταλάβουμε... | Arkas | Ελλάδα | 84 | 25-03-2010 12:00 |
Πώς θα πάω πού .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 9 | 17-01-2009 13:39 |
να ‘μαι και εγώ. για να δω ποιος θα με αναγνωρίσει. | Κύρος Γρανάζης | Καλώς ήλθατε | 13 | 30-12-2008 20:32 |