View Single Post
Παλιό 26-01-2012, 20:28
spyrval Ο/Η spyrval βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: F650 GS 2006
Προεπιλογή Απάντηση: Με έχει προβληματίσει πολύ το forum

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από El Diablo Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα σε όλους,

Θα ήθελα αν μου επιτρέπετε να αγγίξω ένα ευαίσθητο θέμα που μου έρχεται στο μυαλό όποτε διαβάζω τα σχόλια μερικών ‘φίλων’ της BMW σε αυτό το Forum…
Το φόρουμ είναι μια μικρή κοινότητα ανθρώπων με πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους. Έχουν τουλάχιστον ένα κοινό ενδιαφέρον, τα μοτοσακό, σε χιλιάδες άλλα πράγματα μπορεί όμως να διαφωνούν. Όπως λοιπόν δεν λέω στο γνωστό από τη δουλειά μου που ακούει Στασίνη και πάει το Σάββατο μπουζούκια ενώ εγώ βγάζω καντήλες "δεν δικαιούσαι να εκφέρεις γνώμη για τους Deep Purple γιατί δεν έχεις ακούσει όλη τη δισκογραφία τους", έτσι και εδώ δεν θα ζητήσω φωτοτυπία άδειας από κάποιον που λέει τη γνώμη του για το Transalp, Gs κλπ. Το αν θα την λάβω υπόψιν μου είναι άλλο θέμα...Μεγάλα παιδιά είμαστε. Εγώ δεν έχω γνωρίσει κανέναν από το φόρουμ προσωπικά. Οπότε ούτε και σένα. Γιατί λοιπόν να θεωρήσω τη γνώμη σου άριστη και αλάνθαστη αντί για του psofaogiahonda που θα λέει "έλα μωρέ με την τσαγιέρα το SS1000 κλπ κλπ". Για παράδειγμα είχα Transalp 650. Αν μου το'βαζες δίπλα με ένα V-Strom (που δεν το'χω οδηγήσει) δεν ξέρω πόσα πρέπει να μου δώσεις για να διαλέξω το Suzuki. Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά έχω τους λόγους μου. Δεν έχω αυτό το δικαίωμα?
Φιλικά (κι εγώ GS έχω αλλά στον Boxer μου λείπει ένας κύλινδρος )
Reply With Quote