Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
αν με ειχες διαβασει σε αναλογο νημα θα εβλεπες οτι ημουν στην απεναντι πλευρα για πολλα χρονια απο οπου εφυγα για πολλους και διαφορους λογους!!!
Οταν λοιπον στις πορειες ερχοντουσαν οι αναρχοαυτονομοι να κλανουν φασαρια εγω την εκανα προς σπιτι μου μερια!! Τα υπολοιπα τα εβλεπα απο την τηλεοραση!!!
Ετσι ειμαι σημερα αρτιμελης!!!
Οσο για το ''κρινω απο την εμφανιση'' κανεις μεγαλο λαθος και σε απρακαλω ξαναδιαβασε το πσοτ μου!!!!
Ειπα οτι ''δικαιωμα μου ειανι να κανω συνειρμους.....'' φιλε μου και ''συνειρμος'' στην περιπτωση αυτη ειναι αρβυλα και συμετοχη της αρβυλας σε επεισοδια = αναρχικος (για μενα), εξάλλου το εξηγω επακριβως και στο προηγουμενο ποστ μου!!!
Οσο για την ''συληψη'' που αναφερεις και αναφερει και ο GSmaniac θελω να μου πειτε πως επιτυγχανεται αυτη μεσα στον οχλο που στασιαζει!!!! Τι ειναι 5 αστυνομικοι κι ενα κλεφτρονι σε ενα στενακι???
Τι συλληψη να κανει ο ΜΑΤατζης οταν παει να συλλαβει ακι τρωει ροπαλιες και μολοτωφ?
Πως να απομωνοθουν οι ταραξιες απο το πληθος? εχεις αναρωτηθει ποτε?
Εχεις αναρωτηθει ποτε οτι αυτοι οι ταραξιες εκπαιδευονται και δρουν με στρατιωτικο τροπο δολιοφθορας? δηλαδη ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ και υπο ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ!!!!!
Αλλα αγαπητε μου φιλε εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεμε!!!!
|
Για να ποστάρω κάτι σε ένα τέτοιου είδους θέμα σε πληροφορώ ότι διαβάζω πολύ καλά τα ποστ των συμφορουμιτών μου,και φυσικά και τα δικά σου. Στο πρώτο ποστ το οποίο έγραψες, με τα απαράδεκτα βιντεάκια, κατά την δικη μου πάντα άποψη, δεν μίλησες καθόλου για συνειρμούς. Εμένα, αντιθέτως , θα με συγχωρέσεις, αλλά τέτοιου είδους απόψεις μου δημιουργούν ΄΄συνειρμούς΄΄, τακτικών και εποχών περασμένων, αλλά αρκετά φρέσκων. Αυτο το 'έξω από τον χορό πολά τραγούδια' δεν το κατάλαβα, αλλά δεν πειράζει. Όπως και να χει από ότι κατάλαβες δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσουμε σε τέτοιου είδους θέματα και μάλλον το μόνο που καταφέρνουμε ε'ιναι να εκνευριστούμε και να στεναχωρηθούμε. Εγώ απλά εύχομαι να είναι αυτά τα τελευταία θύματα βίας, και πόσο μάλλον απο ανθρώπους που η αποστολή τους είναι να μας προστατεύουν.
Μακρία από εμάς και να μαστε πάντα όρθιοι
Περαστικά μας!!!