GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 21-04-2011, 10:23
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: στο club των πονεμενων

δεν είμαι αντι-βαρκεντέρος βρε... απλά μου τη δίνει αντί να αποδέχονται την μετριότητα αυτής της μοτό σε όλους τους τομείς (δηλ. αν θεωρείται η GS υπερτιμημένη, το vara δεν είναι;...) και οκ τι να κάνουμε έτσι είναι, πάνε να κάνουν τα άσπρα μαύρα βασισμένη στη γενικότερη αξιοπιστία της εταιρίας την καλή της εποχή...

από εκεί και πέρα όλα χαλάνε και όλα είναι δυνατό να σου κάτσει να ζήσουν και για τα εγγόνια σου

σε μοτό αν μπορώ να πω ότι είμαι "αντί" κάτι, είμαι σε άλλα πράγματα

- είμαι αντί-super-sport στο δρόμο (τι το θες ρε μεγάλε αυτό που κάνει 320 τελική για καθημερινό, όταν δεν έχεις δει ποτέ τις Σέρρες ή τις βλέπεις μια φορά το χρόνο;...)

- είμαι αντί-γιαλαντζί-custom (πχ. virago) ΟΥΟΥΟΥΡΤ! ή είσαι ή δεν είσαι

- είμαι αντί-πραγματικό-custom (πχ. HD) όταν το πήρες από το μαγαζί στο Κολωνάκι ακριβώς για να πας από την κάτω μεριά της πλατείας στην πάνω που έχει τα καφέ... θα πει κανείς και γιατί πράγμα άλλο χρησιμεύει το HD... ε δεν μπορώ να πω ότι δεν γουστάρω αυτούς που μάζεψαν ένα αμάζευτο HD (ή και πολλές παλιές BMW αντιστοίχως) και με δουλειά τους ή/και μεράκι τους (και τσέπη αν δεν έχουν χέρι - αλλά τουλάχιστον ξέρουν τι έκαναν) και το έκαναν κόσμημα

- είμαι αντί-goldwing... και όχι δεν έχει ίδιο όγκο με το 1600GTL ...επειδή δε το έχω δει και σαν καθημερινό (!!!!!!!!!!!!) εκεί είναι για εμετό η κατάσταση

- είμαι αντί-scooter-που-νομίζει-ότι-πήρε-city-fighter και τα πάνε στην κουνιστή τους πολυθρόνα λες και έχουν ducati monster (μέχρι καμιά πραγματική moto να αποφασίσει να τους γελοιοποιήσει) ...ειδικά σε συνδυασμό με καπελάκι ε

- και μια και λέμε καπελάκι, εκεί είμαι αντι-varadero-με-αναβάτη-με-τζόκεϊ... τι ΓΕΛΟΙΟ πράγμα... και αισθάνεται και σαν Καρδινάλιος Ρισελιέ κάτι... "θα είχα XT αλλά είχα λεφτά" ή "θα είχα scooter αλλά τα μεγάλα ήταν πιο ακριβά από το μτχ varadero που βρήκα"... απαπα

- είμαι anti-GS (!) -δυστυχώς έχω και έναν φίλο τέτοιο που παρακαλάω κάθε τόσο... και είμαι σίγουρος ότι "αγγίζω" κατά λάθος και πολλούς εδώ- όταν χρησιμεύει ΜΟΝΟ για σπίτι-δουλειά (καλά μοιραία συμβαίνει ΚΑΙ αυτό - και σε μένα δηλαδή που είναι καθημερινή μοτό μου) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ! Όχι λόγο... χρόνου. Αλλά λόγο μια "δεν έχει ακόμα καλό καιρό", "άσε γκρινιάζει η γυναίκα" (και στην περίπτωση να την πάρει μαζί και στην περίπτωση να μην την πάρει) κλπ. ...ε ρε μεγάλε δεν ήθελες GS... mega scooter ήθελες αν σώνει και καλά δίτροχο... ή βέβαια αυτό από κάτω...

- αντι-MP3 εφόσον νομίζουν ότι έχουν κανονική μοτό ...σαν μοντέλο το βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αλλά όπως στα περισσότερα παραπάνω, το πρόβλημα μου είναι συγκεκριμένοι αναβάτες

- θα πω και μια δεύτερη ομάδα που είμαι αντι-GS (λες τελικά να είμαι πιο αντι-GS από οτιδήποτε άλλο; ) ...το GS που ο αναβάτης του το πάει τριβάλιτσο κάθε μέρα για να πάει δουλειά σπίτι και μέσα είναι άδειο ή έχει εξοπλισμό survival απλά είναι για αν μια μέρα έρθει κατοχή ή γίνει σεισμός (πάντως αν περιμένει εξωγήινους μην ελπίζει... πρώτα θα στείλουν EMP και δεν θα δουλεύει η GS)

αυτά ...με την ευκαιρία :P

(το χαλάσαμε το thread εν όψη βέβαια του να περιμένουμε τα νεώτερα για την βλάβη - πάντως θα το αντιγράψω αυτό που έγραψα και με αλλαγές θα το βάλω στο blog - μια και εδώ μπορεί δικαιολογημένα κάποιος mod να το σβήσει... καλύτερα να γίνουν αυτά τα άσχετα μηνύματα split σε άλλο thread πάντως)

Last edited by NLS; 21-04-2011 at 10:26.
Reply With Quote
Παλιό 21-04-2011, 16:19
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
................................. ................ πάντως αν περιμένει εξωγήινους μην ελπίζει... πρώτα θα στείλουν EMP και δεν θα δουλεύει η GS)

Γι αυτό χρειάζεται και μια γιαγιά καβάντζα….!!!

αυτά ...με την ευκαιρία :P

(το χαλάσαμε το thread εν όψη βέβαια του να περιμένουμε τα νεώτερα για την βλάβη -
Μην ανησυχείς έτσι γίνονται όλα τα thread μόλις σκάσει μύτη βαρκαντερός!
Reply With Quote
Παλιό 21-04-2011, 17:02
DoctorAbo Ο/Η DoctorAbo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Μην ανησυχείς έτσι γίνονται όλα τα thread μόλις σκάσει μύτη βαρκαντερός!
Και να σκεφτεί κανείς ότι κατά βάθος είναι καλά παιδιά !!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 21-04-2011, 21:29
Senior Member

απλά τους βγαίνει η ζήλια με στραβό τρόπο
Reply With Quote
Παλιό 22-04-2011, 00:47
KRASOPATERAS Ο/Η KRASOPATERAS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Σχηματάρι
Μoto: GS 1200 08

Απόσπασμα:
- είμαι anti-GS (!) -δυστυχώς έχω και έναν φίλο τέτοιο που παρακαλάω κάθε τόσο... και είμαι σίγουρος ότι "αγγίζω" κατά λάθος και πολλούς εδώ- όταν χρησιμεύει ΜΟΝΟ για σπίτι-δουλειά (καλά μοιραία συμβαίνει ΚΑΙ αυτό - και σε μένα δηλαδή που είναι καθημερινή μοτό μου) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ! Όχι λόγο... χρόνου. Αλλά λόγο μια "δεν έχει ακόμα καλό καιρό", "άσε γκρινιάζει η γυναίκα" (και στην περίπτωση να την πάρει μαζί και στην περίπτωση να μην την πάρει) κλπ. ...ε ρε μεγάλε δεν ήθελες GS... mega scooter ήθελες αν σώνει και καλά δίτροχο... ή βέβαια αυτό από κάτω...
:sm5:
Reply With Quote
Παλιό 22-04-2011, 01:17
Gemat Ο/Η Gemat βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μυτιληνη
Μoto: Honda XL1000VA Varadero 2007

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από erasel Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν οδηγούσε μπορεί να είχε άλλη γνώμη
...Θα μπορουσε και να μην ειχε...

νομιζω οτι η χολη και το μισος που βγαινει προς το Varadero ειναι μεγαλυτερο.

Αποφευγω να σχολιασω μερικες φορες καποια ποστς γιατι γνωριζω οτι θα απαξιωθουν τα σχολια μου επειδη οδηγω Varadero.

*και οχι, δεν ηθελα ΧΤ και μου περισευαν 3-4 χιλιαδες ευρω...

Last edited by Gemat; 22-04-2011 at 01:21.
Reply With Quote
Παλιό 22-04-2011, 01:28
Senior Member

Gemat από όσο ξέρω είσαι συνειδητοποιημένος αναβάτης και αντίθετα από κάποιους που ξέρουμε δεν προσπαθείς να κάνεις το άσπρο μαύρο. Τέλος αμφιβάλλω αν κυκλοφορείς με τζόκεϊ πάνω στην βάρκα. Οπότε δεν νομίζω ότι σε αγγίζει κάτι που λέω.
Reply With Quote
Παλιό 22-04-2011, 01:45
Gemat Ο/Η Gemat βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Μυτιληνη
Μoto: Honda XL1000VA Varadero 2007

Απόσπασμα:
Gemat από όσο ξέρω είσαι συνειδητοποιημένος αναβάτης και αντίθετα από κάποιους που ξέρουμε δεν προσπαθείς να κάνεις το άσπρο μαύρο. Τέλος αμφιβάλλω αν κυκλοφορείς με τζόκεϊ πάνω στην βάρκα. Οπότε δεν νομίζω ότι σε αγγίζει κάτι που λέω.
..οχι δεν κυκλοφορω με τζοκευ...

παντως ακομη και το "αθωο" ποστ σου απαξιωνει τη μοτο μου ως Βαρκα! Προσβαλλεις χαριτολογωντας.

Με προβληματιζει η κακια που βγαζουν μελη του φορουμ σε κατοχους Varadero. Δεν νομιζω οτι προσπαθει κανεις (απο τα τακτικα μελη τουλαχιστο και οχι απο διατοντες αστερες που θελουν να κανουν πλακα) να πεισει οτι το Varadero του ειναι καλυτερο του GS. Μαλλον δεν μπαινουν καν στη διαδικασια της συγκρισης. Ομως ολα τα σχολια καταληγουν να αξιολογουνται απο τους κατοχους GS με καχυποψια.

Οσο αφορα τα γραφομενα του GregoryA, αν οδηγουσε GS και εγραφε τα ιδια πραγματα (που δεν απεχουν ιδιαιτερα απο τον απολογισμο του νηματος) θα σχολιαζονταν κατα αυτο το τροπο?

Last edited by Gemat; 22-04-2011 at 01:48.
Reply With Quote
Παλιό 22-04-2011, 02:00
GregoryA Ο/Η GregoryA βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Mytilene,Lesvos
Μoto: Honda ST1300 Pan European

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από erasel Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχεις οδηγήσει bmw ?
Οχι και πρεπει μια μέρα να δοκιμάσω!!!!....αρκει βεβαια να μην χαλάσει στα χέρια μου και το πληρώσω!!(η θα το καλύψει η εταιρεία)ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΜΗΝ ΑΓΡΙΕΥΕΤΕ)
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγχαρητήρια για την μη-τοποθέτηση σε ένα 2 επαναλαμβανόμενα ίδια μη-ποστ….κατηγορίες κατά συμφορουμιτων (κι εμένα μιας και συμμετείχα) και ..τίποτα άλλο. Βέβαια είναι μια επανάληψη της γνώστης θέσης κατοχών βαρκαντερο και γι αυτό σε δικαιολογώ και δεν παρεξηγούμαι αν και δεν νομίζω να σου ζήτησε κανείς να κρίνεις όσους γράψανε τα 180+ ποστ.
Τοποθετήθηκα γραφοντας....<<μια από τα ιδια...το εχω ξαναδεί το έργο....>> Υποσχομαι να μην ξανακανω κριτική, παρα μονο οταν μου ζητηθεί!!Πρα
Απόσπασμα:
ρε παιδιά μην εξάπτεστε - αυτό που είπε είναι απλό και προέρχεται από την γεύση που σου βγάζει το ίδιο το varadero - ανάλατη

αν το αντιμετωπίσεις το θέμα ανάλατα, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα είπε... γιατί σας ενοχλεί;

και για να μην σπαταλάς τις ευχές σου Γρηγόρη μου, όχι δεν θα είναι το τελευταίο ούτε BMW, ούτε Honda, ούτε Ducati, ούτε Bimota, ούτε Porsche, ούτε Ferrari, ούτε Pagani, ούτε ποδήλατο που του χαλάει κάτι...

TEOSS το "φυσικά θα κάνει αυτό που θα αποφασίσει" ήταν ρητορική έκφραση - συγχώρεσε το, δεν έγινε και τίποτα
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από DoctorAbo Εμφάνιση μηνυμάτων
Και να σκεφτεί κανείς ότι κατά βάθος είναι καλά παιδιά !!!!!!!
Πραγματι ηταν ρητορική εκφραση.... Ναι ναι καλα παιδια ειμαστε και ισως ανάλατα!!!
Αλλά ...............διαβαστε παρακάτω!!!!!
Το πολύ αλάτι στη διατροφή έχει συνδεθεί με αυξημένο κίνδυνο καρδιοπαθειών, εγκεφαλικών επεισοδίων, νεφροπάθειας, οστεοπόρωσης και καρκίνου του στομάχου. Σύμφωνα με τους αρμόδιους οργανισμούς η ημερήσια συνιστώμενη ποσότητα πρόσληψής σε αλάτι δεν πρέπει να ξεπερνά τα 6 γραμμάρια ημερησίως, ωστόσο εκτιμάται ότι οι περισσότεροι άνθρωποι καταναλώνουν περισσότερα από 8,5 γραμμάρια την ημέρα.
Οι ειδικοί εκτιμούν ότι εάν το αλάτι μειωνόταν στη διατροφή κατά μόνο μερικά γραμμάρια ημερησίως τότε θα μπορούσαν να μειωθούν τα εγκεφαλικά επεισόδια κατά 22% και τα καρδιακά κατά 16%.

Last edited by GregoryA; 22-04-2011 at 02:07.
Reply With Quote
Παλιό 22-04-2011, 12:01
bronic Ο/Η bronic βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: ATHINA
Μoto: bmw1200gs

Απόσπασμα:
, όχι δεν θα είναι το τελευταίο ούτε BMW, ούτε Honda, ούτε Ducati, ούτε Bimota, ούτε Porsche, ούτε Ferrari, ούτε Pagani, ούτε ποδήλατο που του χαλάει κάτι...
Τα είπες όλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης