29-06-2011, 15:25
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
|
|
Απάντηση: Άνδρας των ΜΑΤ έχασε το δάχτυλό του...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Aγαπητε μου φιλε,
αν με διαβαζεις θα εχεις διαπιστωσει οτι με τις ιδεες μου σε αυτα τα θεματα, εκφραζοντας το απολυτο μισος μου (ναι ΜΙΣΟΣ) για αυτους τους μπαχαλακηδες......, ειμαι π@π@ρ@ς προ πολλου, μαλλον θα θεωρουμαι.....''εκ γενετης π@π@ρας'' απο αυτους τους ιδιους συμφουρμιτες!!!
Το άλλο θεμα που λες το παρακολουθω και με τον συγκεκριμενο που εγραψε για τις π@π@ριες εχω τσακωθει πολλες φορες μεσα στο φορουμ γιαυτα τα θεματα για τις π@π@ριες που λεω και πιστευω. Ειναι και......αν ειναι δυνατον, απο τους πολυ καλους φιλους μου!!! Μαλλον διοτι πιστευουμε και οι δυο οτι οι φιλιες χτιζονται μεσα απο συμφωνιες-διαφωνιες-π@παριες!!!
Ηθελα να ηξερα ομως φιλε μου αν ολοι αυτοι ειχαν εναν δικο τους ανθρωπο ο οποιος να δεχοταν ενα δολοφονικο χτυπημα σαν κι αυτο της φωτογραφιας (μεχρι και σε αναπηρια οδηγει) τι θα λεγανε!!
Μαλλον θα μιλαγανε για "εργατικό" ατύχημα και μάλιστα σε εργασία όχι κοινωφελή.''
|
Καιρό είχες να εμφανιστείς κι άρχισες τα γνωστά.
Οταν φίλε μου καθαρίζω το παλιό σφράγγισμα σου και τα θραύσματα μπορεί να μπουν στο μάτι μου, όταν με έχει δαγκώσει ασθενής πιτσιρικάς με όλη του τη δύναμη, ναι φίλε, είναι εργατικό ατύχημα και στους κινδύνους της δουλειάς μου και ναι οφείλεται σε απροσεξία δική μου διότι γνωρίζω τους κινδύνους και τι πρέπει να προσέχω.
Οταν εργάτης τραυματίζεται στη δουλειά πάλι είναι εργατικό ατύχημα.
Το ότι του ΜΑΤατζή του έσκασε η χειροβομβίδα στα χέρια τι είναι;
Μην τα ισοπεδώνεις όλα μέσα στο μένος σου.
Και το ότι κι άλλοι έχουν τις ίδιες ιδέες με σένα δε σημαίνει ότι έχετε εσείς το δίκιο κι οι άλλοι άδικο. Εχεις απλά άλλη γνώμη κι αναλύεις αλλιώς τα γεγονότα.
Και ναι, η εργασία των ΜΑΤ δεν είναι κοινωφελής, δεν προστατεύει όλους τους πολίτες , μάλλον δεν προστατεύει τους ανθρώπους αλλά τις περιουσίες, μόλις θυμηθώ ποιός το είπε θα το γράψω.
|