27-09-2011, 18:35
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW GS 1200 Adventure 07
|
|
Απάντηση: Παραπονο....σαν ανθρωπος...
Παιδιά να πω δυο λόγια για το Δαναό …αν και τον ξέρω πολύ λίγο…. και είμαι της άποψης ……γενικά να μην αναφέρομαι σε τρίτους…. αλλά νομίζω στην συγκεκριμένη περίπτωση και όταν θίγεται η αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου καλό είναι να λένε «δυο λόγια» οι άλλοι για αυτόν…. με ειλικρίνεια.
Εγώ με το Νταννυ έχουμε συναντηθεί 3 φορές στα μαθήματα …..και του μιλαω λες και τον ξέρω χρόνια …αυτό δείχνει έναν άνθρωπο κοινωνικό , φιλικό και …ακομπλεξαριστο !!!
Στο video με τα «κολιές και τα μαρσαρίσματα» ήμουν δίπλα του και αν παρατηρήσετε σταμάτησε και κάτι μου είπε μετά από λίγο …… μου ζήτησε συγγνώμη…!!!! γιατί ήρθε δίπλα μου και πιθανόν με ενόχλησε….!
Και φυσικά του είπα «τι λες τώρα ρε?» …. εγώ ισα –ισα που γούσταρα που ανεβήκαμε δίπλα-δίπλα το λοφάκι ….. το παιδί έχει ευγένεια και ήθος …!!
Το ότι έχει ικανότητες σαν οδηγός …είναι αλήθεια !!! εγω προσωπικά τον θεωρώ πολύ καλό οδηγό …όπως και άλλους βέβαια …και προσπαθώ να μαθαίνω από τις κινήσεις του και τον τρόπο του …. στο μάθημα επίσης μου έδινε και συμβουλές …. - που πραγματικά με βοήθησαν παρά πολύ- αν και δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει….. αυτό σίγουρα δεν δείχνει επιδειξία…!!!!!
Φίλε …αυτά από μένα ..πιστεύω να μη σε έφερα σε «δύσκολη θέση» ..αλλά θεώρησα ότι πρέπει να πω δυο λόγια για σένα ….
Πολύ γουστάρω να ξαναβρεθούμε και να κάνουμε βόλτες ,κολιές μαρσαρίσματα και ότι άλλο βγει …τέλος πάντων…!!!!!!!!!!!!!
|