![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ασε ρε ψευτοπατερα,ψευτομαγκα,ψευτοκουλτουριαρη,γενικά ψευτο.....
![]() Θα σου έλεγα και αλλα,αλλα δεν πρόκειται να γίνεις καλός πολίτης και θα συνεχίσεις να μην πληρώνεις διόδια,για τους καταπληκτικους δρόμους που κατασκευάζει ο ιδιωτικός τομέας.... ![]() Ασε που δεν έχουμε ατυχήματα πια.... ![]() Άντε ψευτο........ ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
................. |
|
|
|||
|
|||
|
Εκνευρισμένος είσαι έτσι και αλλιώς.....
![]() Χαρακτηρισμουσ και βρισιές είναι πολυ εύκολο να αρχίσουμε να λέμε ο ένας στον άλλον....δεν μπορώ να πάρω σοβαρά τα λεγόμενα κάποιου,όταν συνοδεύονται με κουραδομαγκιες.... Είσαι δυστυχώς για εσένα ,γρανάζι του φασισμού που ζούμε και συμπεριφέρεσαι και εδώ μέσα έτσι.... όταν σταματήσεις να χαρακτηριζεις,ίσως σε πάρω στα σοβαρά.... μέχρι τότε πλήρωνε ΕΣΥ τα διόδια,για να περνάω εγώ ο μάγκας χωρίς να πληρωνω....
|
|
|
|||
|
|||
|
Είναι προφανές ότι ελλείψει επιχειρημάτων και σοβαρότητας ουδείς <<μάγκας>> τολμά να αγγίξει την ταμπακέρα. Εδώ δεν διαβάζεται καν τι γράφω ή διαβάζεται επιλεκτικά ότι νομίζεται ότι σας συμφέρει για να εκτοξεύσετε συκοφαντίες …
Και <<magka>> το ποιος πραγματικά δεν πληρώνει να μου το πεις όταν σου έρθει ο λογαριασμός… |
|
|
|||
|
|||
![]() Τα ίδια Παντελάκι μου.....Αφήστε ρε Νίκο, Κώστα, Χρήστο.... Δεν έχετε βαρεθεί;! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κουράστηκα να βλέπω να γραφωνται χαρακτηρισμοί ,ιδίως απο ανθρώπους που έχω στηρίξει,όταν πολλοί τους είχαν βάλει μεγάλο Χ... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στο δεύτερο αναφερόμουν Κώστα. Δε μπορεί να γίνει συζήτηση όταν σε στολίζουν. Μπινελίκια, εξυπνάδες και ξερολισμός είναι άκρως εκνευριστικά. Και φυσικά προκαλούν αντίδραση. Αλλά καθένας όπως έχει μάθει.... και δεν πρέπει να απορούν μετά για το Χ που έγραψες! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μάλλον έχεις να περάσεις πολυ καιρο απο εκει.... Μετα το αρτεμησιο,όταν θέλεις να πας δεξιά για τον επαρχιακό δρόμο προς Βύτινα,οι κλέφτες ιδιώτες μεγαλοεργολαβοι,αναγκάζουν τον κοσμάκη να πληρώσει 3 ευρώ για 100 μέτρα... Για τον τρομερό δρόμο των Τεμπών,έχουν βάλει 3 σταθμούς διοδίων..... Εσυ επιμένεις ότι οι δρόμοι είναι καλοί και υπάρχει Ασφαλεια,εγώ λέω ότι οι δρόμοι είναι καρμανιολες....αν νομίζεις ότι εγώ είμαι ασοβαρος και ΕΣΥ σοβαρός,επειδή έχουμε διαφορετική γνώμη,μάλλον χρειάζεσαι διακοπες |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
-Το ότι υπάρχουν προβλήματα, λανθασμένη χρέωση κ.α. είναι γνωστά ! τα έχω γράψει κι εγώ…. -Λύσεις σε αυτά τα προβλήματα δεν βλέπω καθώς οι κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ δεν αγγίζουν αυτά, αλλά ασκούν μια γενικευμένη αδιέξοδη αντιπολίτευση, στην όποια κυβέρνηση – όχι μόνο στην τρέχουσα του ΓΑΠ. Δεν τους δίνω στήριξη ούτε τους επικαλούμαι σαν άλλοθι …. -Θεωρείς πράγματι ότι μην πληρώντας στην Αττική οδό θα φτιαχτεί η …Κορίνθου Πατρών και θα αλλάξουν οι σταθμοί διοδίων ??? -Αλήθεια ποιος σου είπε ότι εγώ πληρώνω στα σημεία που ανέφερες ???? οεοοο, ποιος ??? Απλά δεν το παίζω σωτήρας Δον Κιχώτης ούτε πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο θα αλλάξει κάτι. Αντιθέτως θέλει στοχευόμενες και μαζικές ενέργειες με αξιοπιστία και χρονική διάρκεια ικανή να φέρει αποτέλεσμα. -Πληροφοριακά τώρα για να δούμε και την αποτελεσματικότητα του <<δεν πληρώνω>>…βλέπω πως ετοιμάζουν διόδια στο Καλαμάκι (73οχλμ) και στο ρεύμα προς Πάτρα …2,5 χιλιόμετρα πριν την έξοδο του Λουτρακίου και 3,5 πριν την έξοδο για Επιδαύρου !!!! Εις υγείαν …!!! Υ.Γ. Δεν πιστεύω την κατάντια σου να στηρίζεις ντοπαρισμένους φασίστες –γρανάζια του συστήματος …αίσχος !!!Ξεφτίλα…!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οπως λες κι εσυ στο τελος του παραπανω ποστ θα δουμε τους ''μαγκες'' οταν τους ερθει ο λογαριασμος στο σπιτι ¨η αυτο τους επιβληθη στο δικαστηριο που αναποφευκτα θα πανε αν δεν πληρωσουν με την πρωτη κληση!!!!! Εγω πια σταματησα να ασχολουμαι με το θεμα περιμενωντας το γελιο βλεποντας τους μαγκες των φυλασσομενων ασφαλων περιοχων, αλλα και των μη φυλασσομενων, να βαζουν την ουρα στα σκελια οταν για 3,10ε (οταν και αν χρησιμοποιησουν τις Εθνικες οδους) πληρωσουν τα 200αρια συν τα εξοδα της δικης!!! Οπως τους ειχα αποκαλεσει και στο παρελθον.........''τσαμπα μαγκες'' ειναι!!!! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα μείωση στις αποδοχές των βουλευτών | ortho | Ελλάδα | 8 | 13-07-2011 16:57 |
| Έως και 50% η μείωση των διοδίων, αλλά από το τέλος του καλοκαιρι | gsmaniac | Ελλάδα | 10 | 14-06-2011 19:26 |
| Οι νέες τιμές των διοδίων | Acen | Χρήσιμα | 10 | 17-07-2010 21:03 |
| Αυξήσεις στις τιμές των διοδίων | Kwstas_kef | Ελλάδα | 12 | 06-01-2010 15:39 |
| Στον «αέρα» χιλιάδες λογαριασμοί της Hotmail | Kwstas_kef | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 1 | 06-10-2009 13:14 |