View Single Post
Παλιό 22-04-2011, 02:00
GregoryA Ο/Η GregoryA βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Mytilene,Lesvos
Μoto: Honda ST1300 Pan European
Προεπιλογή Απάντηση: στο club των πονεμενων

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από erasel Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχεις οδηγήσει bmw ?
Οχι και πρεπει μια μέρα να δοκιμάσω!!!!....αρκει βεβαια να μην χαλάσει στα χέρια μου και το πληρώσω!!(η θα το καλύψει η εταιρεία)ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΜΗΝ ΑΓΡΙΕΥΕΤΕ)
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγχαρητήρια για την μη-τοποθέτηση σε ένα 2 επαναλαμβανόμενα ίδια μη-ποστ….κατηγορίες κατά συμφορουμιτων (κι εμένα μιας και συμμετείχα) και ..τίποτα άλλο. Βέβαια είναι μια επανάληψη της γνώστης θέσης κατοχών βαρκαντερο και γι αυτό σε δικαιολογώ και δεν παρεξηγούμαι αν και δεν νομίζω να σου ζήτησε κανείς να κρίνεις όσους γράψανε τα 180+ ποστ.
Τοποθετήθηκα γραφοντας....<<μια από τα ιδια...το εχω ξαναδεί το έργο....>> Υποσχομαι να μην ξανακανω κριτική, παρα μονο οταν μου ζητηθεί!!Πρα
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε παιδιά μην εξάπτεστε - αυτό που είπε είναι απλό και προέρχεται από την γεύση που σου βγάζει το ίδιο το varadero - ανάλατη

αν το αντιμετωπίσεις το θέμα ανάλατα, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα είπε... γιατί σας ενοχλεί;

και για να μην σπαταλάς τις ευχές σου Γρηγόρη μου, όχι δεν θα είναι το τελευταίο ούτε BMW, ούτε Honda, ούτε Ducati, ούτε Bimota, ούτε Porsche, ούτε Ferrari, ούτε Pagani, ούτε ποδήλατο που του χαλάει κάτι...

TEOSS το "φυσικά θα κάνει αυτό που θα αποφασίσει" ήταν ρητορική έκφραση - συγχώρεσε το, δεν έγινε και τίποτα
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από DoctorAbo Εμφάνιση μηνυμάτων
Και να σκεφτεί κανείς ότι κατά βάθος είναι καλά παιδιά !!!!!!!
Πραγματι ηταν ρητορική εκφραση.... Ναι ναι καλα παιδια ειμαστε και ισως ανάλατα!!!
Αλλά ...............διαβαστε παρακάτω!!!!!
Το πολύ αλάτι στη διατροφή έχει συνδεθεί με αυξημένο κίνδυνο καρδιοπαθειών, εγκεφαλικών επεισοδίων, νεφροπάθειας, οστεοπόρωσης και καρκίνου του στομάχου. Σύμφωνα με τους αρμόδιους οργανισμούς η ημερήσια συνιστώμενη ποσότητα πρόσληψής σε αλάτι δεν πρέπει να ξεπερνά τα 6 γραμμάρια ημερησίως, ωστόσο εκτιμάται ότι οι περισσότεροι άνθρωποι καταναλώνουν περισσότερα από 8,5 γραμμάρια την ημέρα.
Οι ειδικοί εκτιμούν ότι εάν το αλάτι μειωνόταν στη διατροφή κατά μόνο μερικά γραμμάρια ημερησίως τότε θα μπορούσαν να μειωθούν τα εγκεφαλικά επεισόδια κατά 22% και τα καρδιακά κατά 16%.

Last edited by GregoryA; 22-04-2011 at 02:07.
Reply With Quote