GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Περιβάλλον

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #8  
Παλιό 24-08-2009, 00:47
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs
Μηνύματα: 7,799
Προεπιλογή Απάντηση: τα ιδια και τα ιδια

Κατά την γνώμη μου πάντα..

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
παναγιωτη και δημητρη,ειναι ολοφανερο οτι σε πολλα μερη δεν υπαρχουν καν πυροσβεστικα οχηματα και προσπαθουν οι κατοικοι μονοι τους να σωσουν οτι μπορουν!
Τα μέσα είναι λίγα. Κρίνωντας από την περιοχή μου, οι Δήμοι πήραν μικρά τετρακίνητα αγροτικά, για να μπορέσουν εγκαίρως να σβήσουν φωτιές. Το εγκαίρως το έκανα Β γιατί στην αρχή σβήνεις μια φωτιά με ένα κουβά νερό. Ακόμα και κάποια φορτηγάκια παλιότερα της Δασικής, που ήταν μόνιμα μέσα στα δάση, τώρα χάθηκαν. Πιστεύω ότι έκαναν δουλειά, γιατί θυμάμαι ότι είχαν προλλάβει πολλές φωτιές στην ...αρχή τους.
Απόσπασμα:
και εννοειται οτι οι πυροσβεστες κανουν οτι μπορουν,αλλα αν υπαρχουν πολλαπλασιες εστιες απο τον αριθμο των οχηματων...τοτε βραστα!
Σε κουβέντα με τους εποχιακούς - 5ετή θητεία πυροσβέστες προχθές, έλεγαν ότι κάνουν λευκή <<απεργία>> έπειτα από τον διαγωνισμό που εντέχνως έμειναν έξω (τα λόγια τους σας λέω παιδιά που ίσως και να είναι από την πλευρά τους και να μην είναι σωστά).
Απόσπασμα:
επισης μιχαλη μου,δεν ειναι ενα θεμα που απλα μπορουμε να πουμε οτι ο πολιτης μπορει να κανει πολλα πραγματα μονος του!ειναι καθαρα θεμα κρατους!
για τις αναγκες της χωρας,λογω ανεμων,μορφολογιας και ...καταπατησης θα επρεπε τα κονδυλια για την οργανωση και τον εξοπλισμο της πυροσβεστικης να ηταν περισσοτερα!
Στα παραπάνω συμφωνώ Κώστα. Και κάθε φορά ετοιμάζονται, για την επόμενη, που είναι πάλι απροετοίμαστοι!!!
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
ATS και τέρμα τα «καπάκια»!!!!!!!!!! riko46 Επικαιρότητα 21 07-08-2009 12:54
Από ΚΤΕΟ και τα δίκυκλα!!!!!!!!!!!!!!! riko46 Απαραίτητα έγγραφα 12 29-07-2009 11:38
η ανάρτηση, τα φίδια και ο μάγος kostas-patra Τεχνικά θέματα διάφορα 9 25-06-2009 18:05
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! riko46 Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης 8 23-06-2009 17:36
Ο Τοτός και τα χρήματα kostas_366 Ανέκδοτα 12 20-01-2009 19:35


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:42.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!