View Single Post
Παλιό 23-04-2011, 18:38
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600
Προεπιλογή Απάντηση: στο club των πονεμενων

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από FANISGS Εμφάνιση μηνυμάτων
καλα ολα αυτα ταξιδιωτη που γραφεις αλλα ακουγονται παρα πολυ ρομαντικα.οταν εχεις σκασει 20+ χιλιαρικα και στο πρωτο χρονο σου βγαζει τετοια χουνερια τοτε οι ερωτες με τον ελικα ειναι πρασινα αλογα.δε πηρες κανα κινεζικο σκουτερ πηρες μοτοσυκλετα πανακριβη.ειμαι περιεργος αν δεν ηταν στην εγγυηση που πολυ πιθανο να το ξανακανει μετα απο κανα χρονο θα σουν ερωτευμενος με τον ελικα οταν θα σκαγες το πεντοχιλιαρο για την επισκευη?
δεν τα λες και ασχημα,κι εχεις και δικιο.ομως,ολοι πρεπει να φοβομαστε για το αν θα μας παρουσιασει κατι το μοτορι μας,κι οχι μονο το συγκεκριμενο που ετυχε να βγαλει αυτο το προβλημα.γενικα το gs δειχνει καποια ευπαθεια στο θεμα βλαβων και δεν επικεντρωνεται σε καποια συγκεκριμενα κομματια.
ξερω περιπτωσεις κρητικων που ξεκινησαν για κωνσταντινουπολη και γυρισαν οδικως και τα 3,εκτος απο ενα 1150 που γυρισε κανονικα.
οπως επισης ξερω και περιπτωση εδω,παλι με adve που στα 3000 χιλιομετρα παρεδωσε πνευμα ο κινητηρας,επισκευαστηκε και τωρα εχει 35000 χιλιομετρα χωρις να κανει το παραμικρο κιχ.
γενικα πολλοι ειναι αυτοι που δε τους εχει βγαλει κατι,κι ακομα περισσοτεροι αυτοι που τους εχει βγαλει,ειτε απο κιβωτια,ειτε απο esa ειτε απο μοτερ.
νομιζω μια επεκταση εγγυησης θα ηταν οτι πρεπει αλλα δυστυχως.....δεν.....
απο κει και περα,αν ημουν εκτος εγγυησης?σιγουρα δε θα το εφτιαχνα αυτη την στιγμη γιατι τα 4000 δεν περισευουν.αν θα την εδινα???δεν ξερω.αναλογα.σημασια εχει πως αν την εδινα θα την εδινα πραγματικα σε εργοστασιακη κατασταση και να ξερω οτι απο τα χερια μου φευγει και δουλεουν ολα νορμαλ.σε οτι συναλλαγη εχω κανει μηχανων ολοι εχουν να το λενε πως οτι παιρνουν απο μενα ειναι σαν να το παιρνουν καινουριο.
αλλα το ξαναλεω,δυσκολα θα εφευγα απο τον ελικα,κι αν εφευγα απο gs θα πηγαινα σε gt.
Reply With Quote