Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis
το θεμα θα παρει κανα μηνα,ωσπου να ειναι παλι ετοιμοπολεμο το adv μου.
προς το παρον η ελληνικη αντιπροσωπεια εχει φερθει αψογα.οσο για τον μηχανικο?εκει δεν χρειαζοντε συστασεις για οσους τον ξερουν.ΑΨΟΓΟΣ.
κι εγω δεν νομιζω οτι θα αφησουν ετσι το θεμα,θα το καλυψουν,κυριως γιατι ειναι φως φαναρι οτι το προβλημα αφορουσε αστοχια υλικου.
το πιστονι ναι,ειχε λιωσει στο σημειο.αδικαιολογητο,γιατι δεν επρεπε να συμβει αυτο.
δε μιλαμε για μοτερ 20ετιας ξεσκισμενο.μιλαμε για μοτερ που εχει ακομα λιγα χιλιομετρα στο ενεργητικο του.
το θεμα ειναι οτι θα επανερθει ξανα σε κατασταση καινουριου,πιστευω χωρις να χω καποιο προβλημα.
κι οσο κι αν με δυσαρεστησε,θα το κρατησω...δεν ξερω,ο ελικας ειναι ερωτας...αμα καβαλησεις μια,δυσκολα καβαλας αλλη για μονιμα...
|
καλα ολα αυτα ταξιδιωτη που γραφεις αλλα ακουγονται παρα πολυ ρομαντικα.οταν εχεις σκασει 20+ χιλιαρικα και στο πρωτο χρονο σου βγαζει τετοια χουνερια τοτε οι ερωτες με τον ελικα ειναι πρασινα αλογα.δε πηρες κανα κινεζικο σκουτερ πηρες μοτοσυκλετα πανακριβη.ειμαι περιεργος αν δεν ηταν στην εγγυηση που πολυ πιθανο να το ξανακανει μετα απο κανα χρονο θα σουν ερωτευμενος με τον ελικα οταν θα σκαγες το πεντοχιλιαρο για την επισκευη?