![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Με απλά λόγια καταγγέλεις την διεύθυνση του φόρουμ για φασίζουσα νοοτροπία?
Νομίζω και το πιστεύω ότι θα απαντήσει η διεύθυνση.. Αυτό κατάλαβα με τα γραφόμενα σου, και για τον λόγο αυτό δεν επιθυμείς να συνεχίσεις την δραστηριότητα σου σε αυτό το φόρουμ... Όσον αφορά το κλίμα που επικρατεί στο BMWbikers εναντίον αυτού του φόρουμ ποιά είναι η γνώμη σου?? Δεν φαντάζεσε πόσες φορές διάβασα πικρόχολα κ υποτιμιτικά σχόλια εναντίον του gsforum από μέλη του BMWbikers.. Για τα γιουχαίσματα που εισέπραξαν οι 10 συμφορουμίτες του Gsforum από μέλος του φόρουμ BMWbikers το Σαββατόβραδο στην Βοβούσα? Ποιά θέση πήρατε εσύ κ ο Cris σαν διοργανωτές Κώστα.. Κατ εμέ έπρεπε παραυτα να εκδιωχθεί από την διοργάνωση του 24ωρου ο θερμοκεφαλος βλαξ Τελικά μια θλίψη μου προκαλούν όλα αυτά, πολλοί από εδώ, κ εγώ είμαστε κ στο BMWbikers... αλλά..... δεν....
Last edited by siraxanz; 03-10-2011 at 00:17. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και φυσικά περιμένω απάντηση, αλλά ειλικρινή απάντηση, όχι τέχνασμα... όσον αφορά το όποιο κλίμα ίσως να εννοείς [και ΔΕΝ το ξέρω], απευθύνεσαι σε εμένα, στον Κώστα... δεν είμαι υπεύθυνος για κανέναν άλλον και δεν θα απολογούμαι για κανέναν άλλον χάρηκα που ήρθαν μερικά παιδιά από εδώ και πραγματικά τους ευχαριστώ και ελπίζω και εκείνοι να ευχαριστήθηκαν γιουχάρισμα: το ανέφεραν τα παιδιά την επόμενη, αλλά η απάντησή μου ήταν και είναι: εκείνη την ώρα μιλούσα [στην ομήγυρη] και είχα τρακ και πραγματικά δεν το πρόσεξα, αλλιώς θα το σχολίαζα δυσμενώς, από όπου και να προερχόταν αλλά φίλε μου.... αυτά σκέφτηκες να μου αναφέρεις? με αδικείς, γιατί ΔΕΝ θυμάσαι ή ΔΕΝ αναφέρεις [και οφείλεις!] ότι το όποιο γιουχάρισμα τυχόν ήρθε την ώρα, που έγινε τι? Σου είπαν? Γιατί είπαμε, σε εμένα μιλάς! Γιατί καλωσόριζα τον Jefe με εγκωμιαστικό τρόπο, ότι δηλαδή το gsforum βγάζει "και γαμ@ τους ταξιδευτές", αναφερόμενος στον Θανάση. οπότε ότι και να έγινε ως γιουχάρισμα [και δεν είμαι υπεύθυνος για αυτό] το έγραψες, αλλά ότι εκείνη την ώρα ο Doc σχολίαζε με καλά λόγια το παρόν φόρουμ το παρέλειψες, κρίμα φίλε για την αντικειμενικότητά σου.... Last edited by Doc; 03-10-2011 at 00:39. |
|
|
|||
|
|||
|
@siraxanz
μην παρεξηγηθούμε κιόλας όταν λες φασίζουσα νοοτροπία, τι εννοείς? όχι κάτι με τον φασισμό, έτσι δεν είναι? Γιατί όταν λέω " Καταγγέλλω λοιπόν στους συμφορτουμίτες τους διαχειριστές για έλλειμμα δημοκρατικό και φασιστικές πρακτικές. [ούτε ΡΜ, ούτε τηλέφωνο μετά από "κατέβασμα" μίας ανοιχτής πρόσκλησης]" εννοώ τον αυταρχισμό του αγενούς κατεβάσματος χωρίς ειδοποίηση [και το διευκρινίζω εξαρχής στην παρένθεση] πιστεύω ότι δεν υπονοείς το firer του Αρκά τότε? Γιατί επί αυτού δεν ΔΞ/ΔΑ, ελπίζω να ήταν χαζομάρα της νιότης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
γιατί απλά ότι ξέρω το ξέρω από ότι γράψαν στο νήμα που σήκωσε ο Πασχάλης, δεν ήξερα ότι μιλούσες εσύ, ούτε φυσικά ότι μιλούσες για τον Θανάση.. Δεν αισθάνομαι αρνητικά εναντίον σου με τπτ.. Αισθάνομαι αρνητικά για την διεύθυνση του BMWbikers διότι δεν αντιμετωπίζει φαινόμενα που περιέγραψα παραπάνω εναντίον αυτού του φόρουμ... Ισως και να τα υποδαυλίζει... Ισως τελικά να μην είναι τυχαίο ότι στο BMWbikers είναι 3 και ο κούκος και ότι το φόρουμ του ακατανομαστου είναι σαν να έχει κλείσει, όπως επίσης και το άλλο, τρίτο φόρουμ που αναφέρεις ... Πρέπει να μην είναι καθόλου μα καθόλου τυχαίο ότι αυτό το φόρουμ το GSforum έγινε το πρώτο κ μεγαλύτερο μοτοσικλετιστικό φόρουμ της Ελλάδας Απόσπασμα:
Φασίζουσα νοοτροπία είναι η φασιστική νοοτροπία που λες ότι εισέπραξες.. Το σχόλιο σου περί φιρερ ουδόλως το επεξεργάστηκα στο μυαλό μου.. Αισθάνομαι ότι είναι θέμα μεταξύ εσού και του Αρκά... |
|
|
|||
|
|||
|
ειλικρινά χαίρομαι, εάν το gsforum έγινε το μεγαλύτερο φόρουμ της μοτο Ελλάδας και το εννοώ
αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν γίνονται και λάθη ή/και ότι δεν πρέπει να αναφέρονται όσον αφορά το όποιο κλίμα, ορκίζομαι, ότι δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάτι και λυπάμαι, ότι όταν έγινε κάποια κοινή συνεύρεση εδώ στην Αθήνα στου Μιχάλη Τζίμα το μαγαζί την άνοιξη, απουσίασα στο Ομάν και μπορούσα να παρευρεθώ με όλους μαζί σίγουρα, το εγγυώμαι δηλαδή, δεν υπάρχει κανένας υποδαυλισμός του gsforum ως γραμμή στο bmwbikers εκ της διαχείρισης για τα άλλα χαίρομαι ότι είναι απλή παρεξήγηση [ήξερες μόνο αυτά που διάβασες, οπότε δεν αποσιώπησες τίποτε και κακώς τα είπα εγώ τότε..] |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σε καλώ να αποδείξεις ότι ο firer/arkas από τον ιστοτόπο, που επικαλείσαι παραπάνω, είναι το ίδιο και το αυτό πρόσωπο με τον γράφοντα, στο GS Forum. Εάν δεν το πράξεις ΑΜΕΣΑ, σε καταγγέλω σαν κοινό ψεύτη και συκοφάντη ! Επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου, Δημήτρης Ανδρέου Δουρίδας (Arkas). |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
υπαρχει κανεις με lt1200 - BMWForum.gr |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ο Αρκας ο δικος μας, ο οποίος ποτέ δεν είχε LT .. και όλοι ξέρουμε ότι δεν μένει στα Δυτικά προάστια... Είσαι πολύ επιπόλαιος, επικίνδυνος, και γράφεις ψέμματα, θα έπρεπε να το έχεις καρατσεκάρει προτού πεις κάποιον Firer ....Τελικά τι παιχνίδι παίζεις εδώ μέσα??? Πρέπει να καταλάβεις πόσο κακό είναι αυτό που κάνεις σε έναν συνάδελφο συμμφορουμίτη !!Ας διαβάσουν οι συνάδελφοι και ας σε κρίνουν... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ασε που απ οτι θυμαμαι,ο δικος μας ο αρκας ειχε ενα LT...,...σε μινιατουρα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
η μηχανές αλλάζουν, αλλά εάν πράγματι ποτέ στο παρελθόν ο Αρκάς δεν είχε LT και δεν έμεινε στα δυτικά προάστια, τότε είναι μεγάλη σύμπτωση στο nickname σε τέτοια περίπτωση τον παρακαλώ να με συγχωρέσει για την παρεξήγηση, του ζητώ συγνώμη [θυμόμουν από τότε, ότι ο firer έγινε Αρκάς, όπως και όντως έγινε, το βλέπετε μόνοι σας, το να υπάρχουν δύο ξεχωριστοί άνθρωποι ιδιοκτήτες BMW και να αποκαλούνται Αρκάς είναι μεγάλη σύμπτωση, αλλά δεν αποκλείεται..] ας μας απαντήσει λοιπόν ευθέως ο Αρκάς, εάν είχε ποτέ στην κατοχή του LT? Εάν δεν είχε, πραγματικά του ζητώ συγνώμη και ελπίζω να την δεχτεί, να με καταλάβει. Όπως και να έχει αυτό το επιμέρους ζήτημα, δεν παίζω κανένα ρόλο εδώ μέσω, siraxanz, τι υπονοείς? κατέβασαν την πρόσκληση, αυτό συζητάω |
![]() |
|
|