14-11-2011, 14:33
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: F800GS (απ'τα χωμάτινα), DR250R
|
|
Απάντηση: Ερώτηση για τον ImageShack
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jmar
Φιλαρακι αυτο το τελευταιο που αντιγραφεις τα λινκ για ολες τις εικονες που βρισκεται??
|
Πρώτ'απ'όλα, σημαντικό είναι να έχεις ξεχωριστούς φακέλους στο photobucket για κάθε event, Σε βοηθάει πολύ γιατί με ένα "Select All" καθάρισες και δεν κάθεσαι να επιλέγεις μία μία τις φωτογραφίες. Μόλις πατήσεις "Select all" (κάτω από κάθε album) δίπλα έχει "Choose action" και διαλέγεις "Generate link codes for selected". Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η 4η επιλογή, το "Full size" στο "IMG for bulletin boards & forums". Πατώντας μέσα κιτρινίζει και σου λέει "copied". Ανοίγοντας ένα Wordpad στα Windows (όχι notepad/σημειωματάριο γιατί σου βγάζει κάτι περίεργους χαρακτήρες) πατάς Ctrl+V (επικόλληση) και τσουπ! έχεις τα direct links μαζί με το [img] tag! Βάζοντάς το δηλαδή μετά στο post, στη θέση του θα εμφανιστεί η φωτογραφία.
Εγώ αυτό που κάνω είναι να έχω τον φάκελο με την προεπισκόπιση των φωτογραφιών πίσω (για να βλέπω πιο νούμερο είναι η κάθε μία) και στο Wordpad προσθέτω τα κείμενα. Μετά χωρίζω το τελικό κείμενο σε posts (φροντίζω να έχει καμιά 10-15αριά φωτογραφίες το κάθε post για να μην γίνει πολύ "βαριά" η σελίδα. Και αρχίζω copy/paste να γράφω απαντήσεις.
Όπως λέει ο pale είναι λίγο μανούρα για 1-2 φωτογραφίες αλλά μετά από την αλλαγή πολιτικής του Imageshack και τη μη δυνατότητα εμφάνισης από μη εγγεγραμμένους, δεν το ξαναχρησιμοποίησα. Το Picasa δεν το έχω δοκιμάσει για direct linking, δεν ήξερα καν πως έχει.
Ελπίζω να βοήθησα, κάποια στιγμή θα τα ξαναγράψω με screenshots, το 'χω πει πολύ καιρό αλλά δεν βρίσκω χρόνο...
|