![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
δεν είμαι αντι-βαρκεντέρος βρε... απλά μου τη δίνει αντί να αποδέχονται την μετριότητα αυτής της μοτό σε όλους τους τομείς (δηλ. αν θεωρείται η GS υπερτιμημένη, το vara δεν είναι;...) και οκ τι να κάνουμε έτσι είναι, πάνε να κάνουν τα άσπρα μαύρα βασισμένη στη γενικότερη αξιοπιστία της εταιρίας την καλή της εποχή...
από εκεί και πέρα όλα χαλάνε και όλα είναι δυνατό να σου κάτσει να ζήσουν και για τα εγγόνια σου σε μοτό αν μπορώ να πω ότι είμαι "αντί" κάτι, είμαι σε άλλα πράγματα - είμαι αντί-super-sport στο δρόμο (τι το θες ρε μεγάλε αυτό που κάνει 320 τελική για καθημερινό, όταν δεν έχεις δει ποτέ τις Σέρρες ή τις βλέπεις μια φορά το χρόνο;...) - είμαι αντί-γιαλαντζί-custom (πχ. virago) ΟΥΟΥΟΥΡΤ! ή είσαι ή δεν είσαι - είμαι αντί-πραγματικό-custom (πχ. HD) όταν το πήρες από το μαγαζί στο Κολωνάκι ακριβώς για να πας από την κάτω μεριά της πλατείας στην πάνω που έχει τα καφέ... θα πει κανείς και γιατί πράγμα άλλο χρησιμεύει το HD... ε δεν μπορώ να πω ότι δεν γουστάρω αυτούς που μάζεψαν ένα αμάζευτο HD (ή και πολλές παλιές BMW αντιστοίχως) και με δουλειά τους ή/και μεράκι τους (και τσέπη αν δεν έχουν χέρι - αλλά τουλάχιστον ξέρουν τι έκαναν) και το έκαναν κόσμημα - είμαι αντί-goldwing... και όχι δεν έχει ίδιο όγκο με το 1600GTL ...επειδή δε το έχω δει και σαν καθημερινό (!!!!!!!!!!!!) εκεί είναι για εμετό η κατάσταση - είμαι αντί-scooter-που-νομίζει-ότι-πήρε-city-fighter και τα πάνε στην κουνιστή τους πολυθρόνα λες και έχουν ducati monster (μέχρι καμιά πραγματική moto να αποφασίσει να τους γελοιοποιήσει) ...ειδικά σε συνδυασμό με καπελάκι ε - και μια και λέμε καπελάκι, εκεί είμαι αντι-varadero-με-αναβάτη-με-τζόκεϊ... τι ΓΕΛΟΙΟ πράγμα... και αισθάνεται και σαν Καρδινάλιος Ρισελιέ κάτι... "θα είχα XT αλλά είχα λεφτά" ή "θα είχα scooter αλλά τα μεγάλα ήταν πιο ακριβά από το μτχ varadero που βρήκα"... απαπα - είμαι anti-GS (!) -δυστυχώς έχω και έναν φίλο τέτοιο που παρακαλάω κάθε τόσο... και είμαι σίγουρος ότι "αγγίζω" κατά λάθος και πολλούς εδώ- όταν χρησιμεύει ΜΟΝΟ για σπίτι-δουλειά (καλά μοιραία συμβαίνει ΚΑΙ αυτό - και σε μένα δηλαδή που είναι καθημερινή μοτό μου) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ! Όχι λόγο... χρόνου. Αλλά λόγο μια "δεν έχει ακόμα καλό καιρό", "άσε γκρινιάζει η γυναίκα" (και στην περίπτωση να την πάρει μαζί και στην περίπτωση να μην την πάρει) κλπ. ...ε ρε μεγάλε δεν ήθελες GS... mega scooter ήθελες αν σώνει και καλά δίτροχο... ή βέβαια αυτό από κάτω... - αντι-MP3 εφόσον νομίζουν ότι έχουν κανονική μοτό ...σαν μοντέλο το βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αλλά όπως στα περισσότερα παραπάνω, το πρόβλημα μου είναι συγκεκριμένοι αναβάτες - θα πω και μια δεύτερη ομάδα που είμαι αντι-GS (λες τελικά να είμαι πιο αντι-GS από οτιδήποτε άλλο; ![]() αυτά ![]() (το χαλάσαμε το thread εν όψη βέβαια του να περιμένουμε τα νεώτερα για την βλάβη - πάντως θα το αντιγράψω αυτό που έγραψα και με αλλαγές θα το βάλω στο blog - μια και εδώ μπορεί δικαιολογημένα κάποιος mod να το σβήσει... καλύτερα να γίνουν αυτά τα άσχετα μηνύματα split σε άλλο thread πάντως) Last edited by NLS; 21-04-2011 at 10:26. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
απλά τους βγαίνει η ζήλια με στραβό τρόπο
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
...Θα μπορουσε και να μην ειχε...
νομιζω οτι η χολη και το μισος που βγαινει προς το Varadero ειναι μεγαλυτερο. Αποφευγω να σχολιασω μερικες φορες καποια ποστς γιατι γνωριζω οτι θα απαξιωθουν τα σχολια μου επειδη οδηγω Varadero. *και οχι, δεν ηθελα ΧΤ και μου περισευαν 3-4 χιλιαδες ευρω... Last edited by Gemat; 22-04-2011 at 01:21. |
|
|||
|
|||
![]()
Gemat από όσο ξέρω είσαι συνειδητοποιημένος αναβάτης και αντίθετα από κάποιους που ξέρουμε δεν προσπαθείς να κάνεις το άσπρο μαύρο. Τέλος αμφιβάλλω αν κυκλοφορείς με τζόκεϊ πάνω στην βάρκα. Οπότε δεν νομίζω ότι σε αγγίζει κάτι που λέω.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() παντως ακομη και το "αθωο" ποστ σου απαξιωνει τη μοτο μου ως Βαρκα! Προσβαλλεις χαριτολογωντας. Με προβληματιζει η κακια που βγαζουν μελη του φορουμ σε κατοχους Varadero. Δεν νομιζω οτι προσπαθει κανεις (απο τα τακτικα μελη τουλαχιστο και οχι απο διατοντες αστερες που θελουν να κανουν πλακα) να πεισει οτι το Varadero του ειναι καλυτερο του GS. Μαλλον δεν μπαινουν καν στη διαδικασια της συγκρισης. Ομως ολα τα σχολια καταληγουν να αξιολογουνται απο τους κατοχους GS με καχυποψια. Οσο αφορα τα γραφομενα του GregoryA, αν οδηγουσε GS και εγραφε τα ιδια πραγματα (που δεν απεχουν ιδιαιτερα απο τον απολογισμο του νηματος) θα σχολιαζονταν κατα αυτο το τροπο? Last edited by Gemat; 22-04-2011 at 01:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι και πρεπει μια μέρα να δοκιμάσω!!!!....αρκει βεβαια να μην χαλάσει στα χέρια μου και το πληρώσω!!(η θα το καλύψει η εταιρεία)ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΜΗΝ ΑΓΡΙΕΥΕΤΕ)
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αλλά ...............διαβαστε παρακάτω!!!!! Το πολύ αλάτι στη διατροφή έχει συνδεθεί με αυξημένο κίνδυνο καρδιοπαθειών, εγκεφαλικών επεισοδίων, νεφροπάθειας, οστεοπόρωσης και καρκίνου του στομάχου. Σύμφωνα με τους αρμόδιους οργανισμούς η ημερήσια συνιστώμενη ποσότητα πρόσληψής σε αλάτι δεν πρέπει να ξεπερνά τα 6 γραμμάρια ημερησίως, ωστόσο εκτιμάται ότι οι περισσότεροι άνθρωποι καταναλώνουν περισσότερα από 8,5 γραμμάρια την ημέρα. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι εάν το αλάτι μειωνόταν στη διατροφή κατά μόνο μερικά γραμμάρια ημερησίως τότε θα μπορούσαν να μειωθούν τα εγκεφαλικά επεισόδια κατά 22% και τα καρδιακά κατά 16%. ![]() Last edited by GregoryA; 22-04-2011 at 02:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα είπες όλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σ/Κ στο Βόλο και στο βουνό των Κενταύρων 20-21/11/2010 | Sakis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 600 | 04-12-2010 22:08 |
Παράνομη η απαγόρευση στο INTERNET των εργαζομένων !!! | evan400f | Ιδέες και σχόλια. | 5 | 01-10-2010 13:55 |
Ατύχημα στο Indy 500 στην Indianapolis των Η.Π.Α. | skippybi | Κόσμος | 2 | 01-06-2010 19:18 |
Νέος στο χώρο των GS | victorakos | Καλώς ήλθατε | 26 | 31-03-2010 14:45 |
Η «μαύρη Παρασκευή» των κοινωνικών δικτύων στο Ίντερνετ. | zastava | Επικαιρότητα | 0 | 23-10-2009 10:37 |