![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εσύ τί απαντάς?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε αυτό που λες (ή που θες να πεις), δεν κάνεις λάθος. Για κάποιους όμως δεν είναι σαφή αυτά και καταλαβαίνουν άλλα... Λάθος , λοιπόν, είναι η χρησιμοποίηση του όρου ΜΩΤ, ο οποίος έχει ορισμό (όπως τον αναφέρει λεπτομερώς και ο gemara) και δεν επιδέχεται παρερμηνία, ή άλλη διατύπωση! Σαφώς ο χρόνος ταξιδίου και η συνολική διανυθείσα απόσταση καθορίζουν τη ΜΩΤ, συμπεριλαμβανομένου και του τσιγάρου..... Αν αναφέρεσαι στο χρόνο κίνησης του οχήματος, πρέπει -σαφώς πάλι- να το διευκρινήσεις. Αλλιώς ΜΩΤ έχει να κάνει με συνολικό χρόνο κίνησης στην ολική διανυθείσα απόσταση. Κάνω τις διευκρινήσεις μήπως κάποτε συνεννοηθούμε χωρίς επεξηγήσεις. ΥΓ: Δεν είναι τυχαίο που και ο Gemara είναι στρατιωτικός.... Αφήνει "κουσούρια" η δουλειά μας.... ![]() ![]() ![]() Last edited by forester; 10-10-2011 at 22:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Την π@ύτσισες έτσι και το δουν το μήνυμα σου, κάποιοι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ποιοι?
![]() ο ανταγωνισμος?δηλ το beverly club? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παρακαλω πολυ ντουλαπες σκουτερ και λοιπα ειδη οικιακου εξοπλισμου να αποχωρησουν απο το δρομο για να μην εχουμε καμμια παρασυρση..τρεχουν μοτοσυκλετες
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το ΧΤ, οντως, ετσι ηταν!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η απαντηση σε στο ερωτημα αυτο εξαρταται απο τον αναβατη και τις συνθηκες που ταξιδευει.
Ενας ψηλος αναβατης θα αισθανεται πιο ανετα σε μικροτερη ταχυτητα απ'οτι καποιος κοντυτερος (αφου τον "κοντο" θα τον προστατευει καλυτερα η ζελατινα σε σχεση με τον πιο ψηλο) Οπως μπορει καποιοι απο εμας να αισθανονται πιο ανετα σε μικροτερες ταχυτητες οταν ταξιδευουμε με συνεπιβατη (σκεφτομενοι ΚΑΙ την ανεση του συνεπιβατη μας) Αλλη μια παραμετρος ειναι,ας πουμε,και η "ψυχολογικη" Δηλαδη μπορει να αισθανομαστε πιο ανετα οταν ξερουμε οτι κινουμαστε με ταχυτητες που μας δινουν μικροτερη καταναλωση (αφου ειναι δυσκολες οι εποχες που ζουμε η κριση μας εχει χτυπησει ολους και η τιμη της βενζινης τραβα συνεχως στον ανηφορο....) Προσωπικα θεωρω πως ανετα ταξιδευω με 160-180 (μονος μου) και 140-160 max οταν ειμαι διπλος κ με αποσκευες. Ταχυτητες που ειναι (για μενα παντα)πολυ καλες και που εαν αλλαξω την ζελατινα μου (με μια μεγαλυτερη-ψηλοτερη ή εαν βαλω το προσθετο της τουρατεκ) θα μπορεσω να κινηθω με μεγαλυτερες. |
|
|||
|
|||
![]() Επειδή λέω την αλήθεια. Τόσα ταξίδια έκανα με μερικούς και γνωρίζω. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι τα 160 είναι πολυ άνετα για ταξίδι.
Πριν πάρω το gs ταξιδευα με ένα fazer600 κ πήγαινα με 150-160 κ ομολογώ ότι είχα κουραστεί μετα απο 2 ώρες πάνω στη σελα. Με πέρασε ένα gs τουλάχιστον με 200 κ μου φάνηκε ότι ήταν πολυ ανετος. Μετα απο 1 χρόνο αγορασα gs! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλε μου υπολογιστη...... | Ακιs | Αστεία Video | 4 | 22-09-2010 00:15 |
2 νεα ktm 990 adventure | explode | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 34 | 21-05-2010 11:31 |
Πλα'ι'νες Βαλιτσες και Βασεις R1150GS ADVENTURE | antonis1150GSA | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 9 | 28-03-2010 20:10 |
Κλείδωμα του υπολογιστή | Panos_Gr | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 08-10-2009 22:14 |