View Single Post
Παλιό 03-10-2011, 00:27
Doc Ο/Η Doc βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Σαρωνίδα
Προεπιλογή Απάντηση: Doc - αμπελοφιλοσοφία περί αποχώρησης

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz Εμφάνιση μηνυμάτων
Με απλά λόγια καταγγέλεις την διεύθυνση του φόρουμ για φασίζουσα νοοτροπία?

Νομίζω και το πιστεύω ότι θα απαντήσει η διεύθυνση..

Αυτό κατάλαβα με τα γραφόμενα σου,
και για τον λόγο αυτό δεν επιθυμείς να συνεχίσεις την δραστηριότητα σου σε αυτό το φόρουμ...

Όσον αφορά το κλίμα που επικρατεί στο BMWbikers για το αυτό το φόρουμ ποιά είναι η γνώμη σου??

Για τα γιουχαίσματα που εισέπραξαν οι 10 συμφορουμίτες του Gsforum από μέλος του φόρουμ BMWbikers το Σαββατόβραδο στην Βοβούσα?
νομίζω ότι τα λόγια μου είναι προσεκτικά γραμμένα για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση, ναι όταν γράφω λέξη "καταγγέλλω", νομίζω ότι είμαι σαφής και το συνοδεύω με στοιχεία

και φυσικά περιμένω απάντηση, αλλά ειλικρινή απάντηση, όχι τέχνασμα...

όσον αφορά το όποιο κλίμα ίσως να εννοείς [και ΔΕΝ το ξέρω], απευθύνεσαι σε εμένα, στον Κώστα...

δεν είμαι υπεύθυνος για κανέναν άλλον και δεν θα απολογούμαι για κανέναν άλλον

χάρηκα που ήρθαν μερικά παιδιά από εδώ και πραγματικά τους ευχαριστώ και ελπίζω και εκείνοι να ευχαριστήθηκαν

γιουχάρισμα: το ανέφεραν τα παιδιά την επόμενη, αλλά η απάντησή μου ήταν και είναι: εκείνη την ώρα μιλούσα [στην ομήγυρη] και είχα τρακ και πραγματικά δεν το πρόσεξα, αλλιώς θα το σχολίαζα δυσμενώς, από όπου και να προερχόταν

αλλά φίλε μου....

αυτά σκέφτηκες να μου αναφέρεις?
με αδικείς, γιατί ΔΕΝ θυμάσαι ή ΔΕΝ αναφέρεις [και οφείλεις!] ότι το όποιο γιουχάρισμα τυχόν ήρθε την ώρα, που έγινε τι? Σου είπαν? Γιατί είπαμε, σε εμένα μιλάς! Γιατί καλωσόριζα τον Jefe με εγκωμιαστικό τρόπο, ότι δηλαδή το gsforum βγάζει "και γαμ@ τους ταξιδευτές", αναφερόμενος στον Θανάση.

οπότε ότι και να έγινε ως γιουχάρισμα [και δεν είμαι υπεύθυνος για αυτό] το έγραψες, αλλά ότι εκείνη την ώρα ο Doc σχολίαζε με καλά λόγια το παρόν φόρουμ το παρέλειψες, κρίμα φίλε για την αντικειμενικότητά σου....

Last edited by Doc; 03-10-2011 at 00:39.