06-06-2009, 00:04
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: hlioupolh Athina
Μoto: δεν εχω
|
|
Απάντηση: Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου"
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis
Παιδιά ήρεμα, αλλιώς παίζετε στο ίδιο γήπεδο, το ίδιο παιχνίδι και φυσικά, έτσι, θα έχετε και τους ίδιους χουλιγκάνους για φιλάθλους!!!!! Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι (ρατσιστικό?), πόσο μάλλον οι αντιλήψεις, εξ' ου και οι αντιδράσεις!!!!!!!!! Η κοινωνία δεν αλλάζει με απαιτήσεις, αλλά με παραδείγματα και εμπροσθοφυλακή την προσωπική του πορεία ο καθένας. Αν είναι σωστή θα γίνει αποδεκτή και επιθυμητή από κάποιους. Για τους υπόλοιπους μην νοιάζεστε. "Άσε τους νεκρούς να προχωρούν" έλεγε, ένας γνωστός!!!!
Εδώ, όμως ερχόμαστε με τις μοτοσυκλέτες μας για να ξεδίνουμε. Αυτό το ενδιαφέρον είναι και το προαπαιτούμενο, αυτού του χώρου. Καλό θα ήταν φυσικά και οι φίλοι που έχουν άλλες απόψεις, να είναι πιο διακριτικοί και να μην θεωρούν πως αυτοί είναι, οι "ορθόδοξοι" πατριώτες και ως εκ τούτου, έχουν το δικαίωμα να προκαλούν. 
Άλλωστε, είπαμε, εδώ ήρθαμε με τις μηχανές. Όποιος δεν το καταλαβαίνει και φωνάζει... ας μαρσάρουμε λίγο, να καλύψουμε τις "φωνές". 
Πάντα φιλικά.  
|
φιλε μου πολυ σωστο το μηνυμα σου...επανερχομαι λοιπον για να επανορθωσω(οσο μπορω)μιας και απο οτι ειδα προσεβαλα καποιους φιλους και δεν το θελω αυτο.Μεχρι την ωρα που μπηκα και εγραψα ,τα μηνυματα που υπηρχαν στο θεμα ηταν υπερ της Χ.Α. τοσο πολυ που νομιζα οτι το φορουμ συνδεεται και υποστηριζει την εν λογω οργανωση(η οποια εχει στις ταξεις τις εγκληματιες του κοινου ποινικου δικαιου βλεπε υποθεση Περιανδρου)και δεν θα ηθελα να χαρακτηριστω ως φιλος μιας τετοιας οργανωσης.ΜΕΓΑ λαθος μου αφου απο οτι ειδα απλα ο καθενας εχει την γνωμη του,ενω ο λογος υπαρξης του φορουμ παραμενει η αγαπη για τις μοτο χωρις τα μελη του να χαρακτηριζονται πολιτικα.Ζητω συγνωμη λοιπον απο οσους ενιωσαν οτι τους προσβαλα,και παω να μαρσαρω λιγο οπως λεει και ο Γιαννης
|