![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παλικαρε μην το ψαχνεις....ο καθεις μπορει να λεει την παπαρια του στο Ιντερνετ , απλα εμεις πρεπει να μπαινουμε στον κοπο και να τα φιλτραρουμε και να μην τα αναπαραγουμε ετσι απλα...Παντως με χαρα μου βλεπω οτι εδω μεσα ειμαστε ψαγμενοι και δεν 'καταπινουμε' αυτα που μας σερβιρουν απλοχερα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Το κείμενο δεν είναι του Θανάση. δες το λινκ που έδωσε.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Που σαι συ βρε αντρειωμενε?
|
|
|||
|
|||
![]() Καλησπέρα Σωκράτη! Είπα να μην πολυσχολιάζω πιά, ψιλοβαρέθηκα! ![]() Εσύ τι κάνεις ρε φίλε; Τι λέει η Σαλονίκη; |
|
|||
|
|||
![]()
Προς το παρον το κραταμε το μαγαζι...
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά ρε παιδιά δεν γνωρίζετε ότι στην αστυνομία υπάρχει ιδική μονάδα που εκπαιδεύεται και πληρώνετε για αυτή την δουλειά. Εγώ κάποτε σε διαδήλωση βρέθηκα με χειροπέδες στα χέρια από τους διπλανούς μου που διαδήλωναν μαζί μου και όταν είδαν ότι αγρίεψα μου περάσανε τα βραχιολάκια. Αυτές οι ειδικές δυνάμεις είναι οι κουκουλοφόροι και χρησιμοποιούνται για πολλούς λόγους
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είπε κανείς ότι είναι φαντασία του Θανάση (black_hawk) το κείμενο,
αλλά ούτε κ το βίντεο ... αλλοίμονο ... Αυτό που κρίναμε - ή καλύτερα, ΕΓΩ έκρινα - ήταν το βίντεο ... Όσο για τις "ειδικές δυνάμεις" που λέει ο Ευτύχης ... "πιθανόν" να υπάρχουν ... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το "πιθανόν" σβήσε το Νίκο, ζουν ανάμεσά μας! Σε όλους αυτούς τους κύκλους υπάρχουν φυτευτοί ασφαλίτες για άντληση πληροφοριών. Και φυσικά εκ των πραγμάτων συμμετέχουν στους χουλιγκανισμούς. Το θέμα είναι αν τους υποδαυλίζουν κιόλας....
|
|
|||
|
|||
![]()
Δηλ ο κουκουλοφόρος είναι Αξιωματικός της ΕΛΑΣ. Να το δούμε και αυτό και μετά να πάμε για μπάνιο στον Πηνειό ποταμό.
Που είναι Ηπειρώτικος. Γιατί κάποιοι τον κάναν (της Λάρσας)................. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για να πληρωνει το ενοικιο | tzim | Ελλάδα | 9 | 10-06-2011 23:06 |
Πρόβλημα με ABS. Δεν μπαίνει εντός | dimalx | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 05-04-2011 11:18 |
τι μπορει να κανει ενας αντρας και μια γυναικα εκτος απο .... | regaki | Πολιτισμός | 3 | 30-04-2010 08:45 |
Mου τη δίνει που .... κάποιοι ενοχλητικοί με τα κινητά .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 22 | 08-09-2009 01:08 |
Η μεγαλύτερη Δενδροφύτευση που έγινε....θα γίνει | billy_bmw | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 17-03-2009 18:54 |