GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 23-07-2011, 13:10
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: Στον «αέρα» η μείωση των διοδίων

Ασε ρε ψευτοπατερα,ψευτομαγκα,ψευτοκουλτουριαρη,γενικά ψευτο.....
Θα σου έλεγα και αλλα,αλλα δεν πρόκειται να γίνεις καλός πολίτης και θα συνεχίσεις να μην πληρώνεις διόδια,για τους καταπληκτικους δρόμους που κατασκευάζει ο ιδιωτικός τομέας....
Ασε που δεν έχουμε ατυχήματα πια....
Άντε ψευτο........
Reply With Quote
Παλιό 23-07-2011, 16:14
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
..........................για τους καταπληκτικους δρόμους που κατασκευάζει ο ιδιωτικός τομέας....

Μήπως έχεις εσύ λύση στο πρόβλημα των δρόμων , θυμάσαι το κράτος να έφτιαχνε καλύτερους δρόμους από αυτούς που φτιαχνουν τώρα οι ιδιώτες ? εκτός από πρόθεση ανουσιας αντιπαραθεσης και εκνευρισμου μου έχεις κάτι σοβαρό να πεις ?

Ασε που δεν έχουμε ατυχήματα πια....

Εδώ το παίζεις πάλι χαζός για να με εκνευρίσεις ??? Σταμάτησαν τα ατυχήματα σε οποιοδήποτε αυτοκινητόδρομο, οποιασδήποτε χώρας ? Είπα εγώ κάτι τέτοιο ? Συγκεκριμένα ατυχήματα που οφείλονται στην κατασκευή και συντήρηση των δρόμων ΝΑΙ αυτά σταμάτησαν ή μειώθηκαν δραστικά.
Εάν κάποιος χάσει δικό του άνθρωπο εξαιτίας οδικού ελαττώματος και δεχθεί την δικαιολογία << αφού δεν πλήρωσε διόδια πάλι καλά>> ή <<με 1 εύρο διόδια περιμένεις και δρόμο…>> ή (το κλασικό) <<ήταν άτυχος, τόσοι περνάνε απ΄εκει…πρέπει να έτρεχε …>>, μπράβο του ! συγχαρητήριά του !

.................
Reply With Quote
Παλιό 23-07-2011, 17:58
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
.................
Εκνευρισμένος είσαι έτσι και αλλιώς.....
Χαρακτηρισμουσ και βρισιές είναι πολυ εύκολο να αρχίσουμε να λέμε ο ένας στον άλλον....δεν μπορώ να πάρω σοβαρά τα λεγόμενα κάποιου,όταν συνοδεύονται με κουραδομαγκιες....
Είσαι δυστυχώς για εσένα ,γρανάζι του φασισμού που ζούμε και συμπεριφέρεσαι και εδώ μέσα έτσι....
όταν σταματήσεις να χαρακτηριζεις,ίσως σε πάρω στα σοβαρά....
μέχρι τότε πλήρωνε ΕΣΥ τα διόδια,για να περνάω εγώ ο μάγκας χωρίς να πληρωνω....
Reply With Quote
Παλιό 23-07-2011, 18:14
Senior Member

Είναι προφανές ότι ελλείψει επιχειρημάτων και σοβαρότητας ουδείς <<μάγκας>> τολμά να αγγίξει την ταμπακέρα. Εδώ δεν διαβάζεται καν τι γράφω ή διαβάζεται επιλεκτικά ότι νομίζεται ότι σας συμφέρει για να εκτοξεύσετε συκοφαντίες …
Και <<magka>> το ποιος πραγματικά δεν πληρώνει να μου το πεις όταν σου έρθει ο λογαριασμός…
Reply With Quote
Παλιό 23-07-2011, 18:28
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Τα ίδια Παντελάκι μου.....

Αφήστε ρε Νίκο, Κώστα, Χρήστο....

Δεν έχετε βαρεθεί;!
Reply With Quote
Παλιό 23-07-2011, 18:33
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα ίδια Παντελάκι μου.....

Αφήστε ρε Νίκο, Κώστα, Χρήστο....

Δεν έχετε βαρεθεί;!
Δεν έχω βαρεθεί να ακούω διαφορετικές απόψεις και γνώμες....
Κουράστηκα να βλέπω να γραφωνται χαρακτηρισμοί ,ιδίως απο ανθρώπους που έχω στηρίξει,όταν πολλοί τους είχαν βάλει μεγάλο Χ...
Reply With Quote
Παλιό 23-07-2011, 18:39
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Δεν έχω βαρεθεί να ακούω διαφορετικές απόψεις και γνώμες....
Κουράστηκα να βλέπω να γραφωνται χαρακτηρισμοί ,ιδίως απο ανθρώπους που έχω στηρίξει,όταν πολλοί τους είχαν βάλει μεγάλο Χ...

Στο δεύτερο αναφερόμουν Κώστα. Δε μπορεί να γίνει συζήτηση όταν σε στολίζουν. Μπινελίκια, εξυπνάδες και ξερολισμός είναι άκρως εκνευριστικά. Και φυσικά προκαλούν αντίδραση.

Αλλά καθένας όπως έχει μάθει.... και δεν πρέπει να απορούν μετά για το Χ που έγραψες!
Reply With Quote
Παλιό 23-07-2011, 18:30
Senior Member

Απόσπασμα:
Είναι προφανές ότι ελλείψει επιχειρημάτων και σοβαρότητας ουδείς <<μάγκας>> τολμά να αγγίξει την ταμπακέρα. Εδώ δεν διαβάζεται καν τι γράφω ή διαβάζεται επιλεκτικά ότι νομίζεται ότι σας συμφέρει για να εκτοξεύσετε συκοφαντίες …
Και <<magka>> το ποιος πραγματικά δεν πληρώνει να μου το πεις όταν σου έρθει ο λογαριασμός…
Θεωρείς ότι μιλάς σοβαρά,όταν λες ότι ο δρόμος που ενώνει την Κόρινθο με την Πάτρα είναι ασφαλής και πρέπει να πληρώνουμε διόδια....
Μάλλον έχεις να περάσεις πολυ καιρο απο εκει....
Μετα το αρτεμησιο,όταν θέλεις να πας δεξιά για τον επαρχιακό δρόμο προς Βύτινα,οι κλέφτες ιδιώτες μεγαλοεργολαβοι,αναγκάζουν τον κοσμάκη να πληρώσει 3 ευρώ για 100 μέτρα...
Για τον τρομερό δρόμο των Τεμπών,έχουν βάλει 3 σταθμούς διοδίων.....
Εσυ επιμένεις ότι οι δρόμοι είναι καλοί και υπάρχει Ασφαλεια,εγώ λέω ότι οι δρόμοι είναι καρμανιολες....αν νομίζεις ότι εγώ είμαι ασοβαρος και ΕΣΥ σοβαρός,επειδή έχουμε διαφορετική γνώμη,μάλλον χρειάζεσαι διακοπες
Reply With Quote
Παλιό 23-07-2011, 22:24
Senior Member

Απόσπασμα:
Θεωρείς ότι μιλάς σοβαρά,όταν λες ότι ο δρόμος που ενώνει την Κόρινθο με την Πάτρα είναι ασφαλής και πρέπει να πληρώνουμε διόδια....
Μάλλον έχεις να περάσεις πολυ καιρο απο εκει....
Μετα το αρτεμησιο,όταν θέλεις να πας δεξιά για τον επαρχιακό δρόμο προς Βύτινα,οι κλέφτες ιδιώτες μεγαλοεργολαβοι,αναγκάζουν τον κοσμάκη να πληρώσει 3 ευρώ για 100 μέτρα...
Για τον τρομερό δρόμο των Τεμπών,έχουν βάλει 3 σταθμούς διοδίων.....
Εσυ επιμένεις ότι οι δρόμοι είναι καλοί και υπάρχει Ασφαλεια,εγώ λέω ότι οι δρόμοι είναι καρμανιολες....αν νομίζεις ότι εγώ είμαι ασοβαρος και ΕΣΥ σοβαρός,επειδή έχουμε διαφορετική γνώμη,μάλλον χρειάζεσαι διακοπες
-Έγραψες ειρωνικά <<για καταπληκτικούς δρόμους που κατασκευάζει ο ιδιωτικός τομέας>> σε ρωτάω εάν ήταν καλύτεροι οι δημόσιοι και απαντάς …αναφέροντας το τμήμα Κορίνθου – Πατρών που είναι σε εξέλιξη έργα …

-Το ότι υπάρχουν προβλήματα, λανθασμένη χρέωση κ.α. είναι γνωστά ! τα έχω γράψει κι εγώ….

-Λύσεις σε αυτά τα προβλήματα δεν βλέπω καθώς οι κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ δεν αγγίζουν αυτά, αλλά ασκούν μια γενικευμένη αδιέξοδη αντιπολίτευση, στην όποια κυβέρνηση – όχι μόνο στην τρέχουσα του ΓΑΠ. Δεν τους δίνω στήριξη ούτε τους επικαλούμαι σαν άλλοθι ….

-Θεωρείς πράγματι ότι μην πληρώντας στην Αττική οδό θα φτιαχτεί η …Κορίνθου Πατρών και θα αλλάξουν οι σταθμοί διοδίων ???

-Αλήθεια ποιος σου είπε ότι εγώ πληρώνω στα σημεία που ανέφερες ???? οεοοο, ποιος ???
Απλά δεν το παίζω σωτήρας Δον Κιχώτης ούτε πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο θα αλλάξει κάτι. Αντιθέτως θέλει στοχευόμενες και μαζικές ενέργειες με αξιοπιστία και χρονική διάρκεια ικανή να φέρει αποτέλεσμα.

-Πληροφοριακά τώρα για να δούμε και την αποτελεσματικότητα του <<δεν πληρώνω>>…βλέπω πως ετοιμάζουν διόδια στο Καλαμάκι (73οχλμ) και στο ρεύμα προς Πάτρα …2,5 χιλιόμετρα πριν την έξοδο του Λουτρακίου και 3,5 πριν την έξοδο για Επιδαύρου !!!! Εις υγείαν …!!!

Υ.Γ. Δεν πιστεύω την κατάντια σου να στηρίζεις ντοπαρισμένους φασίστες –γρανάζια του συστήματος …αίσχος !!!Ξεφτίλα…!!!
Reply With Quote
Παλιό 25-07-2011, 11:00
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Χανεις τα λογια σου στο θεμα αυτο.......οσο δικιο και να εχεις......που εχεις απολυτο δικιο!!!!!

Οπως λες κι εσυ στο τελος του παραπανω ποστ θα δουμε τους ''μαγκες'' οταν τους ερθει ο λογαριασμος στο σπιτι ¨η αυτο τους επιβληθη στο δικαστηριο που αναποφευκτα θα πανε αν δεν πληρωσουν με την πρωτη κληση!!!!!

Εγω πια σταματησα να ασχολουμαι με το θεμα περιμενωντας το γελιο βλεποντας τους μαγκες των φυλασσομενων ασφαλων περιοχων, αλλα και των μη φυλασσομενων, να βαζουν την ουρα στα σκελια οταν για 3,10ε (οταν και αν χρησιμοποιησουν τις Εθνικες οδους) πληρωσουν τα 200αρια συν τα εξοδα της δικης!!!
Οπως τους ειχα αποκαλεσει και στο παρελθον.........''τσαμπα μαγκες'' ειναι!!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης