![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η δουλειά του αστυνομικού που τρώει την μολοτωφ,είναι να τσακωσει τον αληταρα που του την έριξε και να τον παει στον δικαστή.... Έγινα κατανοητοσ τώρα;;;;; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() αυτήν δεν είναι? η κάνω λάθος? όπως είπαμε κωστή.... "η ζωή της άλλης...'' Σήμερα η Ξένια λέει το μεγάλο της μυστικό...η Ελπίδα χωρίζει, ο Γιάννης πλάθει κουλουράκια και η Μαρίλυ στρώνει το νέο της σεμεδάκι πάνω στο πλυντήριο και μην ξεχνάτε! αύριο νέο επεισόδιο! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χαιρετίσματα στην εξουσία δηλαδή...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω πως ήμουν σαφής, και δεν προσπάθησα να κρύψω, το γεγονός ότι αναφερόμουν στο δικο σου Ποστ GeorgeP. Δεν το θεώρησα απαραίτητο να ξαναποστάρω αυτό έγραψες. Δικαίωμα σου να χλευάζεις όποιον γουστάρεις και να σχολιάζεις όπως εσυ θέλεις. Απλά σου ευχομαι να μην βρεθείς ποτε εσυ στην απέναντι πλευρά και κριθείς όπως εσύ κρίνεις, Πολύ φοβάμαι ότι εμείς ή τα παιδιά μας θα βρεθούν στους δρόμους και στην ξενιτια . Εγώ αυτο που έχω να πω είναι ότι ευτυχώς που οι περισσοτεροι, αντίθετα με εσένα, δεν κρίνουν σύμφωνα με την εμφάνιση αλλά συμφωνα με το ποιόν του ανθρώπου (παλι καλά γιατι μάλλον εγώ θα ήμουν άνεργος) Κανείς δεν νομίζω ότι είπε ότι οι μπάχαλοι δεν πρέπει να τιμωρηθούν. Αλλά για να τιμωρηθεί κάποιος πρέπει πρώτα να συλληφθεί,και να οδηγηθεί στα δικαστήρια, όχι να εκτελεστεί στον δρόμο.
και ναι!!! έγινες αντιληπτός.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οταν λοιπον στις πορειες ερχοντουσαν οι αναρχοαυτονομοι να κλανουν φασαρια εγω την εκανα προς σπιτι μου μερια!! Τα υπολοιπα τα εβλεπα απο την τηλεοραση!!! Ετσι ειμαι σημερα αρτιμελης!!! Οσο για το ''κρινω απο την εμφανιση'' κανεις μεγαλο λαθος και σε απρακαλω ξαναδιαβασε το πσοτ μου!!!! Ειπα οτι ''δικαιωμα μου ειανι να κανω συνειρμους.....'' φιλε μου και ''συνειρμος'' στην περιπτωση αυτη ειναι αρβυλα και συμετοχη της αρβυλας σε επεισοδια = αναρχικος (για μενα), εξάλλου το εξηγω επακριβως και στο προηγουμενο ποστ μου!!! Οσο για την ''συληψη'' που αναφερεις και αναφερει και ο GSmaniac θελω να μου πειτε πως επιτυγχανεται αυτη μεσα στον οχλο που στασιαζει!!!! Τι ειναι 5 αστυνομικοι κι ενα κλεφτρονι σε ενα στενακι??? Τι συλληψη να κανει ο ΜΑΤατζης οταν παει να συλλαβει ακι τρωει ροπαλιες και μολοτωφ? Πως να απομωνοθουν οι ταραξιες απο το πληθος? εχεις αναρωτηθει ποτε? Εχεις αναρωτηθει ποτε οτι αυτοι οι ταραξιες εκπαιδευονται και δρουν με στρατιωτικο τροπο δολιοφθορας? δηλαδη ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ και υπο ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ!!!!! Αλλα αγαπητε μου φιλε εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεμε!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ομορφος κοσμος αγγελικα και με ταξη καμωμενος!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αναφερόμενος μάλιστα σε υπηρεσίες και σώματα αιχμής της ΕΛ.ΑΣ., όπως τα ΜΑΤ αλλά ακόμη και οι ομάδες ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ μίλησε για κρούσματα αυθαιρεσίας, απειθαρχίας και κατάχρησης εξουσίας, λέγοντας ότι είναι καλύτερα να διαλυθούν για να υπάρξει πλήρης αναδιάρθρωση. Ο υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά: “Μια υπηρεσία όσο ισχυρή αποτελεσματική ή δημοφιλής κι αν εμφανίζεται είναι προτιμότερο να διαλυθεί και να συγκροτηθεί από την αρχή παρά να λειτουργεί σε ένα ιδιόμορφο καθεστώς ανοχής που εξυπηρετεί από τη μία πλευρά κάποιες ατομικές συμπεριφορές ανυπακοής απειθαρχίας αυθαιρεσίας και κατάχρησης εξουσίας και από την άλλη πλευρά να επιτρέπει σε περιπτώσεις αδικοπραξίας μια ιδιόμορφη συντεχνιακή αλληλεγγύη” Όλα αυτά μιλώντας σε σύσκεψη με τις ηγεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας και τους επιτελείς τους, καθώς και την ηγεσία της ΕΥΠ. Ερωτώμενος μάλιστα για το πογκρόμ εναντίον αλλοδαπών και ειδικά γιατί από τις 47 προσαγωγές εκ των οποίων οι 42 αφορούσαν σε Έλληνες έγινε μόνο μια σύλληψη και αυτή αλλοδαπού το χαρακτήρισε με στόμφο “εντυπωσιακό”! σε διαψευδουν οι εξελιξεις....
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Ίσως λίγο άσχετο με το θέμα, αλλά μήπως γίνει κάτι τέτοιο για λόγους ψηφοθηρίας ??? Λέω εγώ τώρα ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ή λες από τους ένστολους. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τρεις νεκροί από το κρύο στο κέντρο της Αθήνας! | gsmaniac | Ελλάδα | 51 | 16-03-2011 00:07 |
Σφυγμομέτρηση στο κέντρο της Αθήνας... | CPretenteriS | Χιούμορ | 6 | 04-02-2011 20:23 |
3 νεκροί από τις ταραχές στο κέντρο της Αθήνας! | Arkas | Επικαιρότητα | 33 | 06-05-2010 09:52 |
Τέλος οι μηχανές στο κέντρο της Αθήνας... (Ζήτω τα Αυτοκίνητα) | christosms | Τι μας έτυχε | 81 | 13-04-2010 23:34 |
Επίθεση σε τράπεζες και καταστήματα από ομάδα νεαρών στο κέντρο της Αθήνας | wolferin | Επικαιρότητα | 4 | 08-10-2009 16:58 |