24-10-2011, 12:42
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS
R 51/3
CB250RS
|
|
Απάντηση: Ο «κουκουλοφόρος» που δίνει εντολές στα ΜΑΤ!
Μπορούν να εξηγήσουν την θέση τους οι κύριοι που υποστηρίζουν :
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Eftixis
Καλά ρε παιδιά δεν γνωρίζετε ότι στην αστυνομία υπάρχει ιδική μονάδα που εκπαιδεύεται και πληρώνετε για αυτή την δουλειά. Εγώ κάποτε σε διαδήλωση βρέθηκα με χειροπέδες στα χέρια από τους διπλανούς μου που διαδήλωναν μαζί μου και όταν είδαν ότι αγρίεψα μου περάσανε τα βραχιολάκια. Αυτές οι ειδικές δυνάμεις είναι οι κουκουλοφόροι και χρησιμοποιούνται για πολλούς λόγους
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από black_hawk
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Το "πιθανόν" σβήσε το Νίκο, ζουν ανάμεσά μας! Σε όλους αυτούς τους κύκλους υπάρχουν φυτευτοί ασφαλίτες για άντληση πληροφοριών. Και φυσικά εκ των πραγμάτων συμμετέχουν στους χουλιγκανισμούς. Το θέμα είναι αν τους υποδαυλίζουν κιόλας....
|
Να εξηγήσουν τον τρόπο δράσης των αναρχικών….δηλαδή βλέπουν ένα κάλεσμα στο ιντυ πχ. για Κερατέα, για προπύλαια…. Πάνε να κάνουν μια ειρηνική πορεία και έρχονται κρατικοί και τους υποδαυλίζουν για επεισόδια, που αυτοί δεν έχουν πρόθεση να κάνουν αλλά υποκύπτουν .
Τότε …
…τρέχουν και αγοράζουν μπουκάλια, βενζίνη, λοστάρια κ.α.… και επιτίθονται στους αστυνομικούς….
Έχουν όλον τον οπλισμό και εξοπλισμό μαζί τους αλλά με πρόθεση μόνο για να τον κάνουν βόλτα …και επ΄ ευκαιρίας τον χρησιμοποιούν !!!
π.χ. τι θα κανείς σήμερα Μήτσο? …θα βγάλω βόλτα 3 μολότοφ και μια σκύλα (όχι το ζώο) .
|