08-10-2011, 21:47
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Μήπως έχουν δίκιο;;;;;;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis
Χρήστο μου αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω, ίσως γιατί δεν μ' αρέσουν οι επαναλήψεις (ιστορικές και μη) είναι τα χιλιοπαιγμένα "άλλοι μας βάλανε", "φταίνε οι ηγεσίες" κλπ τα οποία δίνουν άφεση αμαρτιών στη πνευματική μιζέρια ΠΟΙΩΝ και αν τύχουν και ευνοϊκών συγκυριών, θα έχουμε αργότερα μια από τα ίδια.
Μα και βέβαια πάντα φταίει η ηγεσία. Ποιος φταίει, ο υπάλληλος? Αν σε μια επιχείρηση δεν τραβάει το εμπορικό τμήμα φταίνε οι μηχανολόγοι? Ή αν δεν γίνονται σωστά οι φορτώσεις, φταίει το λογιστήριο?
Δεν έχει καμμιά σημασία αν "χρώσταγαν" ή εξακολουθούν να χρωστούν, όταν επιλέχθηκαν (μάλλον αξιοκρατικά όμως) να συμμετέχουν στο άρμα των νικητών. ΊΣΑ – ΊΣΑ. Μόνοι τους το διεκδίκησαν. Και μπράβο τους.
Αν έχεις νύχια ξύσου, αλλιώς...θα σε γδάρουν!! Ανάλογα πού θα πέσεις…
Συμφωνώ, πως πρέπει να ξέρεις σε ποια θέση ταξιδεύεις και ακόμα δεν με έχει σηκώσει κανείς για να κάτσει... (κερδίζω κάτι?!!?!?  )
Φυσικά. Την ηρεμία στο ταξίδι, που σου εξασφαλίζει η σωστή ταξιθεσία.
ΥΓ. Δεν ξέρω αν μιλάς στον αέρα!!!! Αν "φίλες" της γυναίκας σου στην έχουν πέσει (ελπίζω να μην τσίμπησες)... είναι απόδειξη πως "πας καλά"... αλλιώς, πιάσε μια εθνική υπερηφάνεια κι εσύ 
|
Πάω καλά, χωρίς να είναι φίλες της γυναίκας μου. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ακούγονται καλά και από εκεί. Άγνωστο ζευγάρι ήταν, που ο τύπος της είπε στα γερμανικά ‘αν είχε πάρει μαζί της προφυλακτικά’.
Αλίμονο μου αν μου λείψει η εθνική υπόσταση, θα πω εγώ. Τότε θα κάθομαι να με ###### ο καθένας, επειδή έτσι τον συμφέρει? Μήπως όντως πιστεύεις ότι είμαι Porscheδολαπάς? 
Den me diavazeis prosextika kardia mou. 
|