Κατά την γνώμη μου πάντα..
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos
παναγιωτη και δημητρη,ειναι ολοφανερο οτι σε πολλα μερη δεν υπαρχουν καν πυροσβεστικα οχηματα και προσπαθουν οι κατοικοι μονοι τους να σωσουν οτι μπορουν!
|
Τα μέσα είναι λίγα. Κρίνωντας από την περιοχή μου, οι Δήμοι πήραν μικρά τετρακίνητα αγροτικά, για να μπορέσουν
εγκαίρως να σβήσουν φωτιές. Το εγκαίρως το έκανα Β γιατί στην αρχή σβήνεις μια φωτιά με ένα κουβά νερό. Ακόμα και κάποια φορτηγάκια παλιότερα της Δασικής, που ήταν μόνιμα μέσα στα δάση, τώρα χάθηκαν. Πιστεύω ότι έκαναν δουλειά, γιατί θυμάμαι ότι είχαν προλλάβει πολλές φωτιές στην ...αρχή τους.
Απόσπασμα:
και εννοειται οτι οι πυροσβεστες κανουν οτι μπορουν,αλλα αν υπαρχουν πολλαπλασιες εστιες απο τον αριθμο των οχηματων...τοτε βραστα!
|
Σε κουβέντα με τους εποχιακούς - 5ετή θητεία πυροσβέστες προχθές, έλεγαν ότι κάνουν λευκή <<απεργία>> έπειτα από τον διαγωνισμό που εντέχνως έμειναν έξω (τα λόγια τους σας λέω παιδιά που ίσως και να είναι από την πλευρά τους και να μην είναι σωστά).
Απόσπασμα:
επισης μιχαλη μου,δεν ειναι ενα θεμα που απλα μπορουμε να πουμε οτι ο πολιτης μπορει να κανει πολλα πραγματα μονος του!ειναι καθαρα θεμα κρατους!
για τις αναγκες της χωρας,λογω ανεμων,μορφολογιας και ...καταπατησης θα επρεπε τα κονδυλια για την οργανωση και τον εξοπλισμο της πυροσβεστικης να ηταν περισσοτερα!
|
Στα παραπάνω συμφωνώ Κώστα. Και κάθε φορά ετοιμάζονται, για την επόμενη, που είναι πάλι απροετοίμαστοι!!!