View Single Post
Παλιό 13-05-2011, 19:23
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Φωτογραφίες από τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostastenere Εμφάνιση μηνυμάτων
Νομίζω πως ήμουν σαφής, και δεν προσπάθησα να κρύψω, το γεγονός ότι αναφερόμουν στο δικο σου Ποστ GeorgeP. Δεν το θεώρησα απαραίτητο να ξαναποστάρω αυτό έγραψες. Δικαίωμα σου να χλευάζεις όποιον γουστάρεις και να σχολιάζεις όπως εσυ θέλεις. Απλά σου ευχομαι να μην βρεθείς ποτε εσυ στην απέναντι πλευρά και κριθείς όπως εσύ κρίνεις, Πολύ φοβάμαι ότι εμείς ή τα παιδιά μας θα βρεθούν στους δρόμους και στην ξενιτια . Εγώ αυτο που έχω να πω είναι ότι ευτυχώς που οι περισσοτεροι, αντίθετα με εσένα, δεν κρίνουν σύμφωνα με την εμφάνιση αλλά συμφωνα με το ποιόν του ανθρώπου (παλι καλά γιατι μάλλον εγώ θα ήμουν άνεργος) Κανείς δεν νομίζω ότι είπε ότι οι μπάχαλοι δεν πρέπει να τιμωρηθούν. Αλλά για να τιμωρηθεί κάποιος πρέπει πρώτα να συλληφθεί,και να οδηγηθεί στα δικαστήρια, όχι να εκτελεστεί στον δρόμο.

και ναι!!! έγινες αντιληπτός....
αν με ειχες διαβασει σε αναλογο νημα θα εβλεπες οτι ημουν στην απεναντι πλευρα για πολλα χρονια απο οπου εφυγα για πολλους και διαφορους λογους!!!
Οταν λοιπον στις πορειες ερχοντουσαν οι αναρχοαυτονομοι να κλανουν φασαρια εγω την εκανα προς σπιτι μου μερια!! Τα υπολοιπα τα εβλεπα απο την τηλεοραση!!!
Ετσι ειμαι σημερα αρτιμελης!!!

Οσο για το ''κρινω απο την εμφανιση'' κανεις μεγαλο λαθος και σε απρακαλω ξαναδιαβασε το πσοτ μου!!!!
Ειπα οτι ''δικαιωμα μου ειανι να κανω συνειρμους.....'' φιλε μου και ''συνειρμος'' στην περιπτωση αυτη ειναι αρβυλα και συμετοχη της αρβυλας σε επεισοδια = αναρχικος (για μενα), εξάλλου το εξηγω επακριβως και στο προηγουμενο ποστ μου!!!

Οσο για την ''συληψη'' που αναφερεις και αναφερει και ο GSmaniac θελω να μου πειτε πως επιτυγχανεται αυτη μεσα στον οχλο που στασιαζει!!!! Τι ειναι 5 αστυνομικοι κι ενα κλεφτρονι σε ενα στενακι???
Τι συλληψη να κανει ο ΜΑΤατζης οταν παει να συλλαβει ακι τρωει ροπαλιες και μολοτωφ?
Πως να απομωνοθουν οι ταραξιες απο το πληθος? εχεις αναρωτηθει ποτε?
Εχεις αναρωτηθει ποτε οτι αυτοι οι ταραξιες εκπαιδευονται και δρουν με στρατιωτικο τροπο δολιοφθορας? δηλαδη ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ και υπο ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ!!!!!

Αλλα αγαπητε μου φιλε εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεμε!!!!
Reply With Quote