13-05-2011, 21:38
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Φωτογραφίες από τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostastenere
Για να ποστάρω κάτι σε ένα τέτοιου είδους θέμα σε πληροφορώ ότι διαβάζω πολύ καλά τα ποστ των συμφορουμιτών μου,και φυσικά και τα δικά σου. Στο πρώτο ποστ το οποίο έγραψες, με τα απαράδεκτα βιντεάκια, κατά την δικη μου πάντα άποψη, δεν μίλησες καθόλου για συνειρμούς. Εμένα, αντιθέτως , θα με συγχωρέσεις, αλλά τέτοιου είδους απόψεις μου δημιουργούν ΄΄συνειρμούς΄΄, τακτικών και εποχών περασμένων, αλλά αρκετά φρέσκων. Αυτο το 'έξω από τον χορό πολά τραγούδια' δεν το κατάλαβα, αλλά δεν πειράζει. Όπως και να χει από ότι κατάλαβες δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσουμε σε τέτοιου είδους θέματα και μάλλον το μόνο που καταφέρνουμε ε'ιναι να εκνευριστούμε και να στεναχωρηθούμε. Εγώ απλά εύχομαι να είναι αυτά τα τελευταία θύματα βίας, και πόσο μάλλον απο ανθρώπους που η αποστολή τους είναι να μας προστατεύουν.
Μακρία από εμάς και να μαστε πάντα όρθιοι
Περαστικά μας!!!
|
ενταξει, ο καθενας μας εχει τις αποψεις του και τις υποστηριζει με καθε τροπο, ομως...., αυτος π.χ. που κατεληξε στο νοσοκομειο εχεις σκεφτει οτι μπορει να εσπαγε το μαγαζι του γειτονα σου ¨η το δικο σου αν δεν κατεληγε στο δωματιο 404 του Κρατικου Νικαιας?
Για δες το κι ετσι και θα δεις οτι η αστυνομια σε προστατευσε!!!!
|