![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δαναε προσπαθω να φανταστω ποσο λαθος μπορει να μιλησες η να συμπερηφερθηκες για να σε κρινουν ετσι,οχι ενας αλλα τεσσερις συμφουρητες....αλλα αδικα.Οσοι σε γνωριζουν και ξερουν ποσο χαμηλων τονων εισαι ,σεμνος και μετρημενος απορουν.Το μονο που εχω να σου πω ειναι να το αφησεις στην ακρη σαν κακια στιγμη και ο χρονος θα δειξει αν αξιζε την στεναχωρια και την ταπεινωση στην οποια υπεβαλες τον εαυτο σου αναρτωντας το.Δεν εχεις λογο να απολογησε σε ολους και μεσω της ιδιας οδου μπορεις να εξηγηθεις με οσους εχουν να σου προσαψουν κατι.Στους υπολοιπους δεν μας πεφτει λογος.Να περνας καλα και γρηγορα κοντα μας.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά να πω δυο λόγια για το Δαναό …αν και τον ξέρω πολύ λίγο…. και είμαι της άποψης ……γενικά να μην αναφέρομαι σε τρίτους…. αλλά νομίζω στην συγκεκριμένη περίπτωση και όταν θίγεται η αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου καλό είναι να λένε «δυο λόγια» οι άλλοι για αυτόν…. με ειλικρίνεια.
Εγώ με το Νταννυ έχουμε συναντηθεί 3 φορές στα μαθήματα …..και του μιλαω λες και τον ξέρω χρόνια …αυτό δείχνει έναν άνθρωπο κοινωνικό , φιλικό και …ακομπλεξαριστο !!! Στο video με τα «κολιές και τα μαρσαρίσματα» ήμουν δίπλα του και αν παρατηρήσετε σταμάτησε και κάτι μου είπε μετά από λίγο …… μου ζήτησε συγγνώμη…!!!! γιατί ήρθε δίπλα μου και πιθανόν με ενόχλησε….! Και φυσικά του είπα «τι λες τώρα ρε?» …. εγώ ισα –ισα που γούσταρα που ανεβήκαμε δίπλα-δίπλα το λοφάκι ….. το παιδί έχει ευγένεια και ήθος …!! Το ότι έχει ικανότητες σαν οδηγός …είναι αλήθεια !!! εγω προσωπικά τον θεωρώ πολύ καλό οδηγό …όπως και άλλους βέβαια …και προσπαθώ να μαθαίνω από τις κινήσεις του και τον τρόπο του …. στο μάθημα επίσης μου έδινε και συμβουλές …. - που πραγματικά με βοήθησαν παρά πολύ- αν και δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει….. αυτό σίγουρα δεν δείχνει επιδειξία…!!!!! Φίλε …αυτά από μένα ..πιστεύω να μη σε έφερα σε «δύσκολη θέση» ..αλλά θεώρησα ότι πρέπει να πω δυο λόγια για σένα …. Πολύ γουστάρω να ξαναβρεθούμε και να κάνουμε βόλτες ,κολιές μαρσαρίσματα και ότι άλλο βγει …τέλος πάντων…!!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ τον Δαναό τον συνάντησα στο 1και 2 level και μια φορά τον είδα στο συνεργείο του Βασίλη και του Παρασκευά. Μου έδωσε την εντύπωση καλού παιδιού και στα training που κάναμε μαζί, αν και τελείως άπειρος εγώ, δεν ένοιωσα ούτε μια στιγμή μειονεκτικά και πιστεύω ότι οχι μόνο, ο Δανάος αλλά κανένα παιδί , δεν είδε εμένα τον αρχάριο στο χώμα, υπεροπτικά. Και πάλι θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την συμπαράσταση!!! :sm5:
|
|
|||
|
|||
![]()
τι εγηναι ρε ντανι ?
εισου απο τα πρωτα αν οχι το πρωτο ατομο που ξεχορσα απο την παρεα πρη δυο χρονια περηπου εισου πολυ χαλια κε σου ειπα αυριο το πρωη ανοιξε το παραθηρο κε κυτα τον ηλιο με χαμογελο κε πες μια νεα μερα ξεκηνα κε ξεχνατα ολα κε θα δης πος ολα θα σου πανε καλητερα ! τωρα αν καθεσαι κε σπας γιατι καπιος σου την επεσε με pm εναι λαθος για σενα φυσικα καλα εκανες κε το ανεβασες το θεμα κε ακομα καλητερα που δεν αναφερες το ονομα του αν ειναι σωστο ατομο θα σε παρη τηλ.να τα βρητε κε πηστευο θα τα βρητε γιατι εισε συνεσταλμενο ατομο κε κατι ακομα το καλοκερη στη Αιγηνα συζητησα με τον Αρκα κε τον ρωτησα για σενα κε του ηπα διαφορα για το ατομοσου κε την απορια γιατι ολοι μηλου με σεβασμο ? κε η απαμτηση εταν οτι απλος εισαι καλο πεδι ! κρατα το τελευτεο κε πυστευο στο τελος θα τα βρητε διοτι τιποτα δεν χασατε !!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Του τα είπα και από το τηλέφωνο το μεσημέρι !! Ολοι γνωρίζουμε ποιός είναι ο Δαναός και αν γνωρίζει από χωματάκια και λασπούλες !!! Είπαμε υγεία και καλή καρδιά !!!! Τώρα όσο για το βιντεάκι ....Να περιμένεις !!! Καλά είσαι και πολύ κουλάδι !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Οσο το σκεφτομαι τόσο πλέον πιστεύω πως τα Pm πρέπει να ήταν του "καναπέ" μάλλον παρά απο συμμετέχοντα! Σίγουρα μεγάλο ρόλο έπαιξε τα βίντεο που ανέβασε ο Σταυρος. Αυτό και μόνο με κάνει να σκέφτομαι ακόμα πιο άσχημα για το μυαλο εκείνων που κάθησαν και μπήκαν στην διαδικασία να στείλουν ένα προσβλητικό-υποτιμητικό pm στον Δαναό! |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.gsforum.gr/%CE%A7%CF%89%C...2/index12.html
Ολα τ'άλλα ειναι τριχες...Δαναε οι αντρες απο δυο πραγματα ξεχωριζουν, το 1 ειναι οτι φορανε αδιαβροχα!!! ( τζαμπα σκας με τις π@π@ριες!) Τα λεμε... ( σε κανενα βουνο για να κλεψω λιγο απ'τις γνωσεις σου.) |
|
|||
|
|||
![]()
Δαναέ ξαναπήρα Dakar, και μου οφείλεις ένα μαθηματάκι. Κι όντας παπάρας δεν πήρα χαμπάρι ότι ξαναγίνονται μαθήματα να έρθω κι εγώ.
Δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα για ποιό λόγο στάλθηκαν τα μηνύματα στο Δαναό. Και 4; Προφανώς συνεννοημένοι. Και γιατί; Αν δεν είναι πλάκα, που μάλλον δεν είναι, κάπου χαλάστηκαν με σένα φίλε. Το γινάτι βγάζει μάτι! Μάλλον τους έδωσες περισσότερη σημασία απ'ότι έπρεπε Δαναέ. Δώσε παντιλίκια στο λαό να μάθουμε και τα κουλάδια!!!! Θα'ρθω φίλε με ασφάλτινο λάστιχο στο επόμενο μάθημα να σου ρίξω στ'αυτιά! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εισαι ψυχαρα. προσπερασε το.
|
![]() |
|
|