![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ πάλι που σε κόβω για αρβανιτόβλαχο και δεν ξέρω από που κι ως που τα μάρμαρα είναι δικά σου... λέω να είμαι τρυφερός μαζί σου, μέχρι να γνωριστούμε... |
|
|||
|
|||
![]()
Και βέβαια είμαι για να φύγω-έξω οι βλάχοι από την Αθήνα
![]() ![]() ![]() From Wikipedia, the free encyclopedia Jump to: navigation, search Parthenon Marbles ![]() ![]() From 1801 to 1812 Elgin's agents removed about half of the surviving sculptures of the Parthenon, as well as architectural members and sculpture from the Propylaea and Erechtheum.[4] The Marbles were transported by sea to Britain. In Britain, the acquisition of the collection was supported by some,[5] while other critics compared Elgin's actions to vandalism[6] or looting.[7][8][9][10][11] Following a public debate in Parliament and subsequent exoneration of Elgin's actions, the marbles were purchased by the British government in 1816 and placed on display in the British Museum, where they stand now on view in the purpose-built Duveen Gallery. The debate continues as to whether the Marbles should remain in the British Museum or be returned to Athens. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πάω καλά, χωρίς να είναι φίλες της γυναίκας μου. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ακούγονται καλά και από εκεί. ![]() Αλίμονο μου αν μου λείψει η εθνική υπόσταση, θα πω εγώ. Τότε θα κάθομαι να με ###### ο καθένας, επειδή έτσι τον συμφέρει? Μήπως όντως πιστεύεις ότι είμαι Porscheδολαπάς? ![]() Den me diavazeis prosextika kardia mou. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και γιατί δεν ζητάς εν τω μεταξύ αποζημιώσεις από την εκκλησία για την καταστροφή των αρχαίων μνημείων και ναών, δεν ζητάς και την Αφροδίτη από το Λούβρο, αποζημίωση από τους Ιταλούς για τον Μοροζίνι...
Τα μάρμαρα τι ιδιαίτερο λένε για σένα λοιπόν;;; οι παππούδες σου αν έμεναν στην Αθήνα, τι γλώσσα μίλαγαν;;; Ελληνικά, Καταλανικά (Καταλανική εταιρία 1311), Αρβανίτικα;;; Ή μήπως θεωρείς τον εαυτό σου συνεχιστή της αρχαιοελληνικής παιδείας (αναλφάβητοι στην Αθήνα κατά την μέση βυζαντινή περίοδο);;; Να τα βγάζεις φόντο φωτογραφίες με τους τουρίστες, να τα κονομάς για να τα κάνεις γαρύφαλλα στο Ρέμο;;; Θέλεις και τους Ολυμπιακούς μόνιμα στην Ολυμπία, εεε;;; Άμα φτιάξεις και τίποτα rooms to let στον Καϊάφα... Τώρα, τι να κάνουμε που και οι άλλοι για την κονόμα τους τα θέλουνε και επειδή με νταηλίκι δεν μπορείς να τα πάρεις, σαλιαρίζεις και κλαψο#####άζεις σαν ζητιάνος... Άσε που στην εποχή μας, είτε σου αρέσει είτε όχι, το κέντρο του κόσμου είναι πια η Νέα Υόρκη και όχι οι ψησταριές στους Δελφούς ή τα gay bar απέναντι από τη Δήλο... Για να τσαμπουκαλεύεσαι πρέπει να τα σέρνεις... αλλιώς βάζε φατσούλες στο ίντερνετ και "επαναστάσεις στα όνειρά του ακολουθεί"... Last edited by yannis; 08-10-2011 at 22:36. |
|
|||
|
|||
![]()
Χρήστο για ποιά ηγεσία μιλάς;;;;
Η ντόπια, όσο κι αν το αρνιέσαι, δεν διαφέρει από σένα και μένα... Αν εννοείς την πραγματική... τότε ναι αυτή ευθύνεται και από εκεί περιμένω το νοικοκύρεμα. Και μην μου τσαμπουνάτε για εθνική κυριαρχία, γιατί δεν θυμάμαι να είχα ποτέ τέτοια. Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ρε Γιάννη θα βγω να φωνάζω τα μάρμαρα – παλιοεκκλησία – την Αφροδίτη – βρομο-ιταλοί κλπ? Και ποιος θα ακούσει τον τρελό από τα βουνά? Για αυτό σου λέω, θα έπρεπε να υπάρχει το κράτος. Θα με βόλευε να ήμουν συνεχιστής της αρχαίας μου ιστορίας. Θα έπρεπε δε, να είμαι και καλύτερος αυτών, κατά το: άμες δε γεσόμεθα πολλώ κάρρονες. Το προσπαθώ. Για τα κόκκινα δεν μπορώ να σου απαντήσω. Δεν το ξέρω το σενάριο, που αναφέρεσαι. Όπως αντιλαμβάνεσαι, είμαι τελείως αντίθετος σε αυτά. Αν όμως έρχονται τα τσόλια να με κατηγορήσουν για κάτι πολύ ελαφρύτερο αυτών, που έχουν κάνει αυτοί τόσα χρόνια πριν, δύο παγκόσμιους κλπ εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας… τους δείχνω αυτό, μπας και τους φρεσκάρω την μνήμη. ![]() Γιατί χωρίς ανθρωπιά… να πάνε να γαμάνε τις καλές μηχανές που κατασκευάζουν. Εδώ γαμάει άλλος. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρήστο δεν είσαι μόνος σου στη γειτονιά!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και πώς θα μπορούμε ρε φίλε να μιλάμε αν δεν με διαβάζεις? Πρέπει να τα γράφω όλα από την αρχή? Άλλωστε και η Χορταρού, που το διάβαζε, επεβίωσε πολύ καλύτερα όλων μας... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Τώρα για την ηγεσία, μπορεί να μοιάζει, αλλά στην ουσία διαφέρει πολύ η θέση μου από του Γιώργου. Μπορώ να σου αναφέρω αμέτρητα παραδείγματα από όλες τις τάξεις και τα επαγγέλματα που αποδεικνύουν πως είμαστε τάλε-κουάλε με τους αρχηγούς. ΔΕΝ υποστηρίζω όμως πως αυτό θα αλλάξει όταν ακολουθήσω τις παραινέσεις τους για "νομιμότητα" (ποτέ δεν το έκανα ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πότε θα σταματήσουν πια τα καφριλίκια | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 31-05-2011 22:16 |
Η κατσίκια τα κατσικάκια και ο κακός ο λύκος | MARK | Ανέκδοτα | 21 | 16-02-2011 17:53 |
προβολακια blue...-led φλασακια(2)-tank pad (της bmw)για f650gs και dakar | Stefi Orf | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 15 | 26-10-2009 12:07 |
ATS και τέρμα τα «καπάκια»!!!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 21 | 07-08-2009 12:54 |