Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo
Πώς στον Ελληνικό στόλο έχουμε την Ναυαρχίδα μας , έτσι και στην μοτοσυκλέτα υπάρχει η Ναυαρχίδα στα on/offμεγάλου κυβισμού. το XL1000 VARADERO
Το απόλυτο οδηγικό εργαλείο που έχει κατασκευαστεί μέχρι στιγμής.
Και επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο υπομονή μέχρι την Άνοιξη για την άφιξη του νέου μοντέλου…………………
|
Νάπο, Θα κάνω εμμετό. Το έχω οδηγήσει το vara. οκ καλό ρε φίλε πρόεδρε, αλλά το παρουσιάζεις σαν f-16

Ούτε το ``Ναυκρατούσα`` να ήταν
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Αν εξαιρεσεις
- τα conti που δεν ταιριαζουν σε βαραντερο, μαλιστα η εταιρεια τους σε γραπτη ανακοινωση της το ειχε επισημανει αυτο,
- τα 29000κμ που φαινονται λιγα για την ηλικια της και
- την αλυσιδα που θελει αλλαγη τοτε
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΒΡΕ!!!
Περαν των παραπανω, αν το αποφασισεις πηγαινε δες το και αντεγραψε καπου τον αριθμο πλαισιου απο τον σκελετο (λαιμος τιμονιου δεξια ¨η ταμπελακι δεξια και παλι στον σκελετο οπως καθεσαι) και πες το μου, ετσι για να δουμε για ποια ευρωπαικη αγορα ειναι προορισμενο...ετσι φαινονται τα παρα-εισαγωμενα.
Μετα, καντο μια βολτα εχοντας καποιον να σε ακολουθει για να παρατηρησει μην τυχον αλλου βλεπει ο μπροστινος τροχος κι αλλου ο πισω, ετσι βλεπουμε τον στραβωμενο πλαισιο (τρακος).
Μετα, σειρε τον δεικτη και τον αντιχειρα καθετα σε ολους τους δισκους με φορα απο το κεντρο προς την περιφερεια και παρατηρησε αν στην εξωτερικη διαμετρο τους αισθανεσαι ενα σκαλοπατι.....σημαδι περισσοτερων απο των αναγραφομενων χιλιομετρων.
Τελος, ριξε μια ματια στην αδεια και δες την ημερομηνια πρωτης αδειας...πραγμα το οποιο σε συνδυασμο με τον αριθμο πλαισιου, και τις δισκοπλακες θα μας δωσει μιαν ιδεα των πραγματικων χιλιομετρων της.
Οσο για τα τελη του '12.......κι εγω πληρωμενα τα εχω απο τον Νοεμβριο που τα βρηκα στην πορτα μου!!
|
Φίλε Ζοζ, θα έδινα το άρμα, ένα από τα ποιο μαμάτα μηχανάκια, το 1150 δηλ. και σε μαύρο και θα κοιτούσα vara???
Και κάτι άλλο, ασημί κιόλας

.
Θα έπρεπε να φύγω από την Χώρα έπειτα

.
Αλλά οκ, αν κάποια στιγμή το αποφασίσω, σίγουρα θα κάνω ότι είπες παραπάνω. Ξέρεις ότι σε ακούω. Και τα παραπάνω νομίζω θα βοηθήσουν πολλούς αγοραστές.