![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγώ αυτό που κάνω είναι να έχω τον φάκελο με την προεπισκόπιση των φωτογραφιών πίσω (για να βλέπω πιο νούμερο είναι η κάθε μία) και στο Wordpad προσθέτω τα κείμενα. Μετά χωρίζω το τελικό κείμενο σε posts (φροντίζω να έχει καμιά 10-15αριά φωτογραφίες το κάθε post για να μην γίνει πολύ "βαριά" η σελίδα. Και αρχίζω copy/paste να γράφω απαντήσεις. Όπως λέει ο pale είναι λίγο μανούρα για 1-2 φωτογραφίες αλλά μετά από την αλλαγή πολιτικής του Imageshack και τη μη δυνατότητα εμφάνισης από μη εγγεγραμμένους, δεν το ξαναχρησιμοποίησα. Το Picasa δεν το έχω δοκιμάσει για direct linking, δεν ήξερα καν πως έχει. Ελπίζω να βοήθησα, κάποια στιγμή θα τα ξαναγράψω με screenshots, το 'χω πει πολύ καιρό αλλά δεν βρίσκω χρόνο... |
|
|
|||
|
|||
|
Τώρα το πιο εύκολο για ανέβασμα φωτο, βρίσκω το picasa, το οποίον μάλιστα σου δίνει την δυνατότητα, να κάνεις upload απ' ευθέιας απο το desktop με ένα κλικ....[/QUOTE]
μπορείς να μου πείς πως ανεβάζω τις φώτο απο το picasa γιατί δεν το έχω καταφέρει? ευχαριστώ |
|
|
|||
|
|||
|
Photobucket και ξερο ψωμι!
![]() Ευκολα ριχνεις εκει πολλες φωτογραφιες και προαιρετικα τις βαζεις σε φακελους, αλλοιως χυμα (πιο γρηγορο) και τελος.. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δουλεψε μια χαρα thanks
|
![]() |
|
|