Απάντηση: Μέγιστη Άνετη Ταχύτητα GS Adventure
Η απαντηση σε στο ερωτημα αυτο εξαρταται απο τον αναβατη και τις συνθηκες που ταξιδευει.
Ενας ψηλος αναβατης θα αισθανεται πιο ανετα σε μικροτερη ταχυτητα απ'οτι καποιος κοντυτερος (αφου τον "κοντο" θα τον προστατευει καλυτερα η ζελατινα σε σχεση με τον πιο ψηλο)
Οπως μπορει καποιοι απο εμας να αισθανονται πιο ανετα σε μικροτερες ταχυτητες οταν ταξιδευουμε με συνεπιβατη (σκεφτομενοι ΚΑΙ την ανεση του συνεπιβατη μας)
Αλλη μια παραμετρος ειναι,ας πουμε,και η "ψυχολογικη"
Δηλαδη μπορει να αισθανομαστε πιο ανετα οταν ξερουμε οτι κινουμαστε με ταχυτητες που μας δινουν μικροτερη καταναλωση (αφου ειναι δυσκολες οι εποχες που ζουμε η κριση μας εχει χτυπησει ολους και η τιμη της βενζινης τραβα συνεχως στον ανηφορο....)
Προσωπικα θεωρω πως ανετα ταξιδευω με 160-180 (μονος μου) και 140-160 max οταν ειμαι διπλος κ με αποσκευες.
Ταχυτητες που ειναι (για μενα παντα)πολυ καλες και που εαν αλλαξω την ζελατινα μου (με μια μεγαλυτερη-ψηλοτερη ή εαν βαλω το προσθετο της τουρατεκ) θα μπορεσω να κινηθω με μεγαλυτερες.
|