View Single Post
Παλιό 27-04-2011, 10:59
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: Στους 24 οι νεκροί κατά την έξοδο του Πάσχα

Εγώ νομίζω η δικαιολογία του οδικού δικτύου πρέπει να τελειώνει και είναι ενθαρρυντικό ότι οι περισσότεροι (μάλλον όλοι οι παραπάνω) αντιμετωπίσατε όπως είναι πραγματικά το θέμα.

ΦΥΣΙΚΑ και θέλω ΠΟΛΥ καλύτερους δρόμους!

Αλλά εφόσον είναι αυτοί που είναι, τότε ένας οδηγός σε άγνωστο δρόμο πρέπει να προσέχει περισσότερο και να τρέχει λιγότερο, ενώ σε γνωστό κακό δρόμο πάλι... περιέργως πρέπει να προσέχει περισσότερο και να τρέχει λιγότερο! Που είναι το περίεργο. Θέλουμε τελειότερους δρόμους αλλά στους χάλια εξακολουθούμε να κυκλοφορούμε σαν να είχαμε ΗΔΗ τους τελειότερους! Ποιος μας φταίει;

Βέβαια στεναχωριέμαι πολύ για όλους, εξάλλου όλοι έχουμε φίλο/συγγενή ή έστω γνωστό (ή και πάνω από έναν) ανάμεσα στους νεκρούς της ασφάλτου, αλλά στεναχωριέμαι περισσότερο για αυτούς που έχασαν τη ζωή τους παθητικά: Τον συνεπιβάτη, το παιδάκι, τον άλλο απέναντι που πήγαινε κανονικά στο δρόμο του... δεν ξέρω αν είναι μεγαλύτερη τιμωρία αυτός που φταίει αν πρέπει να πηγαίνει στον άλλο κόσμο μαζί τους, ή να μένει εδώ να τον τιμωρεί (αν δεν είναι ζώον) η ίδια του η συνείδηση.
Reply With Quote