05-06-2009, 18:35
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._
Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
|
|
Απάντηση: Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου"
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από fidemporas
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostasmats
Οταν βλεπω μια οργανωμενη ομαδα ανθρωπων που στο ονομα του πατριωτισμου εισβαλει σε μια εκδηλωση(εκδηλωση την οποια και εγω καταδικαζω), προσπαθει να διωξει τους παρευρισκομενους αφου πρωτα τους φωτογραφησει(!),νιωθω το ιδιο ριγος και την ιδια απογοητευση που νιωθω οταν βλεπω καποιες αλλες ομαδες εξισου οργανωμενες να σπανε την περιουσια του κοσμου στο ονομα της επαναστασης.Η πατριδα μου την οποια αγαπω και υπηρετω ως Ελληνας πολιτης ,εχει νομους.Νομους που αυτοι οι κυριοι ακροδεξιοι και ακροαριστεροι,δεν σεβονται καταπατουν και παραβιαζουν.Αν οι πολιτικοι δεν μπορουν να προστατεψουν τα συμφεροντα της πατριδας μας ας τους στειλουμε σπιτια τους,για αυτο εχουμε το εκλογικο μας δικαιωμα.Οι τραμπουκισμοι τα νταηλικια και οι αυτοδικιες ειναι πραξεις καταδικαστεες απο την λογικη και την συνειδηση μου.Εαν οι αγαπητοι και σεβαστοι συμφορουμιτες ταυτιζονται με τετοιου ειδους φασιστικες και ΑΝΟΜΕΣ συμπεριφορες τοτε θα παρακαλουσα τους συντονιστες να με διαγραψουν απο το φορουμ.
φιλικα Κωστας
|
Παιδιά ήρεμα, αλλιώς παίζετε στο ίδιο γήπεδο, το ίδιο παιχνίδι και φυσικά, έτσι, θα έχετε και τους ίδιους χουλιγκάνους για φιλάθλους!!!!! Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι (ρατσιστικό?), πόσο μάλλον οι αντιλήψεις, εξ' ου και οι αντιδράσεις!!!!!!!!! Η κοινωνία δεν αλλάζει με απαιτήσεις, αλλά με παραδείγματα και εμπροσθοφυλακή την προσωπική του πορεία ο καθένας. Αν είναι σωστή θα γίνει αποδεκτή και επιθυμητή από κάποιους. Για τους υπόλοιπους μην νοιάζεστε. "Άσε τους νεκρούς να προχωρούν" έλεγε, ένας γνωστός!!!!
Εδώ, όμως ερχόμαστε με τις μοτοσυκλέτες μας για να ξεδίνουμε. Αυτό το ενδιαφέρον είναι και το προαπαιτούμενο, αυτού του χώρου. Καλό θα ήταν φυσικά και οι φίλοι που έχουν άλλες απόψεις, να είναι πιο διακριτικοί και να μην θεωρούν πως αυτοί είναι, οι "ορθόδοξοι" πατριώτες και ως εκ τούτου, έχουν το δικαίωμα να προκαλούν. 
Άλλωστε, είπαμε, εδώ ήρθαμε με τις μηχανές. Όποιος δεν το καταλαβαίνει και φωνάζει... ας μαρσάρουμε λίγο, να καλύψουμε τις "φωνές". 
Πάντα φιλικά. 
|