View Single Post
Παλιό 29-06-2011, 15:38
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Άνδρας των ΜΑΤ έχασε το δάχτυλό του...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Καιρό είχες να εμφανιστείς κι άρχισες τα γνωστά.

Οταν φίλε μου καθαρίζω το παλιό σφράγγισμα σου και τα θραύσματα μπορεί να μπουν στο μάτι μου, όταν με έχει δαγκώσει ασθενής πιτσιρικάς με όλη του τη δύναμη, ναι φίλε, είναι εργατικό ατύχημα και στους κινδύνους της δουλειάς μου και ναι οφείλεται σε απροσεξία δική μου διότι γνωρίζω τους κινδύνους και τι πρέπει να προσέχω.

Οταν εργάτης τραυματίζεται στη δουλειά πάλι είναι εργατικό ατύχημα.

Το ότι του ΜΑΤατζή του έσκασε η χειροβομβίδα στα χέρια τι είναι;

Μην τα ισοπεδώνεις όλα μέσα στο μένος σου.

Και το ότι κι άλλοι έχουν τις ίδιες ιδέες με σένα δε σημαίνει ότι έχετε εσείς το δίκιο κι οι άλλοι άδικο. Εχεις απλά άλλη γνώμη κι αναλύεις αλλιώς τα γεγονότα.

Και ναι, η εργασία των ΜΑΤ δεν είναι κοινωφελής, δεν προστατεύει όλους τους πολίτες , μάλλον δεν προστατεύει τους ανθρώπους αλλά τις περιουσίες, μόλις θυμηθώ ποιός το είπε θα το γράψω.
καλα τα λες αλλα, δεν κανεις κουβεντα για τον αθλιο μπαχαλακη που κτυπαει τον ΜΑΤατζη στην πλατη με το στυλιαρι!! Γιατρος εισαι, ξερεις τι μπορει να επιφερει ενα τετοιο κτυπημα......εργατικο ατυχημα?
ΟΚ, εργατικο ατυχημα συμφωνω! Οπως εργατικο ατυχημα ειναι και ο τραυματισμος/θανατος 1,2...10 μπαχαλακηδων! Διοτι ολοι αυτοι οι αεργοι μπαχαλακηδες καπως ζουν και απο καποιους τα περνουν. Καποιοι τους βαζουν? μπορει!!!! Αλλα αν μας πουνε, ''φιλε κανε εκεινο'' εμεις θα τρεξουμε να το κανουμε αφιλοκερδως και χωρις αντικρυσμα??? δεν νομιζω!!!

Ναι, αρχιζω τα ''γνωστα'' μου, οπως κι εσυ και καποιοι αλλοι τα δικα σας ''γνωστα''. Και τι με αυτο? Εχετε δικιο? Εχουμε δικιο? Ασε αυτους που δεν γραφουν σε αυτα τα θεματα να κρινουν!
Reply With Quote