View Single Post
Παλιό 19-01-2012, 15:23
VaGaBond Ο/Η VaGaBond βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: '07 BMW R1200GS , '00 YAMAHA CRYPTON R 105
Προεπιλογή Απάντηση: Odyssey vs Yuasa vs Fu kuyama

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων

Το δυναμό φορτώνει στις πάνω από 2,500 στροφές.
Το ιδιο εχω ακουσει κι εγω.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων

Από ότι έχω καταλάβει - ODYSSEY - με κλειστά μάτια. Είναι και επένδυση και δεν σε αφήνει να σπρώχνεις εν μέσω Συντάγματος .
Καποια στιγμη ομως, οπως ολες οι μπαταριες, ετσι και η odyssey θα ψοφησει και οι πιθανοτητες να συμβει εν μεσω Συνταγματος ειναι ακριβως οι ιδιες.Το θεμα ειναι σε ποσο καιρο απο την τοποθετηση θα συμβει.Παντως η 3ετης εγγυηση ειναι κατα την αποψη μου το μεγαλυτερο πλεονεκτημα της.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Sotos_ Εμφάνιση μηνυμάτων

η odyssey φορτωνει κανονικα απο το μπριζακι με τον μαμα φορτιστη?
Απο οσο ξερω οχι.Η΄ φτιαχνεις πατεντα πριζακι και φορτιζεις απο εκει ή συνδεεις το φορτιστη απ'ευθειας στη μπαταρια.Η δευτερη νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση αφου εχεις την ευκαιρια να αποσυνδεσεις την μπαταρια απο τη μοτοσυκλετα για καθε ενδεχομενο.Η μπαταρια ειναι σε προσβασιμο σημειο και δε χρειαζεται να κατεβει και η διαδικασια για να βγαλεις σελα και να αποσυνδεσεις πολους ειναι 2 λεπτα.

Δυο ακομη ερωτησεις.
Γνωριζει κανεις αν θα μου χρεωσει κατι ο Τρικαλιωτης αν τον επισκεφτω μονο για να σβησει τα σφαλματα χαμηλης τασης μπαταριας?
Γιατι η μαμα μπαταρια φαινεται στα χαρακτηριστικα της bmw οτι εχει χωρητικοτητα 14Ah, ενω στο site της κατασκευαστριας γραφει 12Ah?Και ποιο ειναι το σωστο απο τα δυο?
Reply With Quote