![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Περαν των παραπανω, αν το αποφασισεις πηγαινε δες το και αντεγραψε καπου τον αριθμο πλαισιου απο τον σκελετο (λαιμος τιμονιου δεξια ¨η ταμπελακι δεξια και παλι στον σκελετο οπως καθεσαι) και πες το μου, ετσι για να δουμε για ποια ευρωπαικη αγορα ειναι προορισμενο...ετσι φαινονται τα παρα-εισαγωμενα. Μετα, καντο μια βολτα εχοντας καποιον να σε ακολουθει για να παρατηρησει μην τυχον αλλου βλεπει ο μπροστινος τροχος κι αλλου ο πισω, ετσι βλεπουμε τον στραβωμενο πλαισιο (τρακος). Μετα, σειρε τον δεικτη και τον αντιχειρα καθετα σε ολους τους δισκους με φορα απο το κεντρο προς την περιφερεια και παρατηρησε αν στην εξωτερικη διαμετρο τους αισθανεσαι ενα σκαλοπατι.....σημαδι περισσοτερων απο των αναγραφομενων χιλιομετρων. Τελος, ριξε μια ματια στην αδεια και δες την ημερομηνια πρωτης αδειας...πραγμα το οποιο σε συνδυασμο με τον αριθμο πλαισιου, και τις δισκοπλακες θα μας δωσει μιαν ιδεα των πραγματικων χιλιομετρων της. Οσο για τα τελη του '12.......κι εγω πληρωμενα τα εχω απο τον Νοεμβριο που τα βρηκα στην πορτα μου!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ούτε το ``Ναυκρατούσα`` να ήταν ![]() Απόσπασμα:
Και κάτι άλλο, ασημί κιόλας ![]() Θα έπρεπε να φύγω από την Χώρα έπειτα ![]() Αλλά οκ, αν κάποια στιγμή το αποφασίσω, σίγουρα θα κάνω ότι είπες παραπάνω. Ξέρεις ότι σε ακούω. Και τα παραπάνω νομίζω θα βοηθήσουν πολλούς αγοραστές. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αλλα ξερεις οτι μου αρεσει να γραφω, και οτι εγραψα παραπανω ισχυουν για οποιον αγορασει οποιοδηποτε 2τροχο οχημα.Τα εξειδικευμενα (1,2,3)προς το βαραντερο γραφομενα μου αστα γιαυτους που σκοπευουν/σκεπτονται να το αγορασουν...... Υ.Γ. το 1150 εχεις? ουτε στους εφιαλτες μου δεν θελω να το βλεπω.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() να ήταν η ζήλια ψωρα θα γέμιζε οοοοολη η χωρα....!! ![]() αμα ηταν ετσι αγορι μου αυριο το πρωι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαίρομαι να με πειράζεις Ζοζ. Και το ξέρεις.
Εκείνο το παλιο-GPS δεν θέλω να ξέρω, αλλά τι να του κάνω τώρα, τον αγαπάω και αυτόν ![]() VARA μπορεί να πάρω, αλλά ...όχι ασημί ![]() Πως έκατσε η πινακίδα όμως ![]() Φιλαράκι και κάτι άλλο. Ευχαριστημένος από το VARA? Ποιο έχεις απ όλα? Γιατί νομίζω έχει καμιά 20αριά μοντέλα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Πες μου τι χρωμα και τι μοντελο θελεις.......Τελος!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μετα Κωστα μου την ''αναβαθμισμενη'' πανωλεθρια μου με την 1150(πηγαινοντας σε αυτην για αναβαθμιση ποιοτητας και στατους μετα απο 3 αφρικα οπως ξερεις) το Βαραντερο μεχρις σημερα ειναι για μενα....Rolls Royce ghost (http://www.lincah.com/2010-rolls-royce-ghost/2010-rolls-royce-ghost-front-angle). Ξερεις τωρα....ταξιδευω, δεν βρεχομαι, δεν αεριζομαι, δεν με απασχολει το ΑΝ θα φτασω, το πως θα φτασω κ.λ.π. Χασμουριεμαι, κοιμαμαι, αναβω τσιγαρο, πιανω το 2 μετρο ποδι της γυναικας μου ολα αυτα εν κινησει και χωρις να με απασχολουν καταναλωσεις λαδιου και ''να σταματησω καπου να το ελεγξω'', κοντες 6ες, ''θα φτασω και θα γυρισω χωρις απροοπτα''? κ.λ.π. ευτελη και ψυχαναγκαστικα παρομοια θεματα!!! Α, εχει και μια σελα φιλε που ακομα και το σεξ με την συντροφο επανω της ειναι μια απαλη και ξεκουραστη εμπειρια που θελεις να την επαναλαμβανεις συχνα!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Δεν μπορώ να σε παλέψω. Μα με τπτ ![]() Φιλαράκι, έτσι όπως πας θα με πείσεις. Ζοζ, έχεις το καλύτερο μηχανάκι. Και ξέρεις γιατί. Γιατί το γουστάρεις τρελά ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καποτε φιλε μου την δεκαετια του '80 (αντε παλι...) κυκλοφορουσα με ενα εταιρικο Toyota Starlet πισωκινητο το οποιο 4 υπαλληλοι του ειχαμε βγαλει τα ματια και το μονο που ζητουσε ηταν λαδια, φιλτρα.....τα γνωστα Γιαπωνεζικα. Τοτε πηγαινοερχομουνα καθημερινως στο Πορτο Ραφτη με εναν φιλο που ειχε ενα απο τα πρωτα Golf 1,1 το ΜΚ1 θαρρω πως το λεγανε. Καθε φορα που επιλεγαμε τον γερμανο αναρωτιομουνα που θα μας αφησει μιας και απο τις 50 φορες πηγαινε-ελα τις 10 ειχε ερθει η οδικη βοηθεια. Αν δε εβρεχε.......πηγαιναμε με 40κμ μην τυχον και σβησει!!! Χωρια τις επισκευες του εντος πολης, χωρια τις χαμενες εργατωρες του λογω βροχης και τυχαιων βλαβων απο το πουθενα..... Κωστα δεν το εδινε με τιποτε.......ξερεις γιατι? διοτι ειναι αυτο που λες ''το γουσταριζε τρελα'', τα φρενα του, το κρατημα του, το σουλουπι του το, το, το......., πραγματα που τοτε τα Τογιοτα ονειρευοντουσαν πως θα τα επιτυχουν!!! Του ελεγα, ''παρε ενα Τουοτα να μην εχεις προβληματα'' αυτος τιποτε...... Δεν παει να ηταν σπιτι-γραφειο-συνεργειο-σπιτι ¨η σπιτι-συνεργειο-γραφειο-σπιτι......αυτος εκει!! Σημερα, αυτο το Γκολφ - η γκολφω οπως το αποκαλουσε - βρισκεται ακομα εκει στο γκαραζ του γυαλισμενη, σε αριστη λειτουργικη κατασταση με πινακιδες αντικας της ΕΛΠΑ!!! Απο τοτε μεχρι σημερα καμια αλλη μαρκα και κανενα αλλο μοντελο αυτης της μαρκας δεν περασε απο τα χερια του...... μονον Golf......6 ¨η 7 τον αριθμο! Καθε φορα που εβγαινε καινουριο μοντελο εδινε το παλιο και επαιρνε το καινουριο......διοτι.....τα γουσταριζε πολυ!!! Αν το γουσταρεις το 2τροχο...δεν παει να καιει λαδια, δεν παει να χαλαει, δεν παει να σου πρηζει τα συκωτια με τα τερτιπια του......εσυ θα το γουσταρεις για ολα αυτα και για ολα τα αλλα που δεν φαινονται στους ''αλλους'' με τ'αλλα 2 τροχα. Τοσο απλα!!! υ.γ αλλα αν θελεις να βιωσεις απαραμιλλο σεξ πανω σε σελα μοτοσυκλετας, ετσι για αλλαγη κι αναζωογωνηση της σχεσης σου ρε φιλε, παρε βαραντερο!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστη νομιζω το βρηκα ρε συ..
εκτος απο το 366 που κολαει στο nickname σου ειναι και το ΤΚΚ που δειχνει οτι παιζει να ναι και γειτονας σου ο ιδιοκτητης... πραγμα που αν ειναι ετσι με οδηγει στο οτι ξερεις καλα περι τινος προκειται...και δεν θα χεις εκπληξεις... προχωρα Κωστη αν το γουσταρεις ... η μοτο εκτος απο μεταφορικο ειναι και θα ναι παντα ΚΑΙ ερωτας. και επειδη ηδη οδηγας μαστοδοντο....πιστευω δεν θα χεις και κανενα προβλημα στην μεταβαση απο το ενα στο αλλο... οσο γα το vara....δεν χρειαζονται πολλα λογια πιστευω... ειναι μηχανη με τα ολα της...και οσοι εχουν περασει απο την σελα της εχουν να λενε μονο καλα.... καλοταξιδη να ναι Κωστη αμα το προχωρησεις. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Με δικαστική απόφαση τα Blogs δικαιούνται την ανωνυμία | bitter | Πολιτισμός | 0 | 05-11-2011 11:10 |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 14:44 |
Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 11:30 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 01:27 |