Θέμα
:
Στον «αέρα» η μείωση των διοδίων
View Single Post
#
29
23-07-2011, 16:14
TEOSS
Senior Member
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS
Μηνύματα: 2,237
Απάντηση: Στον «αέρα» η μείωση των διοδίων
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από
gsmaniac
..........................για τους καταπληκτικους δρόμους που κατασκευάζει ο ιδιωτικός τομέας....
Μήπως έχεις εσύ λύση στο πρόβλημα των δρόμων , θυμάσαι το κράτος να έφτιαχνε καλύτερους δρόμους από αυτούς που φτιαχνουν τώρα οι ιδιώτες ? εκτός από πρόθεση ανουσιας αντιπαραθεσης και εκνευρισμου μου έχεις κάτι σοβαρό να πεις ?
Ασε που δεν έχουμε ατυχήματα πια....
Εδώ το παίζεις πάλι χαζός για να με εκνευρίσεις ??? Σταμάτησαν τα ατυχήματα σε οποιοδήποτε αυτοκινητόδρομο, οποιασδήποτε χώρας ? Είπα εγώ κάτι τέτοιο ? Συγκεκριμένα ατυχήματα που οφείλονται στην κατασκευή και συντήρηση των δρόμων ΝΑΙ αυτά σταμάτησαν ή μειώθηκαν δραστικά.
Εάν κάποιος χάσει δικό του άνθρωπο εξαιτίας οδικού ελαττώματος και δεχθεί την δικαιολογία << αφού δεν πλήρωσε διόδια πάλι καλά>> ή <<με 1 εύρο διόδια περιμένεις και δρόμο…>> ή (το κλασικό) <<ήταν άτυχος, τόσοι περνάνε απ΄εκει…πρέπει να έτρεχε …>>, μπράβο του ! συγχαρητήριά του !
.................
TEOSS
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): TEOSS